малка консултация ще може ли? седан или комби?
- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Taka: за да не съм голословен, че ти кажа нещо!
Аз карам седан. В багажника побирам следното: газова уредба (пура 37 литра - сложена успоредно на задните седалки), водолазния ми сак (който, вЕрвай ми, хич не е малък. Дълъг е около 1,4 метра), колелото на детето, багажа на детето и на жена ми за цялото море (koето е около 1 гардероб) + остава място за масла, инструменти и т.н.
Ако мислиш, че не ти е достатъчно, си купи комби. Сега чакам второ дете и мисля че няма да имам проблем с количката и др. необходими неща.
Така, че според мен за едно четиричленно семейство, седана е достатъчно просторен и има достатъчно място за багаж.
Ако ли не: купи си микробус
Аз карам седан. В багажника побирам следното: газова уредба (пура 37 литра - сложена успоредно на задните седалки), водолазния ми сак (който, вЕрвай ми, хич не е малък. Дълъг е около 1,4 метра), колелото на детето, багажа на детето и на жена ми за цялото море (koето е около 1 гардероб) + остава място за масла, инструменти и т.н.
Ако мислиш, че не ти е достатъчно, си купи комби. Сега чакам второ дете и мисля че няма да имам проблем с количката и др. необходими неща.
Така, че според мен за едно четиричленно семейство, седана е достатъчно просторен и има достатъчно място за багаж.
Ако ли не: купи си микробус
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Според мене седана си е класика, не може да отречете че е по комфортен от комбито, но пък комбито е по функционално, по просторно.
Но все пак имайте впредвид че и комбито не е направено да се товари колкото може, все пак това не е камион.
Въпрос на личен избор, аз бих предпочел седана, защото в него се чувствам по комфортно.
Но все пак имайте впредвид че и комбито не е направено да се товари колкото може, все пак това не е камион.
Въпрос на личен избор, аз бих предпочел седана, защото в него се чувствам по комфортно.
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Когато излезе RS4 на Ауди (само комби вариянт) неговата товароподемност беше по-малка от това на седана. Просто е въпрос на вкус. Някои харесват комби, други не. И затова и някои производители пускат специални (спортни) вариянти само на Комби модификация. нещо като "Вълк в овча кожа", гледаш го комби (RS4 говоря), семеен автомобил ама 380 кс. и на магистралата таккова нещо като започне да ти пресветка, а ти примерно с в Порше Карера и трябва да отбиеш вдясно е лошо.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”