Моля за съвет - Бора или Пасат В5?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 18 апр 2008 19:35

madmen написа: Ами незнам купила ли си или не, но аз клоня към Бората. Много по устоичив автомобил е за нашите пътни условия. Малко по-малка е от Пасата - усеща се основно от пътниците на задната седалка.
Относно дискусиите - дизел или бензин - смях голям кои каквото кара това хвали

trunner написа:Пасат - 1.8Т

Мисля, че не си прав :lol:

Потребителски аватар
enterprise
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот enterprise » Пет 18 апр 2008 21:49

Здравейте отново,
купихме 1.8i пасат 1999г. за 10000 лв. Много, ама много запазен.Цял ден отиде с тоя КАТ и маркировки и застраховки, това е невъобразима лудница, не успяхме да я снимам, ама скоро ще пусна снимки. А вътре салона е плюш и кожа и махагон тук там по таблото и на вратите. Гумите са мишелин и са като нови, а и лети джанти. Има само едно малко одраскване ама мисля, че това не е проблем, чак такъв. Сребриста е. Тази кола ше я кара мъжа ми, а аз ще си взема следващия клас, за да го дразня :) това е в кръга на майтапа:)
B/w сама си изкарвам парите, някой по-рано написа, че съм имала добър спонсор, е аз съм от тия борещите се за независимост :lol: И по принцип смятам, че всеки един човек трябва да е независим материално говоря- няма мъж, няма жена !
Да се върна на пасата - много е готин.
Благодарности на всички за съветите, но специално благодаря на dobrinb- неговото мнение беше решаващо в избора.

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Съб 19 апр 2008 5:55

Извинявам се, ако съм те засегнал, просто се опитах да сметна набързо какви биха били месечните разходи само за гориво на Пасат 1.8/125кс и леко ми прилоша - 50000 за 2 години прави 25к годишно, което е 2к месечно. При разход по книжка 12/100 градско това прави 240л месечно, при цена около 2.20 на литър е между 500 и 600лв месечно. Навсякъде съм закръглял надолу, а и обикновено разходът по книжка е далеч от реалното каране в София.
Пожелавам ти успех!

Потребителски аватар
madmen
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот madmen » Съб 19 апр 2008 9:00

enterprise написа:Да се върна на пасата - много е готин.

Със здраве да си го карате. И много безавариини километри

Потребителски аватар
dobrin
Чингис хан
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот dobrin » Съб 19 апр 2008 12:48

enterprise написа:специално благодаря на dobrinb[/b]- неговото мнение беше решаващо в избора.

Малии, :oops: :oops: :oops: , изчервих се.
Със здраве да си я карате, скоро да пуснеш снимки, да сложиш стикери и те чакаме скоро на сбирките.
Хиляди безаварийни!!! :drive

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”