Не че е кой знае кво, но си е срамно.
Въпрос за книжка.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: Въпрос за книжка.
musura написа:по старому е колега... То с тези катастрофи има по-голям шанс да го направят на 21 години да се взима, отколкото на 17
А до тогава
без опасност за катастрофи

-
DTS-GOLF 4
- Автомобил:
- Двигател:
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
russonera написа:russonera написа:Вярно ли е че като те видят че си по страхлив те пуска да минеш по лесно.А като се правиш на шофер те разкарва.(дай да го видим този ко може още.).Дано е така.Защото тогава аз ще мина най-лесно в целия сват.![]()
![]()
![]()
според вас вярно ли е това.
Има нещо вярно в това
russonera написа:сигурно си карал много зле на курсовете.
Не беше чак толкова зле но много бързах винаги,човек се учи цял живот, поздрави
- Blau&Weiss
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Малко от мен.. правя 18 в началото на октомври, но нямах търпение да почна курсовете..Почнах ги в края на Юни с мисълта,че ще ги изкарам до края на август и после непосредствено преди изпита ми ще взема допълнителни. За мое щастие инструктура е много несериозен и до момента съм взел точно половината - 12 часа. Добре че,родителите ми разрешават да ги возя из селата,та да поддържам форма. При всеки е различно, при мен стана така че ако бях чакал последния момент щях да имам изпит около месец Януари 2008..
Трепна в очакване, поздрави!
Трепна в очакване, поздрави!
russonera написа:russonera написа:Вярно ли е че като те видят че си по страхлив те пуска да минеш по лесно.А като се правиш на шофер те разкарва.(дай да го видим този ко може още.).Дано е така.Защото тогава аз ще мина най-лесно в целия сват.![]()
![]()
![]()
според вас вярно ли е това.
Абе не е точно така, първият ми изпит си карах баш шофьорската и като ме видя явно реши че няма нужда за повече от 5 минути да карам, та просто ме караше да завивам и да се върна в начална позиция, ама някой идиот беше сложил един стоп баш зад едно дърво и аз просто си се изнесох с колите до преди малко чакали на стопа, който не забелязах, само дето аз не спрях.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”