едни познати имаха фокус , кепиха го нов но им даде страшно много ядове , няколко пъти ги остави на пътя , и го дадоха за безпари само да се отъват от него ,
тва съм чувал за фокуса , но може да е и до късмет

ДА СМЕНЯ ЛИ ГОЛФА ЗА FOCUS?
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
Форд:
"Смених всичко и пак не пали"
Карал съм Фокус 1 ... който сигурно няма нищо общо с този, но онзи въобще не ми хареса. Позицията ти е много високо в колата. Самата кола също е висока и не чак толкова стабилна колкото на времето писаха. Беше 2.0 16V, пък не вървеше дори коклото голф 2 GTI (при това съм я карал сам през цялото време). Карал съм го 5-6 пъти до Бургас и обратно. Не ми хареса никак.

Карал съм Фокус 1 ... който сигурно няма нищо общо с този, но онзи въобще не ми хареса. Позицията ти е много високо в колата. Самата кола също е висока и не чак толкова стабилна колкото на времето писаха. Беше 2.0 16V, пък не вървеше дори коклото голф 2 GTI (при това съм я карал сам през цялото време). Карал съм го 5-6 пъти до Бургас и обратно. Не ми хареса никак.
-
- Автомобил:
- Двигател:
купих си голф 3 аее , и вече изгубих надежда , че може да ме закара от точка да точка , сменях семеринг на скоростната кутия , сменях мека връзка , сменях амортисиори , сменях съединител , сменях спирачки , сега се прееба хидравликата , очаквам да се преебе дроселната клапа има признаци вече за това , въобще това е една съборетина , която реални , за да е вземеш трябва да ти дадат пари , за да има с какво да плащаш ремонтите , а заебравих да кажа , че купих чисто нови летни гуми , сменил съм маслото на скоростната кутия ,англенажен ремък филтри , милтри , и тази кола ми се отплаща отново с повреда прееба се хидравликата , няма да е за последно , а ти не се чуди ще сбъркаш с голфа , ккакто сбърках аз , всички стари голфове , които се внасят са абсолютни бракми , не стават за нищо , много си мислех , че голф е здрава кола и си заслужава цената ,ТОВА СА САМО МИТОВЕ , ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ СА НЕ ПО МАЛКО ЗДРАВИ ОТ ТОЗИ Г-Ф
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
pinokio написа:купих си голф 3 аее , и вече изгубих надежда , че може да ме закара от точка да точка , сменях семеринг на скоростната кутия , сменях мека връзка , сменях амортисиори , сменях съединител , сменях спирачки , сега се прееба хидравликата , очаквам да се преебе дроселната клапа има признаци вече за това , въобще това е една съборетина , която реални , за да е вземеш трябва да ти дадат пари , за да има с какво да плащаш ремонтите , а заебравих да кажа , че купих чисто нови летни гуми , сменил съм маслото на скоростната кутия ,англенажен ремък филтри , милтри , и тази кола ми се отплаща отново с повреда прееба се хидравликата , няма да е за последно , а ти не се чуди ще сбъркаш с голфа , ккакто сбърках аз , всички стари голфове , които се внасят са абсолютни бракми , не стават за нищо , много си мислех , че голф е здрава кола и си заслужава цената ,ТОВА СА САМО МИТОВЕ , ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ СА НЕ ПО МАЛКО ЗДРАВИ ОТ ТОЗИ Г-Ф
Ма никой не те е питал за това какво си купил и какво си сменил по него.
В тотален офтопик си.
Нещата дето си ги описъл, че си сменил са консумативи повечето (хидравликата доста често се преебава на старите автомобили няма значение от марката)
Амортисьори, мека връзка, ремъци, дискове, накладки и т.н това са нормални неща пак без значение какъв е автомобила.
Няма такъв филм да си купиш стара кола и директно да тръгнеш да я караш без да пипаш абсолютно нищо по нея.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Седан
Днеска видех същия Фокус само че беше седан.Има убав вид ама ти каам че по добре Голфа си е по-добре.Нов си е.
- Gigabyte
- Автомобил: neko drugo
- Двигател: vaprosche
pinokio написа:купих си голф 3 аее , и вече изгубих надежда , че може да ме закара от точка да точка , сменях семеринг на скоростната кутия , сменях мека връзка , сменях амортисиори , сменях съединител , сменях спирачки , сега се прееба хидравликата , очаквам да се преебе дроселната клапа има признаци вече за това , въобще това е една съборетина , която реални , за да е вземеш трябва да ти дадат пари , за да има с какво да плащаш ремонтите , а заебравих да кажа , че купих чисто нови летни гуми , сменил съм маслото на скоростната кутия ,англенажен ремък филтри , милтри , и тази кола ми се отплаща отново с повреда прееба се хидравликата , няма да е за последно , а ти не се чуди ще сбъркаш с голфа , ккакто сбърках аз , всички стари голфове , които се внасят са абсолютни бракми , не стават за нищо , много си мислех , че голф е здрава кола и си заслужава цената ,ТОВА СА САМО МИТОВЕ , ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ СА НЕ ПО МАЛКО ЗДРАВИ ОТ ТОЗИ Г-Ф
Никой не е питал каква кола си си купил и как някои ти я е пробутал за повече пари ,а тя не заслужава и половината.Форда си остава както винаги бръкма за мен и никога няма да си купя форд освен старите модели до 80та Мустанг и Капри

момци...значи някои колеги се изказват мноо повърхностно(някой да не се засегне ей)в смисъл такъв комшията имал еди си какъв форд и се спукал да го прави и проблеми и ядове....същото съм го чувал и за а-4,с-класс,пежо 307 и мнооо други,вкл. и голф 4.та,не може да се съди за една съвременна кола по модели от 80-те или това че на някой му се скапал фокуса и всички са такива.голфа е добър,но има някои неща които ме дразнят и просто като пристигне фокуса ще се решава тогава.благодаря ви за мненията,помогнаха ми наистина.ще пиша пак като пристигне колата...до седмица.
- niks76
- VW експерт
- Автомобил:
- Двигател:
ве4е имам ли4ни 4 -ри слу4ая на проблем с турбото при този модел на фокус
турбинката струва 1600евро ;общо взето е здрав и прили4ен автомобил но със много скъпа подръжка и голямо обезценяване и то много бързо.
а и да си говорим направо:за да кажеш 4е ти стъпва по евтино от голфа-сам си направи сметката ЗАЩО?
ако аз съм на твое място ще покарам за малко форда и после на пазара;поне докато можеш да изкараш някои лев от него ,а и ще си си взел мерака
а голфа се сменя за по нов авто
мобил от ВАГ групата
турбинката струва 1600евро ;общо взето е здрав и прили4ен автомобил но със много скъпа подръжка и голямо обезценяване и то много бързо.
а и да си говорим направо:за да кажеш 4е ти стъпва по евтино от голфа-сам си направи сметката ЗАЩО?
ако аз съм на твое място ще покарам за малко форда и после на пазара;поне докато можеш да изкараш някои лев от него ,а и ще си си взел мерака
а голфа се сменя за по нов авто

- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
хора, говорите така все едно човека ще се жени за колата. Като го гледам има възможност да подбира и най-вероятно каквото и да реши, след 1-2-3 години вече ще кара друга кола. Така че в рамките на това време, фокуса (ако е читав) изглежда по-доброто решение, по-нов модел + екстрите които има. ФОРД, може да са чупливи, ама пък чак толкова, че да не може да изкара и 5 години експлоатация ...
иначе и аз много обичам сладолед, не съм ял още, ама батко ми е гледал

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”