Въпрос към колегите...brabus, gas, musura

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 12 юни 2007 22:00

musura написа:
Rabbit_TDI написа:И кое и беше толква финно пипнатото на сивата тройка като беше сложил най-просташките ламаринки на фаровете и няква предна решетка/може и да е дал пари за скъпи но мен лично много ме дразнят/.Отделно джантите бяха страшни ама на тая светло сива 3ка никак не стоят добре.

Е не смятам повече да се обяснявам като ученичка, просто го приеми за факт, че така сме решили ... както се казваше в една реклама "защото така ни харесва" :wink:

Не се заяждах а питах , ама си оттеглям питането щото най-малкото ще си обиди колегата със сивата 3ка.

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 12 юни 2007 22:01

musura написа:
titi28 написа:каквото и да пишете нямаше човек на събора който да не се загледа в колата на Дон Хуан Голфа и почети няма потребител качил снимки без неговата колица :idea: наистина колата е уникална и заслужаваше едно от първите три места!

Така е, и на Gas широкото го заглеждаха и го има на снимки от почти всеки потребитек... също така и драг бегачката с ластиците на капака е доста заглеждана и снимана, да не говорим за КР-а на Kingpin, който е на всяка втора снимка...

Не разбирам защо трябва да има сърдити...

Golfer много добре го каза - "на колата на дон-а не са и стигнали минимален брой точки за да се пребори за награда" Разбира се, че когато определяхме фаворитите, колата на Дон Хуан беше в списъка... Приемето го, че просто това ни е харесало на нас и не сме искали да обиждаме никого...

Аз лично смятам, че е добре за следващия събор да има награда на публиката, всеки да попълва анкетна карта и накрая на деня да се броят гласовете и така да се определя класирането, защото критериите в тази категория са супер субективни.

ОК Колегата отговора ти ме задоволява донякъде защото не каза по какъв метод сте определяли колите, което всъщност беше и въпроса в темата?Или просто 3 ма души се събират и се разбират по между си - "е тези 3-те ще са, щото ме кефят"....
CHEERZZZZ :beer

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Вто 12 юни 2007 22:01

musura написа:Аз лично смятам, че е добре за следващия събор да има награда на публиката, всеки да попълва анкетна карта и накрая на деня да се броят гласовете и така да се определя класирането, защото критериите в тази категория са супер субективни.

:да:

didoriginal
Фотограф на VWClubFest
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот didoriginal » Вто 12 юни 2007 22:04

@Дон Хуан - за мен лично твоята кола заслужава 1-вото място! Но, както сам си написал още в заглавието - Gas, Musura, Brabus - всичките много ги уважавам, но те малко или много са пристрастни - фенове са на 2-ките до немай къде...

Не се коси, ама грам. :wink:

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Re: !

Мнениеот musura » Вто 12 юни 2007 22:09

Дон Хуан Голфа написа: "е тези 3-те ще са, щото ме кефят"....

:drunk

Нацели 10-ката

А и didoriginal го каза добре :) Аз лично бих класирал на brabus колата на 1-во място, защото за мен тя е перфектния голф - нисък, лачен, с хубави джанти и без излишни елементи по него :twisted:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 юни 2007 22:17

когато се правят такива конкурси, трябва да се обявяват критериите по които ще се оценява.....щото иначе става като с календара......ЯЛОВА РАБОТА !!!

Доне, нема да се нервиш ;)

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 12 юни 2007 22:18

musura написа:
Дон Хуан Голфа написа: "е тези 3-те ще са, щото ме кефят"....

:drunk

Нацели 10-ката

А и didoriginal го каза добре :) Аз лично бих класирал на brabus колата на 1-во място, защото за мен тя е перфектния голф - нисък, лачен, с хубави джанти и без излишни елементи по него :twisted:

Еми тогава следващата година преименувайте от раздел "Тунинг" на раздел "Кефи ме" или "Изчистен сток" :lol:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Вто 12 юни 2007 22:19

Ludia написа:когато се правят такива конкурси, трябва да се обявяват критериите по които ще се оценява.....щото иначе става като с календара......ЯЛОВА РАБОТА !!!

