гуми nexstin

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
so.sec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот so.sec » Вто 25 мар 2008 14:08

zaro написа:А зимните и летните гуми са алтернатива за тез дето не могат да си позволят да имат високопроходим автомобил за 2та пъти дето им се налага да карат на сняг

Аз тая зима бая се хлъзгах (не веднъж и дваж) та дори и в Сф, пък ти незнам... да не си от кремиковци? там климата е друг....

Според мен си заслужава. въпрос на мнение.

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Вто 25 мар 2008 14:12

Не бе хора, не ме разбирайте погрешно, аз лично съм много скептичен индивид и си имам два комплекта гуми - летни и зимни + паджеро.
Просто се замислям колко пъти ми се налага да карам на сняг - малко.
Зимата два пъти с 4 чисто нови гуми затънах на село - просто беше много снега - и двата пъти с джипката дърпане и тва е.
Всесезонните гуми са доста по добър избор от галошите.
ако караш малко, ко пречи.
прав е ГРУП

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Вто 25 мар 2008 20:52

group® написа:
so.sec написа:...

по безсмислен коментар неможа да пуснеш :roll:
А си личи, че и темата не си си направил труда да прочетеш

Колега @silent ако имаш голям опит и знаеш много неща то има много по-подходящ тон за да го споделиш с нас :idea:

Как бе колега.... как да им обесня на тия маненките че да разчиташ на тези 20 или 30 % по добро сцепление на летни или зимни гуи си чиата проба идиотщина и че не сме на рали...просто наденявнето е лоша работа ..това е...

jamox
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jamox » Вто 25 мар 2008 21:02

Колегите са ти казали правилно , на служебните коли карахме доста с всесезонни гуми , но определено не стават за тежки зимни условия.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 26 мар 2008 10:45

silent написа:.... как да им обесня на тия маненките ...

Във всеки случай така няма да стане :idea:

Ето част от правилата:
Спазвайте приличен тон, мисля че тук сме се събрали интелигентни хора. Обидни, нецензурни думи, всякакви квалификации, иронични забележки или агресивно поведение към потребителите от форума няма да се толерират.
Като допълнение към т. 6, не са допустими дискусии с политическа,

Явно не познаваш много от хората тук щом говориш така. Най-учтиво те моля да спреш с тоя назисателен и ироничен тон. Има хиляди начини да изразиш идеята си и да я защитиш :idea:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Сря 26 мар 2008 14:22

не мисля че тона ми е назидателен ироничен или обиден...но дето се вика всеки си има собствени критерии на оценка и самооценка...отдавна ми минаха биткаджийските щения по форумите...така че след като не ти харесва нещо редактирай или трий....не се сърдя и обиждам...но пък и едва ли ще мога да ти обещая че за в бъдеще бих могъл да да се впиша в желания от теб тон...независимо от това какви последици ще ми бъдат обещани....ако някой от колегите се е почувствал засегнат или обиден....моля да заяви това на лични....ще се извиня поотделно лично на всеки...ай със здраве....

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”