Къде ще сключите ГО за 2006г.?
- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Spectre написа:И аз ще съм към Булинс. Там ми предложиха най-добрата оферта.
Кажи каква е офертата на Булинс, щото на мен миналата година и ГО и каското ми бяха при тях, но нямах никакви отстъпки, каското ми беше много голямо и мислех да ги сменя с ДЗИ. Ако наистина дават отстъпка от каското, както друг колега е споменал, може да си остана при тях, особено ако е вярно това за 30%

- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kotse_botse написа:Spectre написа:И аз ще съм към Булинс. Там ми предложиха най-добрата оферта.
Кажи каква е офертата на Булинс, щото на мен миналата година и ГО и каското ми бяха при тях, но нямах никакви отстъпки, каското ми беше много голямо и мислех да ги сменя с ДЗИ. Ако наистина дават отстъпка от каското, както друг колега е споменал, може да си остана при тях, особено ако е вярно това за 30%
Колега тази година им се обадих и ми казаха, че ГО ще ми е 90лв. + 5лв за кражба. Значи колата ми е оценена на 5000лв. Тоест ще платя по 5лв за всеки 1000лв от тази сума. Значи 25 лв ще платя за кражбата. По този начин спестявам 250лв от Автокаското ми.
Миналата година то ми беше 690лв тази ще ми е 250(за щети)+25лв(кражба) и +ГО 90лв.
Това направо ми е без пари тази година.

- batmilko
- Автомобил: Opel Zafira
- Двигател: 1900 CDTI
- Контакти:
сключих...в ДЗИ....за 83 лв. ..... ама като ти е мноо добър приятел тоя дет те застрахова сумата намалява доста

Последна промяна от batmilko на Вто 27 дек 2005 12:05, променено общо 1 път.
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
1
Алианц -майка ми ми направи цена 79лв на 3 вноски (това е със оскъпяването )
Въпрос към застрахователните агенти във форума :
Сега след като се сключи ГО ни дават полица, стикер застъклото и талонче. Трябва ли да нося с мен полицата при положение че имам залепен стикер и картончето на което има записано номера на полицата, номера на стикера и номера на колата ? Имат ли основание да ми се заяждат любимите шапкари с хранилките дето размахват по пътищата ?
Сега след като се сключи ГО ни дават полица, стикер застъклото и талонче. Трябва ли да нося с мен полицата при положение че имам залепен стикер и картончето на което има записано номера на полицата, номера на стикера и номера на колата ? Имат ли основание да ми се заяждат любимите шапкари с хранилките дето размахват по пътищата ?
- landwarrior
- Автомобил:
- Двигател:
11
batmilko написа:One написа:при положение че имам залепен стикер ?
и къде точно се лепи стикера?
долу нискона стъклото от страната на шофьора
П.П мисля че требва да се носи щото аз съм с 3 месечни до сега и последния път като ме спираха нещо сравняваха между полицата и ваденката на стъклото

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: 11
landwarrior написа:...
долу нискона стъклото от страната на шофьора ...:
До нея ЛЕПЕНКА за прегледа, после ЛЕПЕНКА за винетка, после ЛЕПЕНКА за ГО, после ЛЕПЕНКА за данъци, ЛЕПЕНКА с кръвната група, ЛЕПЕНКА с броя членове на семейството...
ДЕБА НЕ МОГА ДА КАРАМ ОТ ТОЛКОВА ЛЕПЕНКИ БЕЕЕ!!!!!!!!!
- Golf_GL
- Автомобил: Passat B5 Variant
- Двигател: ADR 2000
- Контакти:
Re: 11
scuba написа:...:

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
Аз направих днеска в ДЗИ -2000 куб е 95лв + безплатен ГТП(това са си 20 лева) + 10% отстъпка от каското(още около 50 лева) и понеже вече ми дадоха 10% отстъпка от каското защото се сключва за 2ра година при тях -очаквам догодина да ми смъкнат още малко+10% бонус затова че съм сключил и ГО при тях се надявам каското ми да падне с 20-25%
жалко че видях късно че тука един колега прави 5% отстъпка...

жалко че видях късно че тука един колега прави 5% отстъпка...
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”