ДА! ДА! - ЯЛОВА РАБОТА... :Mr Green Fun

P.S.
Дона е спокич-днес си сложих темпомат на машината :wink: и се кефарим цял ден :wink:

P.S.
Май верно съм спокич, въпреки че колежката дето искаше да ми покара голфа (и аз да се еба у тъпата глава и го дадох) ми го върна с огънат праг и то доста огънат!!! :evil: :evil: :evil: и не я застрелях от упор....ама блондинки какво да ги правиш - стават само за... :lol:

Изображение

Последна промяна от Дон Хуан Голфа на Вто 12 юни 2007 22:38, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Вто 12 юни 2007 22:23

Ludia написа:когато се правят такива конкурси, трябва да се обявяват критериите по които ще се оценява.....щото иначе става като с календара......ЯЛОВА РАБОТА !!!

Всички конкурси за красота са ялова работа и винаги има недоволни,

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 12 юни 2007 22:25

niikoo_1 написа:Всички конкурси за красота са ялова работа и винаги има недоволни,

Извода е, че не трябва да се организират. Хем организаторите ще спестят нерви и време, хем спонсорите ще спестят пари от награди и хем феновете ще са щастливи, защото няма да има "прецакани" :wink:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 юни 2007 22:27

niikoo_1 написа:

Всички конкурси за красота са ялова работа и винаги има недоволни,

знаеш че и там има много критерии за оценка.....невиждам какво е общото в случая......дай да ги правиме конкурсите по снмка вече и по марка джанти.....едни джанти и фарове, и да вземе награда на тунинг конкурс е смешно ! изглежда трябва да има сток и тунинг конкурс.....ама двете са напълно противоположни понятия.....
ПС: само искам да допълня че 2-те 2-ки си заслужават наградите :idea:

Потребителски аватар
titi7707
Автомобил: Golf 3
Двигател: ABS 1993

Мнениеот titi7707 » Вто 12 юни 2007 22:29

за да няма спорове пуснете анкета със снимките на победителите и колата на Дон Хуан Голфа!тогава ще се види коя е най най най защото ще оценяват не само трима!100% съм сигурен че на Дон Хуан ще е на първо място :lol:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Вто 12 юни 2007 22:31

musura написа:
niikoo_1 написа:Всички конкурси за красота са ялова работа и винаги има недоволни,

Извода е, че не трябва да се организират. Хем организаторите ще спестят нерви и време, хем спонсорите ще спестят пари от награди и хем феновете ще са щастливи, защото няма да има "прецакани" :wink:

Мусуре, извода е, че или ще се прави нещо като хората, или по-добре да не се прави......за всички ще е по-добре......какво стана с календара?!

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот iliev77 » Вто 12 юни 2007 22:31

Дон Хуан Голфа написа:Еми тогава следващата година преименувайте от раздел "Тунинг" на раздел "Кефи ме" или "Изчистен сток" :lol:

Е това ми хареса :kef: mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 12 юни 2007 22:34

titi28 написа:за да няма спорове пуснете анкета със снимките на победителите и колата на Дон Хуан Голфа!тогава ще се види коя е най най най защото ще оценяват не само трима!100% съм сигурен че на Дон Хуан ще е на първо място :lol:

Колеги, няма спорове. Събора приключи, наградените си взеха наградите и това е :)

Предлагам, някой да се сети да пусне тема "Евала на Heed-91" за това, което направиха, защото на тяхния фон, ако бях на ПоршеБГ, щях да потъна в земята от срам :idea:

Гледайте положително на нещата - все пак едни хора са си жертвали личното време и до някаква степен и пари, за да направят кефа на други хора, и всичко това, просто за фън. И накрая да получаваш критики, някак си не е много колегиално и честно :idea:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”