scuba написа:Искам да попитам: ТИ комплексар ли си, или просто тъп си се родил? Човека има проблеми, откраднали са му колата, ти се занимаваш с доходите му. Дебааааа, напълни се с идиоти тоя форум бе!
Не си ти човека, драги, който може да дава подобни обидни квалификации и имаш късмет, че не си ми пред очите. Второ, не съм комплексар, но ти явно се правиш на ударен.
Човекът имал проблеми, откраднали му били колата....що не се скриеш някъде бе, ти малоумен ли си или просто не правиш разлика между начинът на добиване на средства за покупка на лек автомобил???А, нямали значение доходите му...баси, някой светец ще да го изкараш вече...Познавам хора, събирали пари с години, за да си купят кола ВТОРА РЪКА за по 3-4000 лв.. Да, тях бих ги съжалил ако им я откраднат. Но, някакъв елемент на трийсетина години, дето е събрал от закуски пари за А8 няма да го съжалявам. Капиш?
И затова, че живеел в блок...ами пак ще кажа, не е нормално. Не може да караш кола за 100 000 лв. и да живееш в апартамент за 60 000 лв. примерно. Но повечето българи разсъждават точно по този порочен начин. Имаме едни познати, които преди десетина години си построиха нещо като палат в Бояна (мъжът е фабрикант от Кипър, не е мутра). Та те имаха една Ес класа и една Це класа мерцедеси, само че живееха в къща на пет нива с два басейна, фитнес зала, тенис корт и т.н.
Ама да караш А8 и да живееш в апартамент....айде у лево бе

GOLF_GT написа:Виждам че си от Благоевград,доста хубав и
не много малък град,но бих ти препоръчал да се разходиш някой слънчев
ден до София и да видиш за къв АВТО ПАРК става на въпрос

И всички тези хора ли според теб живеят и се ширят в палати в Бояна и Драгалевци..........не разбира се,доста погрешно мнение си саздаваш SORRY.А що се отнася до това от каде брат ми е изкарал парите за да си купи АУДИ А8,мисля че не ти влиза в работата,но аз бих ти отговорил веднага................ОТ ЛИЧНАТА СИ БАНКОВА СМЕТКА КОЛЕГА,а не от моята,от твоята или от на някой друг.

Знам какъв автопарк има в София...то просто мутрите са съсредоточени най-вече там. Трагичното за цялата ни държава е, че хора като теб, които пишат "каде" и "саздаваш" вместо "къде" и "създаваш", разполагат със стотици хиляди левове. Я ми кажи, ти и брат ти за миналата година колко данъци сте платили, а?