Дай нянкакви впечатления...
Може ли да правиш update на картата от сайта на Гармин (щото нали един вид си си купил лицензирана карта на България)?
GPS nuvi 200 - препоръки / карти ?
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има за гармин в нета купих си cd-to с карта за гармин имам нуви 200 не останах доволен от картата -почнах да рова в нета и намерих тази гармин мобили хт качих я на телефона да я пробвам-СТРАШНА-сега съм с нея и на ГАРМИНАgr_kanev написа:ori написа:Аз си мисля, че трябва да има безплатни карти за сваляне от интернет, но съм напълно съгласен, че евтиното излиза скъпо - примерно ако се ровя в нета 100 часа, за да спестя 50 лева...
Е може ли в комплкта да няма SD карта и кабел за данни?!
Зависи какви безплатни карти - на България безплатна за Garmin няма. За моженето - може. Моя е 250W, има единствено кабел за зареждане от 12 V запалка. SD карта не знам някой да продава в компект с GPS (от такъв клас).
- DOCDOBREV
- Автомобил:
- Двигател:
ori написа:Ъъъ за непросветените - колега, мога ли да си купя гармина без никакви карти за 299 лева и след това да инсталирам гармин мобайл хт и да имам супер яка карта на България?
И всъщност само това ли трябва да сваля и инсталирам или и други програми, за да успея да кача картите успешно в GPSa?
Гармин мобайл-както се разбира от името му-е за мобилни устройства - джобни компютри и мобилни телефони.Така,че неможе.Има програма наречена МапСорс ,с която се качват картите на Нювито.
- badjo-vw
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ori написа:Ъъъ за непросветените - колега, мога ли да си купя гармина без никакви карти за 299 лева и след това да инсталирам гармин мобайл хт и да имам супер яка карта на България?
И всъщност само това ли трябва да сваля и инсталирам или и други програми, за да успея да кача картите успешно в GPSa?
да може
От щатите за $170 с карта на щатите
свалих торента който беше препоръчан по-горе от thepirate... и го инсталирах (т.е. натиснах setup) после в софтуера маркирах картата и дадох ъплоуд и за около 7 часа се качи на гармина и сега работи
Прблема че в тази карта има само София подробно.
Аз съм свалил и други карти, но тях не знам защо не мога да ги ъплоудна.
Те представляват един голям файл и нищо не се получава с него...
От къде мога да си намеря по-подробна карта за балканите и Румъния?

свалих торента който беше препоръчан по-горе от thepirate... и го инсталирах (т.е. натиснах setup) после в софтуера маркирах картата и дадох ъплоуд и за около 7 часа се качи на гармина и сега работи

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
от сайта на гармин,избираш си държава,след това ти дава за кой град точно ти трябва и дерзаешStan84 написа:От щатите за $170 с карта на щатите

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”