Дайте съвет за покупка на нов Golf V
Момчета, имам един малко тъп въпрос - къде да отида да погледна Golf-a, в ПоршеБГ преди летището или в VW-Овча купел?
...чета някъкви мнения във форума, не много добри, за издържливостта на 1.4TSI. Това просто ей така ли се говори, защото от малка кубатура са изкарали 140 коня или от опит? Гледам, че много марки пуснаха или ще пускат двигатели с малка кубатура и повечко коне...
...чета някъкви мнения във форума, не много добри, за издържливостта на 1.4TSI. Това просто ей така ли се говори, защото от малка кубатура са изкарали 140 коня или от опит? Гледам, че много марки пуснаха или ще пускат двигатели с малка кубатура и повечко коне...

Последна промяна от gligan на Съб 26 апр 2008 16:32, променено общо 1 път.
Re: ре
Znajko написа:Помисли и за вариант Individual![]()
Доста е красив. Аз много съжалявах, че моя не го взех така...
Ок, но ако взема 1.4TSI Comfortline за 38К лв + екстрите, които си избрах цената е около 43К лв и всяка друга екстра ще ми дойде в горница.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: ре
Znajko написа:Помисли и за вариант Individual![]()
Доста е красив. Аз много съжалявах, че моя не го взех така...
Един колега писа,че са голф вече няма опция individual пакет.И аз като се разрових не открих

Иначе скоро бях в шоурума в Овча Купел,доста любезни както винаги

- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Весо цената на Passat CC се очакваше да бъде към 80к лв но излезна 62к за 2.0 TDI с DSG кутия и то с много други глезотийки
няма да има голяма разлика в цената, ако мислиш да взимаш Golf V по-добре си вземи на 1-2 години запазен по ще си на далавера
не прави тази грешка да купиш модел, който ще се призвежда още 2-3 месеца, човек после много съжелява да знаеш, купувал съм нови коли и знам какво е

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- anastas_mateev
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”