:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

какво мислите за VR6

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Пет 26 окт 2007 0:38

На един познат му се наложи същото нещо с Корадо vr6, като цялата процедура е излязла $2300. Сервиза обаче работи с вносни немски части, те я в Австрия ги правят, я направо в Германия, това трябва да е вдигнало летвата. Предполагам тоя който споменаваш за около 140 си е оригинален обтегач? Аз го видях чарколяка дейба, мн прост ама немците като че ли само на мерцедесите са ги издокарали...

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пет 26 окт 2007 10:12

Реално погледнато, Корадото не му струва толкова, колкото са му взели за смяната на обтегача. Според мен нещо не се връзва :37:

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Пет 26 окт 2007 17:01

nadasdi написа:На един познат му се наложи същото нещо с Корадо vr6, като цялата процедура е излязла $2300. Сервиза обаче работи с вносни немски части, те я в Австрия ги правят, я направо в Германия, това трябва да е вдигнало летвата. Предполагам тоя който споменаваш за около 140 си е оригинален обтегач? Аз го видях чарколяка дейба, мн прост ама немците като че ли само на мерцедесите са ги издокарали...
Колега да не обърка някоя нула в цената :roll:

Потребителски аватар
nadasdi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nadasdi » Съб 27 окт 2007 0:25

За щатите става въпрос. Подпитвам за цената, щото към българската тарифа прибавям 1000-1200 и сметката винаги излиза :wink:
Vizor така го каза че всеки ден ходели хора да си сменят обтегачите, все едно върви 10-20 кинта, а тука такъв ремонт правят единици. В сервизите надценката е голяма, а от познатите трудно ще се намери кой да дига кола в домашния условия.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”