КАСКО В БУЛ ИНС-ОТКРАДНАХА Я!!!

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sunny » Вто 17 яну 2006 17:24

Колега не с рогата напред де! То и ако си си платил сметката за парното в днешно време си за данъчните, ама туй е друг въпрос :wink:
Да си получи парите от застраховката е най-добрия завършек, но историята познава много по-трагични ситуации. Недай си боже да се обадят за откуп и той да откаже да го плати, защото видиш ли - има си каско. Имаше подобен случай с колега от форума. Бяха се опитвали да му крадат колата и след неуспешния опит, толкова поразии му направили че в чудо се видя.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Вто 17 яну 2006 18:23

Paparac написа:...

Paparac, ти откъде вземаш пари за интернет? Май плачеш за одит!

Paparac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Paparac » Сря 18 яну 2006 9:37

musura написа:Paparac, ти откъде вземаш пари за интернет? Май плачеш за одит!

Не мога да разбера изобщо как може да не правиш разлика между 40 лв. за интернет и 100 000 за ЧИСТО НОВО АУДИ А8.

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 18 яну 2006 9:51

Абе на това момче (автора на темата) брат му нали ще си вземе парите, щом като колата е застрахована? Кво сте го ожалили толкова?!

:shock По- голяма :censored: не бях чувал.
Колега крали ли са ти някога нещо?! (не ти го пожелавам)
Изпитвал ли си някога чувството, че са осквернили личния живот нахлувайки в колата, апартамента ти?! (не ти го пожелавам)
Мисли преди да говориш глупости! Тук на 99% от хората са им разбивали, крали и т.н колите и апартаментите и 98% от тях ще ти кажат, че не става дума само за пари :!:

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Сря 18 яну 2006 10:02

А на мен пък ми се насълзиха очите като видях една мутра как си одраска калника на G-класата.
А иначе - и без това му е време да е сменя. Кви са тия работи, кой кара А8-ца по 6 години ....

Paparac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Paparac » Сря 18 яну 2006 10:02

group написа:
:shock По- голяма :censored: не бях чувал.
Колега крали ли са ти някога нещо?! (не ти го пожелавам)
Изпитвал ли си някога чувството, че са осквернили личния живот нахлувайки в колата, апартамента ти?! (не ти го пожелавам)
Мисли преди да говориш глупости!

Да, крали са ми и много главоболие са ми докарвали. Но, има едно голямо "НО", има разлика в начина,по който АЗ си изкарвам парите и начина, по който си изкарват парите хора на по 25-30години, каращи АУДИ А8 и Ес класи на Мерцедес. Тях със сигурност не ги боли колкото мен, примерно. Защото не знаят цената на парите.

Ти да не би да си му адвокат на въпросния, между другото, защото крайно точно ви подчертах, че парите ще му бъдат възстановени и няма какво да ревете? :roll:

Потребителски аватар
group®
Темерут
Автомобил: Passat B8 Alltrack
Двигател: DFCA

Мнениеот group® » Сря 18 яну 2006 10:08

Ти говориш за пари! Не за това писах аз!
А това кой как си изкарва парите - не си ти или аз човека който да съди и беси!
Относно това дали съм му адвокат - не, но когато ми откраднаха моята кола(макар и много по-евтина), най-малко съм мислел за пари. И тя беше застрахована, и си взех парите, но чувството за оскверняване за което ти писах е най-гадното.

Последна промяна от group® на Сря 18 яну 2006 10:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 18 яну 2006 10:09

Paparac написа:....:

Искам да попитам: ТИ комплексар ли си, или просто тъп си се родил? Човека има проблеми, откраднали са му колата, ти се занимаваш с доходите му. Дебааааа, напълни се с идиоти тоя форум бе!

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Сря 18 яну 2006 10:12

Paparac написа:
GOLF_GT написа:Колега каското е подновено преди 2 месеца и не на вноски,а е платено на куп на веднъж......не е там проблема.Брат ми кара тази кола вече 6 години и до сега винаги е била застрахована в БУЛ ИНС.

