а застрахователите ги искат по същата причина по която и кат искат пожарогасители и аптечки.....за краен случай, и като се запалиш никога неможеш да се загасиш с тоя пожарогасител като дезедорант

FELIPE написа:Rabbit_TDIсподели някой от четирите елементарни начина,че ми е много любопитно как се обезврежда алармата без да се отваря колата.
Тона ми не е ироничен и наистина ми е интересно.
Иначе честно казано по мои наблюдения и да пищи, ако собственика не е там полза няма,малко са вече хората които обръщат внимание какво става в чуждия двор,па и да обърнат внимание пак същата работа.
Ludia написа:хахаха къв начин ще измислиш бре
електронната защита се обезврежда с електроника.има устройства които за 10 мин възпроизвеждат милиони комбинации кодове.
Попринцип е хубаво да се купуват и монтират аларми,които са екзотични и неизвестни марки....масовите са наистина доста лесни за обезвреждане.
айде кажете ми как се краде мерцедес ЦЛС със всички възможни защити....или БМВ 7ица......а вие ми говорите за некви аларми по 120-150 лева....
lilo_stich написа:Ludia написа:хахаха къв начин ще измислиш бре
електронната защита се обезврежда с електроника.има устройства които за 10 мин възпроизвеждат милиони комбинации кодове.
Попринцип е хубаво да се купуват и монтират аларми,които са екзотични и неизвестни марки....масовите са наистина доста лесни за обезвреждане.
айде кажете ми как се краде мерцедес ЦЛС със всички възможни защити....или БМВ 7ица......а вие ми говорите за некви аларми по 120-150 лева....
мерцедеса се отваря като му скочиш на покрива на определено място и се отварят всички врати(води се авариино)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 101 госта