С какви гуми сте в момента ???
Винаги карам с 4 бр. гуми за сезона! Това е задължително, защото много често животът ти зависи от гумите! Хората, които дори не знаят с какви гуми са, явно изобщо не държат на него. Направо не мога да си представя какви хора има!! Виждал съм коли с толкова изтъркани гуми - направо като стъкло! И този човек в следващия момент вкарва в колата - жена си и децата СИ!!!! Чакай малко бе! Каде?
- КаруЦаря
- Автомобил:
- Двигател:
Аз си карам на всесезонни ТОЙО Варио V1. Сега влезах в сайта на Тойо и видях новия модел на Варио - V2. По мое мнение тея гуми спокойно ще изкарат идващата зима (купих ги миналия септември и от тогава не съм ги махал) и за по-следващата зима ще си купя V2, разбира се ако ги има в България.
Гумите са страшни. За сняг и за сухо са перфектни, но за мокро време са направо уникални.
Според мен зимните гуми вършат работа само ако има дебел сняг и много лед. При всякакви други условия(особено мокро без сняг) са си направо опасни. За каране основно градско според мен няма смисъл от зимни гуми. Има смисъл от тях само ако юркаш офроуд или в прованса ,дето рядко минават снегорини.
П.П. Гумите на Скуба са страхотни...
Гумите са страшни. За сняг и за сухо са перфектни, но за мокро време са направо уникални.
Според мен зимните гуми вършат работа само ако има дебел сняг и много лед. При всякакви други условия(особено мокро без сняг) са си направо опасни. За каране основно градско според мен няма смисъл от зимни гуми. Има смисъл от тях само ако юркаш офроуд или в прованса ,дето рядко минават снегорини.

П.П. Гумите на Скуба са страхотни...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”