+/- Toледо, Октавия или Пасат? Koe да избера? До 15 бона.
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
[quote="The Red Guy"][/quote]
Толедото е много добър избор
може да погледнеш за някое друго тук и да се обадиш на 973 76 59 и да търсиш Д.Борачев, изпадат доста читави колици, а и друга цена ще ти даде.
http://autotechnica.mobile.bg/
Толедото е много добър избор
може да погледнеш за някое друго тук и да се обадиш на 973 76 59 и да търсиш Д.Борачев, изпадат доста читави колици, а и друга цена ще ти даде.

http://autotechnica.mobile.bg/
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
brabus написа:Нико,
по тези коли в Аутотехника сменя ли се нещо (сервизно обслужване) преди продажба? И има ли някаква гаранция като купуваш кола от вас?
Ми не знам, попринцип не се занимавам с тях, но като цяло колите са на 100% реални километри и може да им се проследи сервизната история от до, сервизирани са само в Аутотехника.
Друго, което е в + е че не са пудрени и гласени, изпадат и доста читави колици, ама трябва да се отиде и да се погледнат автомобилите, аз лично не съм заглеждал от доста време какво се продава втора ръка.

The Red Guy написа:brabus написа:Нико,
по тези коли в Аутотехника сменя ли се нещо (сервизно обслужване) преди продажба? И има ли някаква гаранция като купуваш кола от вас?
Именно това е много интересно. И друго - на толедото 16 V 1.6 мотор скъпа ли е подръжката?
Ми не би трябвало да е скъпа, пък и ти може да го правиш във всеки един сервиз..........все пак тоя мотор си е ширпотреба и се ползва от цялото семейство.
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Определено пасата си е пасат. Найстина качеството на изработката, нивото на комфорт е на ниво.
Мене лично мнбого ми харесва октавията, много любима кола ми е но не си купоих от предрасъдъци.
Определено смятам че не сбърках с избора, но все пак и октавията си заслужава. Пък и вземаш по нова и с повече оборудване за по малко пари от пасат.
Мене лично мнбого ми харесва октавията, много любима кола ми е но не си купоих от предрасъдъци.
Определено смятам че не сбърках с избора, но все пак и октавията си заслужава. Пък и вземаш по нова и с повече оборудване за по малко пари от пасат.

- The Corrupt
- Автомобил:
- Двигател:
Твърдо си вземи Пасат.Преди три години мислех да си взема нова Октавия от магазина, но си взех втора ръка пасат Б5.5 и въобще не съжалявам.На Октавията дизаина ми омръзна да го гледам още след 3-4 месеца откакто я пуснаха а пасатчето още си ме кефи, въпреки, че се оглеждам в момента за бмв или мерцедес
За Толедо въобще не говорим. Ако случиш на хубав пасат няма да искаш да го сменяш поне 3 години - гаранция ти давам 

когато купувам кола/нова или стара/ винаги гледам да е по- голяма и с възможно най - много екстри. веднъж направих изключение и установих, че в голяма кола може и сам да се возиш без багаж и ще ти бъде пак удобно, но в малка кола с багаж и пътници варианта с удобството ле-е-е-е-ко отива към нула. в този смисъл, поне според мен нямаш избор - пасата е най - високия клас от предложените за обсъждане
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”