One написа:та
ако нямам жълта жулиетка окачена на седалката колко ще ме глобят ??????????????
Ама как на седалката ?!?!!?! Не трябва ли просто да имаш ?
Veso101 написа:..
Докато не направят гише в КАТ където да си плащаш глобата и след това да си получаваш талона няма да я бъде цялата работа.
Ще се размотавам аз до данъчното и ще ги моля да ми вземат парите, е ... ами няма да стане.
K22 написа: Когато станем всички равни пред Закона ще си плащам глобите за колан в града и аптечка!
vasstop написа:Хахаха, смях смях и сополи, някой може да си избърше гъза с това:
§ 41. В чл. 159 се правят следните изменения и допълнения:
1. Досегашният текст става ал. 1.
2. Създава се ал. 2:
"(2) Не се издава свидетелство за управление на моторно превозно средство ... дължимите от него глоби."
По този текст излиза, че моторното превозно средство би следвало да може да има дължими глоби...
Ludia написа:ае стига сте ривали бре....който не му аресва -> ЕС е обширен и пътувате само с лична карта, а който иска извън него с паспорт и виза.......
Dpop написа:Ludia написа:ае стига сте ривали бре....който не му аресва -> ЕС е обширен и пътувате само с лична карта, а който иска извън него с паспорт и виза.......
Нещо не е ясно. Сигурно имаш предвид пътуване, независимо къде извън България, но със самолет, кораб, автобус или влак.Или ти си от късметлиите без нито един акт или глоба напоследък или си от "кръга хора", които не ги лови.
![]()
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 42 госта