ше ни приберат спокоlandwarrior написа:ами представяте ли си да не ни вземат 2007г аз лично ще умра от кеф да чуя че не ни щат у Еуропата

landwarrior написа:аз тайничко се надявам че няма ,въпреки че те имат по-голям интерес от нас от колкото ние от тяхsanto_trafficante написа:ше ни приберат спокоlandwarrior написа:ами представяте ли си да не ни вземат 2007г аз лично ще умра от кеф да чуя че не ни щат у Еуропата
не само това интересите са повече икономическиIvcho написа:landwarrior написа:аз тайничко се надявам че няма ,въпреки че те имат по-голям интерес от нас от колкото ние от тяхsanto_trafficante написа:ше ни приберат спокоlandwarrior написа:ами представяте ли си да не ни вземат 2007г аз лично ще умра от кеф да чуя че не ни щат у Еуропата
Точно защото имат интерес ще ни приберат в момента просто ни заплашват за да могат да ни третират после както си искат и да викат с толкова минуси ама ви взехме.
santo_trafficante написа:не само това интересите са повече икономическиIvcho написа:landwarrior написа:аз тайничко се надявам че няма ,въпреки че те имат по-голям интерес от нас от колкото ние от тяхsanto_trafficante написа:ше ни приберат спокоlandwarrior написа:ами представяте ли си да не ни вземат 2007г аз лично ще умра от кеф да чуя че не ни щат у Еуропата
Точно защото имат интерес ще ни приберат в момента просто ни заплашват за да могат да ни третират после както си искат и да викат с толкова минуси ама ви взехме.
landwarrior написа:ами представяте ли си да не ни вземат 2007г аз лично ще умра от кеф да чуя че не ни щат у Еуропата
ACCELERATOR написа: [ а позитивите (от приемането ни) - няма да има. Дори нещата ще се влошат, защото за да им се харесаме, ще започне още по-голямо лизане на европейски задници.
One написа:ACCELERATOR написа: [ а позитивите (от приемането ни) - няма да има. Дори нещата ще се влошат, защото за да им се харесаме, ще започне още по-голямо лизане на европейски задници.
чакай чакай
я ми кажи един ама истински позитив от влизането ни в ЕС ????? ама не от тия дето ни пробутват по медиите а истински , от който нормалния човек би почувствал нещо ? моля те
One написа:ACCELERATOR написа: [ а позитивите (от приемането ни) - няма да има. Дори нещата ще се влошат, защото за да им се харесаме, ще започне още по-голямо лизане на европейски задници.
чакай чакай
я ми кажи един ама истински позитив от влизането ни в ЕС ????? ама не от тия дето ни пробутват по медиите а истински , от който нормалния човек би почувствал нещо ? моля те
Ivcho написа:batmilko написа:арестуваха сина на шефа на КАТ та да се покажат пред Брюксел, как се борят с корупцията
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: markoni0770, vladobosh и 39 госта