Изписа се вече - 14-ки с гуми на 60, напомпени на 2,2-2,3 - никакви проблеми, ако внимаваш и си късметлия... Ако не си - писаха хората - не се чупят лесно при изправяне - като плевенските някога

, аз лично доста ги заглеждах /даже и Алесио заглеждах

/, но ми попадна тогава комплект Кинг-ове в почти перф. с-ние, прави, на хубава цена и взех тях... Засега се държат геройски, което е добре, защото колкото и да внимаваш - улиците тук /особено из кварталите/ са като след минометен обстрел...
П.П. За нашите "пътища" хубава комбинация - голяма джанта/ниска гума няма... Красотата и стабилността се заплащат скъпо и прескъпо... Къртил съм в дупка парче от борда на Фондметал-ка /със 195-50-15/, поизкривил съм някоя и друга джанта /и алуминиеви и "железни"/, гледал съм ококорено

как алуминия се цепи като кашкавал при изправянето... Ходил съм и с джанти да ги "кърпят" на аргон, въпреки, че аз не бих карал с тях... Дори когато джантите/колите не са били мои, а на приятел, или са били за продаване, е по-неприятно, вкл. и финансово... Та затова в момента си карам с 14-ки...