Никога не правето това

Студената вода е за

Varbona написа:madcap написа:...
Хаха, Краси, ква е тая "Селения"Сори, не ме сдържа.
Аз съм с таквоз, доволен http://img338.imageshack.us/img338/1791/image037af6.jpg
Dobromirski написа:Нещо по-сериозно ! С очите си съм виждал как се пука предно стъкло нагрято от слънцето, един господ знай до колко градуса, когато го поляха с минерална вода от хладилната витрина !![]()
Никога не правето това![]()
Студената вода е за
valdemir написа:Аз колеги гледам да спирам колата на сянка не само заради нея но и заради мен, щот като се варна при нея и ако е била на сланце направо се умира вътре. И понеже имам клима от скоро не ми е ясно като го пусна на колко трябжа да е перката на парното? Това много ме валнува.
Madj0 написа:valdemir написа:Аз колеги гледам да спирам колата на сянка не само заради нея но и заради мен, щот като се варна при нея и ако е била на сланце направо се умира вътре. И понеже имам клима от скоро не ми е ясно като го пусна на колко трябжа да е перката на парното? Това много ме валнува.
Ми ти трябва да си прецениш както ти е приятно . Аз климатика едно време го пусках на 2 и да духа отпред на стъклото .
golfer написа:прави ми впечатление, че шоферите на марки различни от VW пледират само с климатиците.![]()
![]()
ами колата не е само клима бре?!
пък и в цвагените има... даже и климатроници.
brabus написа:L&R написа:масло xW50, ...
Да ама такова на Мотул има само 15W50 (за полусинтетика говоря 6100 серия)Сега съм с такова, като гледам какви температурни аномалии стават май ще трябва скоро ХW60 да търся.
П.П.А аз искам 10W50 .... ама няма
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 81 госта