Дилема - нов метанов Фолксваген на лизинг!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Вто 03 юни 2008 10:21

propparo написа:И какви са тия уж ''представителства'' които те карат да чакаш- до Нова Година за кола?!!!??
Някой работещ в такова на която и да е марка автомобили може ли да обясни защо е така.Смешно е да имаш парите или възможността да вземеш на лизинг някакъв нов автомобил а да те изгубят като клиент заради забавянето.
Извинявам се на колегата за спама,но ако някой може да обясни.
просто VW не са планирали такова търсене на модела - и са въвели квоти на база... знам ли каква :), наскоро четох че в Русия също се чака около 6 месеца за Туран - при това бензинов(там други не внасят). Там например има коли за които се чака над 1 година - на мен ми е чудно че изобщо има хора жерлаещи да чакат толкова :?
embi4a написа:Red Guy не смяташ ли че ако си вземеш стандартен бензинов автомобил и му сложиш метан ама наистина хубав, то тогава няма да чакаш толкова, а може да имат дори в наличност. Тъкмо и цената ще му е по-ниска.
Хм, а дали ще се съгласят да му запазят гаранцията?

Потребителски аватар
DimoNN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DimoNN » Вто 03 юни 2008 10:34

още един недостатък на метановия тоуран е че на задните 2 седалки можеш да сложиш товар не повече от 35кг на седалка.. което е голям недостатък ако ще го ползваш и за товарене... това предполагам е заради бутилките...

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Вто 03 юни 2008 12:03

А в България продават ли Зафири с метанова? Цената е по-ниска, а двигателя доколокото знам е същия - доколкото знам поне , вграждания в Голф-вариант CNG двигател е по лиценз Опелския слаган на астра и зафира. Вярно че колата ще е ептен спъната - дават и 17сек 0-100 :shock

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”