Щом като я кара от 6 години брат ти тази кола, значи я е купувал НОВА. Интересно, откъде е извадил 100 бона за това Ауди, а живее в блок???!?
Дали просто не си чешеш пръстите с тази тема, още първият ти пост е крайно безмислен. :?:

Paparac хайде да спрем до тук със тази завист,не те разбирам какво се опитваш да намекнеш :?: Screwy Темата не е кой къде живее а става въпрос за каското в БУЛ ИНС.Виждам че си от Благоевград,доста хубав и
не много малък град,но бих ти препоръчал да се разходиш някой слънчев
ден до София и да видиш за къв АВТО ПАРК става на въпрос :roll: И всички тези хора ли според теб живеят и се ширят в палати в Бояна и Драгалевци..........не разбира се,доста погрешно мнение си саздаваш SORRY.А що се отнася до това от каде брат ми е изкарал парите за да си купи АУДИ А8,мисля че не ти влиза в работата,но аз бих ти отговорил веднага................ОТ ЛИЧНАТА СИ БАНКОВА СМЕТКА КОЛЕГА,а не от моята,от твоята или от на някой друг. :applause:

Paparac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Paparac » Сря 18 яну 2006 10:20

scuba написа:Искам да попитам: ТИ комплексар ли си, или просто тъп си се родил? Човека има проблеми, откраднали са му колата, ти се занимаваш с доходите му. Дебааааа, напълни се с идиоти тоя форум бе!

Не си ти човека, драги, който може да дава подобни обидни квалификации и имаш късмет, че не си ми пред очите. Второ, не съм комплексар, но ти явно се правиш на ударен.

Човекът имал проблеми, откраднали му били колата....що не се скриеш някъде бе, ти малоумен ли си или просто не правиш разлика между начинът на добиване на средства за покупка на лек автомобил???А, нямали значение доходите му...баси, някой светец ще да го изкараш вече...Познавам хора, събирали пари с години, за да си купят кола ВТОРА РЪКА за по 3-4000 лв.. Да, тях бих ги съжалил ако им я откраднат. Но, някакъв елемент на трийсетина години, дето е събрал от закуски пари за А8 няма да го съжалявам. Капиш?

И затова, че живеел в блок...ами пак ще кажа, не е нормално. Не може да караш кола за 100 000 лв. и да живееш в апартамент за 60 000 лв. примерно. Но повечето българи разсъждават точно по този порочен начин. Имаме едни познати, които преди десетина години си построиха нещо като палат в Бояна (мъжът е фабрикант от Кипър, не е мутра). Та те имаха една Ес класа и една Це класа мерцедеси, само че живееха в къща на пет нива с два басейна, фитнес зала, тенис корт и т.н.

Ама да караш А8 и да живееш в апартамент....айде у лево бе :mad:

GOLF_GT написа:Виждам че си от Благоевград,доста хубав и
не много малък град,но бих ти препоръчал да се разходиш някой слънчев
ден до София и да видиш за къв АВТО ПАРК става на въпрос :roll: И всички тези хора ли според теб живеят и се ширят в палати в Бояна и Драгалевци..........не разбира се,доста погрешно мнение си саздаваш SORRY.А що се отнася до това от каде брат ми е изкарал парите за да си купи АУДИ А8,мисля че не ти влиза в работата,но аз бих ти отговорил веднага................ОТ ЛИЧНАТА СИ БАНКОВА СМЕТКА КОЛЕГА,а не от моята,от твоята или от на някой друг. :applause:

Знам какъв автопарк има в София...то просто мутрите са съсредоточени най-вече там. Трагичното за цялата ни държава е, че хора като теб, които пишат "каде" и "саздаваш" вместо "къде" и "създаваш", разполагат със стотици хиляди левове. Я ми кажи, ти и брат ти за миналата година колко данъци сте платили, а?

Последна промяна от Paparac на Сря 18 яну 2006 10:31, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 18 яну 2006 10:25

Paparac написа:
Да, крали са ми и много главоболие са ми докарвали. Но, има едно голямо "НО", има разлика в начина,по който АЗ си изкарвам парите и начина, по който си изкарват парите хора на по 25-30години, каращи АУДИ А8 и Ес класи на Мерцедес. Тях със сигурност не ги боли колкото мен, примерно. Защото не знаят цената на парите.

