Запис От Камерите По Кръстовищата
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
dobrinb написа:Всички тези, които са във филмчето, са предотвратими с малко внимание, и да се спре прословутото бързане ... На червен светофар стават доста големи гафове ...
абсолютно ...като прибавим и извънградското изпреварване на най малоумни места на късмет и стигаме до заключението че 90 % от катастрофите ни са малоумни и могат да бъдат избегнати съвсем лесно с малко мисъл и внимание. .....................................
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
наистина 90% от катастрофите могат да бъдат избегнати
това с червените светофари и кретена минал на якооо червено е непростимо
затова карам с 50, отварям си очите на 4, оглеждам се преди да пресека кръстовище, хвърлям поглед постоянно в огледалото за задно виждане и страничните, хеле пък като си возя детето
и въобще не ми пука да ми свиркат, да ми викат, деба 50 е разрешената скросот с 50 ще карам
ако всички карат по-внимателно друго ще е дереджето
п.с. нии е прав
това с червените светофари и кретена минал на якооо червено е непростимо
затова карам с 50, отварям си очите на 4, оглеждам се преди да пресека кръстовище, хвърлям поглед постоянно в огледалото за задно виждане и страничните, хеле пък като си возя детето
и въобще не ми пука да ми свиркат, да ми викат, деба 50 е разрешената скросот с 50 ще карам
ако всички карат по-внимателно друго ще е дереджето
п.с. нии е прав
- Stoi
- Вечен БАН
- Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
- Двигател:
- Контакти:
Някой от мойте правила.
Дори когато минавам след знак за предимство, намалям и крака ми е на спирачката, и се оглаждам допълнително за всеки случай.
На сфетофар на зелено пак имам едно наум с периферното зрение.
Ляв завой винаги максимално външно, без никакво сечене !
Оглеждам се по три пъти във всяка посока на знак СТОП. Тоест поглед наляво, надясно ,пак наляво. Камикадзетата са бързи
На сняг и лед с наполовин от разрешената скорост !
Незнам заради това или заради късмета си за 8 години кормуване нямам и най-малкото чукване. Като се има впредвид че мразя да ходя пеша.
Все пак късмета му е майката !
Дори когато минавам след знак за предимство, намалям и крака ми е на спирачката, и се оглаждам допълнително за всеки случай.
На сфетофар на зелено пак имам едно наум с периферното зрение.
Ляв завой винаги максимално външно, без никакво сечене !
Оглеждам се по три пъти във всяка посока на знак СТОП. Тоест поглед наляво, надясно ,пак наляво. Камикадзетата са бързи

На сняг и лед с наполовин от разрешената скорост !
Незнам заради това или заради късмета си за 8 години кормуване нямам и най-малкото чукване. Като се има впредвид че мразя да ходя пеша.
Все пак късмета му е майката !
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
За мен извода от видяното е, че е важно на всички "горещи" места в градовете да има достатъчно добра осветеност през тъмната част от денонощието и задължително записващи камери. Другото го казаха мнозина от колегите по-горе.
Както посочи Stoi, важно е в допълнение да имаш и късмет. Не помня къде го бях писал, но вярвам, че и божията ръка има влияние. В годината в която пристигна сегашният ми автомобил, ходих до Кръстова гора и там ми напълниха малко шише със светена вода, което и до сега стои до седалката ми. За изминалите години получих само един удар в задната броня, която само се издра и леко подаде п-образната греда.
Моля се, защото понякога карам доста смело извън града Господ да пази мен и другите в колата.
Както посочи Stoi, важно е в допълнение да имаш и късмет. Не помня къде го бях писал, но вярвам, че и божията ръка има влияние. В годината в която пристигна сегашният ми автомобил, ходих до Кръстова гора и там ми напълниха малко шише със светена вода, което и до сега стои до седалката ми. За изминалите години получих само един удар в задната броня, която само се издра и леко подаде п-образната греда.
Моля се, защото понякога карам доста смело извън града Господ да пази мен и другите в колата.
Последна промяна от Dpop на Пон 02 юли 2007 17:17, променено общо 1 път.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
Dpop написа:Моля се, защото понякога карам доста смело извън града Господ да пази мен и другите в колата.
- Dpop за ситуацията по БГ-пътищата мисля че е по удачна една друга поговорка - помогни си сам за да ти помогне и Господ

Когато ти си безсилен да се справиш с дадена ситуация нито Господ нито някой друг ще може.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
-
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Kahn_Fan написа:Нямам коментар за тези кадри. Шокиран съм! Е*ахти безотговорното каране!
ти пък айде айде направо са си много безобидни леки катастрофи
я вижте тук и пак да си говориме къде е по-зле
http://www.youtube.com/watch?v=KebRHkJ6reY
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”