:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

ОТКРАДНАХА МИ ПОЛОТО...

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 09 юли 2006 11:13

алармата се обезврежда без да се отваря колата.ще се чуе само сигнала при изключването на алармата :idea: а като мойта аларма има всяка 5-та кола, и ако винаги когато чуя тоя сигнал ходя да проверявам......ще се включи само ако я краде някой смотаняк, или ако си я направил така че като отвориш вратата винаги да пищи (клаксона) както ги правеха на ладите едно време mhihi Мети сигурно ги знае тия аларми :wink:
а застрахователите ги искат по същата причина по която и кат искат пожарогасители и аптечки.....за краен случай, и като се запалиш никога неможеш да се загасиш с тоя пожарогасител като дезедорант :evil:

Потребителски аватар
Даскала™
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Даскала™ » Нед 09 юли 2006 11:15

спри вече да се заяждаш?mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
landwarrior
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот landwarrior » Нед 09 юли 2006 11:16

Ludia написа::
м/у другото това е много ,ама много добра идея за клаксона ако някой знае нека да сподели -въпреки каското и т.н не е зле да се направи :roll:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 09 юли 2006 11:21

еми елементарно е. връзва се клаксона към плафона например, и при отваряне на вратата се включва и свири. слага се едно ЦК-ключе да прекъсва веригата.естествено го забиваш някъде където само ти да си го знеш......неудобство е че няма шок датчик ;) и сутрин всички от блока ще разбират кога отиваш на работа. :wink:

а и ти също...mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 09 юли 2006 11:59

Ludia е прав алармата не помага,та даже наи много да ти развали ел.системата.Единственото дето върши работа е шок датчика да гони вандалите и да потсеща кифлите че са те опряли на паркинга.Аз като инсталирах моита аларма нямаше каде да ида и стоях 2 часа при маистора(между другото бачкал е 5 години в юнитреид ,пипа финно и без да дупчи,някои ако се интересува?),та с пича се залафихме и ми показа 4 елементарни начина да я обезвредя за секунди.Та за кво говорим-и наи пишман крадеца тия стандартни аларми ги отваря с поглед.А аз ако ставах на песнала аларма до ся да сам на 4-ти километар.Застраховката ми е в БУЛИНС(маи там е наи изгодно и знам случаи на върната кола(ама по нова)-тея са наи мафиоти иначе),ама не дават на разсрочено ако есамо за кражба.И те предупреждават първо на тях да звънкаш ,а в последствие на куките :wink:

Потребителски аватар
FELIPE
Автомобил: VW Bora 2002
Двигател: ASZ

Мнениеот FELIPE » Нед 09 юли 2006 13:24

Rabbit_TDI :D сподели някой от четирите елементарни начина,че ми е много любопитно как се обезврежда алармата без да се отваря колата.
Тона ми не е ироничен и наистина ми е интересно.
Иначе честно казано по мои наблюдения и да пищи, ако собственика не е там полза няма,малко са вече хората които обръщат внимание какво става в чуждия двор,па и да обърнат внимание пак същата работа.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Нед 09 юли 2006 14:05

FELIPE написа:Rabbit_TDI :D сподели някой от четирите елементарни начина,че ми е много любопитно как се обезврежда алармата без да се отваря колата.
Тона ми не е ироничен и наистина ми е интересно.
Иначе честно казано по мои наблюдения и да пищи, ако собственика не е там полза няма,малко са вече хората които обръщат внимание какво става в чуждия двор,па и да обърнат внимание пак същата работа.

И аз това щях да питам...
Между другото имам едно копче на дистанционното... ако някой изключи алармата и тръгне, натискам го два пъти и се прекъсва запалването... поне така пише в упътването и алармаджията каза така, но не съм го пробвал до сега, щот незнам кво може да се прецака. Та това е в случай, ако някой с поглед я обезвреди без да отваря вратите и седне да я краде...
Но наистина стана интересно - какви са начините на обезвреждане? кажи ги тук, за да измислим някакъв начин на противодействие... :roll:

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Нед 09 юли 2006 14:37

хахаха къв начин ще измислиш бре
електронната защита се обезврежда с електроника.има устройства които за 10 мин възпроизвеждат милиони комбинации кодове.
Попринцип е хубаво да се купуват и монтират аларми,които са екзотични и неизвестни марки....масовите са наистина доста лесни за обезвреждане.
айде кажете ми как се краде мерцедес ЦЛС със всички възможни защити....или БМВ 7ица......а вие ми говорите за некви аларми по 120-150 лева....

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 09 юли 2006 15:44

Начините не са без да се отвори колата ,но са елементарни и хамалски.
1.Отваряш капака чупиш сирената
2.Даваш контакт с шперца и натискаш сервизния бутон
3.Ток в габаритите и алармата на късо
4.Имобилаизер-ена жица между акумулатора и една пъпка на помпата и колата си вървииии
Сигорно има и още и още.А ударния датчик се обезврежда кото го дръннеш няколко пъти и то накраяь се самоболкира.

Потребителски аватар
Immortal
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Immortal » Нед 09 юли 2006 15:46

Rabbit,само можеш да помогнеш на някого с тази информация :evil:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 09 юли 2006 15:54

Ми пигаха ме и отговорих.На никои не мога да помогна щото тва не е никаква ама никаква таина.Щом ад я научих!По скоро помагам на хората да си знаят и да не се усланят на алармички.А иначе ти тез неща кат си прочетеш сервизната книжка на алармата и кат се замислиш сам ожеш се сетиш.

devil_vas
Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
Двигател:

Мнениеот devil_vas » Нед 09 юли 2006 15:58

Rabbit_TDI написа:И те предупреждават първо на тях да звънкаш ,а в последствие на куките :wink:

тва в Булинс... баси, при мен на договора пише първо да званя на полицията и после на Евроинс. Мафия! :evil: :?
аз си сложих аларма само за да ми важи Каското... иначе за никъв *** не става :evil:

Потребителски аватар
joser
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот joser » Нед 09 юли 2006 16:03

в Булинс е така, досега 4 години не са ме подвели, а за следващата кола - слагай GPS.. ако тая не я намерят или не ти искат пари да я върнат.

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Нед 09 юли 2006 16:04

Ludia написа:хахаха къв начин ще измислиш бре
електронната защита се обезврежда с електроника.има устройства които за 10 мин възпроизвеждат милиони комбинации кодове.
Попринцип е хубаво да се купуват и монтират аларми,които са екзотични и неизвестни марки....масовите са наистина доста лесни за обезвреждане.
айде кажете ми как се краде мерцедес ЦЛС със всички възможни защити....или БМВ 7ица......а вие ми говорите за некви аларми по 120-150 лева....

мерцедеса се отваря като му скочиш на покрива на определено място и се отварят всички врати(води се авариино) :wink:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Нед 09 юли 2006 16:12

lilo_stich написа:
Ludia написа:хахаха къв начин ще измислиш бре

мерцедеса се отваря като му скочиш на покрива на определено място и се отварят всички врати(води се авариино) :wink:

Не е истина колко си прав.На един бивш съученик баща му има автокъща от сортан на капотолия и разни др. такива.Именно по такъв начин си зимат колиците.А тъпите шваби смятат че тва не може да се краде и не праят проблем по границите.И не трябва да скачаш а просто да го удариш с нещо горе,колата изпиуква два пъти и се разтваря цялата.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”