Ти да не би да си му адвокат на въпросния, между другото, защото крайно точно ви подчертах, че парите ще му бъдат възстановени и няма какво да ревете? :roll:

Абсолютно съм съгласен с тебе!
Айде сега да не почваме наново с глупостите - нали въпроса беше за парите... що сега изкарвате, че не било заради тях, ами и за нещо повече... Пича може и да има законен бизнес или да е работил в чужбина. Тогава да. Но тук няма начин да изкара толкова пари за А8, освен ако не се занимава с наркотици или други такива престъпни дела. Или пък ако не е спечелил от тотото ;) Няма какво да се правим че всичко ни е наред. Всеки знае каква ни е държавата и как се изкарват пари за А8, ес класи, бентлита, ламборгинита, ферарита, поршета... Тва не ти е Германия, където такива коли карат доктори, учени, адвокати, и т.н. все известни и заслужили личности... тука като видя 10 поршета, знам, че 9 от тях са на мутри. А пък за А8 да не говорим, щото стана синоним на гангстерска кола от доста време насам вече... Това е.
И така, нищо не знаем за съответния човек, а започваме да бистрим една безкрайна тема... Може и да си измисля - аз ако карах А8 едва ли щеше да ми е до някакви форуми, да ми помагат другите.. ехеее... :wink:
Защо така му се нахвърлихте на папарака? Ми всеки си има мнение - не може всички да сме еднакви :) Щеше да е прекалено скучно, ако бяхме.
Дайте първо да го питаме човека, може от Еврофутбол да е треснал голяма печалба, за това си я кара 6 години колата... така съм съгласен :) то не, че някой изобщо ще ме пита де, ма нали е форум... всеки си дрънка квот му дойде на душата...

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Сря 18 яну 2006 10:32

темата на разговора е съвсем друга

Последна промяна от zaro на Сря 18 яну 2006 10:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
GOLF_GT
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GOLF_GT » Сря 18 яну 2006 10:37

Paparac написа:
CellNet ™ написа:На всеки човек може да се случи да му откраднат каквото и да било, а също и тва с какви доходи какво си е купил няма значение.
Щом дадено нещо е твое и незаконно ти е отнето трябва да си търсиш правата

Абе на това момче (автора на темата) брат му нали ще си вземе парите, щом като колата е застрахована? Кво сте го ожалили толкова?! Макар че той не пари от застраховка, а данъчен одит заслужава. :!:

Ето БАЙ ГАНЮ пак се изказва неподготвен,нищо лично Paparac,но вникни
в смисъла на темата "приятелю".Ти всичко го докарваш до парите,живота е така устроен,че едни имат по вече,а други по малко,така е било от как свят светува но това е друга тема на разговор.

Потребителски аватар
scuba
R.I.P. Holy Diver
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот scuba » Сря 18 яну 2006 10:37

Paparac, осъзнай се малко де. 6 мнения имаш и в 6-те плюеш по човека! В този форум сме свикнали да не обиждаме и да не даваме квалификации кой какъв е!!!
Аре първо напиши ЕДНО СМИСЛЕНО мнение и тогава започвай да даваш квалификации на хората тука! А?

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Сря 18 яну 2006 10:38

първо моля някой модератор да раздели темата...

явно някой наистина се комплексирате
искате да кажете че примерно (ПРИМЕР!) един строител неможе да изкара пари за А8 (смешно...)
и може би не той ги изкарва а баща му който 10-15 години се е борил и има бизнес...
значи твойте познати може да са бизнесмени ама другите хора са мутри
простой някой с упоритост труд и идеи са направили честни пари
ето ви един такъв пример от едно малко градче
има един човек в гр.Елена който ми скри шапката
чудил се той как да изкара пари чудил чел интересувал се
и хванал та почнал да рециклира мотокари имал едно гаражче
купува бракувани мотокари сменя доста неща стяга ги и ги продава в Русия
та той каза $5000 печалба на мотокар след време естествено гаржчето се превърна в хале а рециклирането сега почва да се превръща в разработка и производсвто на собствени модели
е тоя може да си купи А8 нищо че е от градче което я има я няма 7000
просто докато не си станеш сам шеф няма да караш кола за 100 000
така че стига глупости
и най-накрая айде някой модератор на раздела да се намеси!

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”