...
т. 1 кирилицата mod edit: dobrinb

...
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
- madcap
- Кенанския лъв
- Автомобил: 1990 VW Golf 2
- Двигател: APP turbo
- Контакти:
Леле като сметнах, чак ми стана лошо
требва малко ляк
Колата я взех миналата година октомври за 4000 лв.
до сега съм налял 3800
то верно май луд умора нямал
А сега в магазина ме чакат 4-ри нови амортисьора, и смяна на гарнитура на главата
А честито на всички луди
Ай 5 да сме
п.п. чекай да само да се включат Мусира и Брабуса, ке се разплачем
Ама нал' я знайте тая :
То и лудия се радва на хубавото

Колата я взех миналата година октомври за 4000 лв.
до сега съм налял 3800

А сега в магазина ме чакат 4-ри нови амортисьора, и смяна на гарнитура на главата
А честито на всички луди
Vextor написа:WDW написа:. . .pinci написа:gti написа: . . .
. . .
Нека бъдем 4 , хахахахахахахаха![]()
![]()
Ай 5 да сме
п.п. чекай да само да се включат Мусира и Брабуса, ке се разплачем
Ама нал' я знайте тая :
То и лудия се радва на хубавото
- bboikov
- Автомобил:
- Двигател:
Да си призная правя сметка само на парите за бензин. Понеже обичам колата си никога не съм смятал парите за поддръжка, но все пак пообикалям преди да купя нещо
все пак цени различни. С гордост мога да заявя, имам точен и подробен списък на всички сменени консумативи, без частите, то такива за сега почти няма, записал съм в един тефтер всички зареждания , знам къде
колко съм заредил и какъв е разхода уж
Няма какво да се заблуждаваме на кола на старо и трябва поддържка, иначе
на най-непдоходящото място. Мен ме е оставял един Опел Кадет на пътя, майсторите в Ботевград много ми се зарадваха
Абе въобще колити са като жинити не ги ли поддържаш ще те изоставят - хи хи хи 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Ще ми бъде трудно да посоча такъв разход, дори и приблизително. За предишната си кола бях направил подробен списък на частите, труда и парите които съм дал за тях. Убедих се, че само ми
косите, когато се върна назад, прочитйки какво съм дал за железния кон. Но пък за изумеление на доста мои познати с нея отидох и се върнах от Будапеща през студената зима 1999-2000 г.
Мога с много голяма точност да дам списък на сменените части по пасата, но се опасявам, че ще е офф и поради това ще се въздържа, за сега.
Важното според мен е човек да може да си поддържа автомобила в добро техническо състояние и по този начин да има относително спокойствие, че няма да се случи нещо на път.

Мога с много голяма точност да дам списък на сменените части по пасата, но се опасявам, че ще е офф и поради това ще се въздържа, за сега.
Важното според мен е човек да може да си поддържа автомобила в добро техническо състояние и по този начин да има относително спокойствие, че няма да се случи нещо на път.
Последна промяна от Dpop на Вто 20 мар 2007 11:48, променено общо 1 път.
- ANDREYO
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
всички които имам а и от тези дето нямам и от тях по малко-иде лето
Май сме 6 вече 

Последна промяна от ANDREYO на Пет 30 мар 2007 9:13, променено общо 2 пъти.
- The_King
- Автомобил:
- Двигател:
1
Давам по 1 торба пари всеки месец за бензин,мивки,глезотийки.
Гледам я като малко дете,ужас
Гледам я като малко дете,ужас

зависи от карането 100 -150 лева на месец ма то Бургас колко е
иначе крушки филипс , нов радиатор , нови свещи NGK те такива работи всичко требва да е ново /сектант съм
/ вземам части на доставни цени и така по 50 лева почти всеки месец ся трябва да хода на тапицер че си съдрах кожата с колана
п.с ся понеже е заразно чакам да чуя отзиви от новите окачвания на колегите и имам ли свободни пари ги давам
иначе крушки филипс , нов радиатор , нови свещи NGK те такива работи всичко требва да е ново /сектант съм

п.с ся понеже е заразно чакам да чуя отзиви от новите окачвания на колегите и имам ли свободни пари ги давам
Последна промяна от momo 1 на Вто 20 мар 2007 15:52, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
[list=]Golf 3 1.8 написа:Аз под 300лв за бенз не падам като съм си у софето, а кат ме нема жената с 12литра минава около 130км и ме изумява шот аз повече от 80-90 не мога да мина ма както много хора казват при АБФ-а е важно как се караИначе за глупости вече пари не давам......Така че около 300лв на месец
кажи как да го карам икономично, че и аз не мога да мина повече от 80 90 километра с 20 лева 100 октанов. май трябва да мина някъв курс по икономично каране. [/list]
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”