Всеки шофьор със светеща жилетка

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 18 яну 2007 19:40

не виждам какво сме се разручали..
жилетката струва 4-5 лв.. крушките 15 .. и има безспорен смисъл от тях...!!!!!!

толко ли сме скъпите значи...
все псуваме..
а иначе кат видиме некой с един фар.. псуваме..
некой кат си оправя колата и не го видиме псуваме
ама ако сме ние.. или требе да дадем 20 кинта.. тогава право..
ее.е.е.е.

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Чет 18 яну 2007 20:01

Те тея с с единия фар са с един фар щото ше знайш нямат ремонтен комплект.... И няма откъде да си купят щот то бензиностанциите затварят кат по социалистическо време в 8часа. Несериозно е както е несериозно че по нощите ще спреш в аварийната лената на автомагистралата да си сменяш крушката. Тоя дето е читав дори и да няма резервна крушка ще спре в първия магазин или в първата бензиностанция и ще си купи и ще я смени. Тоя дето е кютюк и три ремонтни комплекта да има в багажника пак ще кара с един фар.

Последна промяна от silent на Чет 18 яну 2007 20:04, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Чет 18 яну 2007 20:03

Аз си купих жилетка от Бриколаж за ~3лв, оранжева, светлоотразителна. И сега е в колата, няма да ми тежи толкова. А и наистина ако си спрял аварийно и ти се наложи нещо да ремонтираш на тъмно по колата е по-добре да си с жилетка.
Кьорави по пътищата колкот щеш :shock :shock :shock

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 яну 2007 20:07

Е да ама аз пък не искам да съм светеща жилетка. :shock
Виж това за крушките и другите неща е хубаво. Що си мисля че на фона на хилядите загинали от катастрофи пак се опитват медиите и парламента заедно да си измият ръце с некви мизерни закончета. :shock :(
Какво са 10 човека на фона на над 1000 примерно. Айде айде ... :cry:
Пак искат парички да лапат. 8)

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Чет 18 яну 2007 20:10

blacki написа:Е да ама аз пък не искам да съм светеща жилетка. :shock
Виж това за крушките и другите неща е хубаво. Що си мисля че на фона на хилядите загинали от катастрофи пак се опитват медиите и парламента заедно да си измият ръце с некви мизерни закончета. :shock :(

Добре бе, кво ти пречи да нахлузиш една жилетка ако си закъсал на пътя...толко ли не ти пука за твоята (а и на другите) сигурност?

ПС. Из цяла европа го има тва за жилетката, не е само в Бг и според мен не е измислено за да пречи на шофьорите....

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Чет 18 яну 2007 20:16

Не знам. Първото нещо което ми хрумна че от доста км. на кола съм виждал 2-3 пъти хора със спукани гуми на магистрала.
Иначе нищо не ми пречи просто не ме радва да съм като полицаи. Да не говорим че гума на кола не съм пукал, а само на мотора. Пък и на държавата не и влиза много в работата грижата за моя живот. Котж гледам има къде по-сложни животи за оправяне. Например хората с рак. :cry:
Измиване на ръцете за многото жертви от катастрофи ми се струва цялата история нищо друго :(
И после ще има Ко да праим сега? 5 лева за кафенце или 20 лева за АКТ? :roll:
А корупцията я насърчават с тия закони за парите на ръка още повече сега. Абе е..ло си е м...та 8)
Единственото нещо което може да зарадва обикновените и съвесни шофьори е наличието само на камери по пътищата. Щото сега стана ако имаш пачка да плащаш на място караш. Ако не ... оставаш без книжка. :evil: :censored: :censored: :censored: :censored

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Чет 18 яну 2007 20:57

Вие колко глупости изприказвахте, ужас, место да изпълните нещо елементарно вие изговорихте купища простотий. Дайте ги тея 3 лева за светещи пръскалки и това е! Някой щял да лапа. Боже...................

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Чет 18 яну 2007 21:33

не е въпроса толкова за 3-те лева, въпроса е принципен, рабира се че е много по добре да има такива жилетки, също и за светлини, и аз немога да разбера хора който карат без светлини въпреки че е задължително, а камоли привечер някои си пердашат без няма да им спадне разхода като си изгасят варовете !!! .... не тва въпроса .... тъпото е че са въвели супер много смешни такси за тва за онова, номера, нови закони пак, раздават си книжки на хора които изобщо незнаят къде е ляво или пък дясно, просто тъпото е че всеки път измислят по нещо, и то не е за цел да намалят безопасността според мен, ей тва е цялата работа !!! разбира се че ще си взема жилетка а и не само аз а и половината хора поне които са в тоя форум, не само защото е задължително а и на всеки се случва да закъса, а и няма да натежи в багажника :) а пък и ако бъде зеленааааа хахаха може и някои лев да падне хахаха :) тва последното майтап разбира се :) 8)

Потребителски аватар
Vilik
Автомобил: S4
Двигател:

Мнениеот Vilik » Чет 18 яну 2007 22:26

Най-после и у нас така да стане,това си е практика във всички нормални страни :applause: Такива въведения могат само да ме радват :!:

Потребителски аватар
VeilSide
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VeilSide » Пет 19 яну 2007 11:24

Както всяко нещо в България. Още парички за катаджиите.

Потребителски аватар
yossarian
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yossarian » Пет 19 яну 2007 11:45

blacki написа:...Пък и на държавата не и влиза много в работата грижата за моя живот. Котж гледам има къде по-сложни животи за оправяне. Например хората с рак. :cry:
...

Сценарии много, само един ще развия щото ти гуми не пукаш, колата ти не се поврежда и прочие

Пътуваш по магистрала зима, тъмно, облечен си с тъмни дрехи. Стигаш до местопроишествие случило се преди минута с тежко пострадали Пръв си, спираш да помогнеш. Какво се прави първо, обезопасява се место роишествието т.е. слагаш триъгълник на поне 100 метра преди местопроишествието-зима, тъмно, облечен си с тъмни дрехи и докато ги ходиш тия 100 метра няной заплес те изплющи. Какво се получава ако оцелееш, държавата трябва освен за болния от рак да ти бере и на теб гайлето.

Дано съм бил достатъчно ясен.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 19 яну 2007 12:27

VeilSide написа:Както всяко нещо в България. Още парички за катаджиите.

ЩО БЕ?!?! АКО СПАЗВАШ ЗАКОНА НЯМА ДА ИМА "ПАРИЧКИ" ЗА ПОЛИЦАЙТЕ!

аман от............................................

Потребителски аватар
LEADER_
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот LEADER_ » Пет 19 яну 2007 13:07

DragoGT написа:
VeilSide написа:Както всяко нещо в България. Още парички за катаджиите.

ЩО БЕ?!?! АКО СПАЗВАШ ЗАКОНА НЯМА ДА ИМА "ПАРИЧКИ" ЗА ПОЛИЦАЙТЕ!

аман от............................................

ако спазваме закона полицаите ще умрат от глад.хубаво е тук там да им пада по някое левче :D

Потребителски аватар
Asen_D
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Asen_D » Пет 19 яну 2007 18:33

zaro написа:Вие колко глупости изприказвахте, ужас, место да изпълните нещо елементарно вие изговорихте купища простотий. Дайте ги тея 3 лева за светещи пръскалки и това е! Някой щял да лапа. Боже...................

:kef: :kef: :kef:

Абе то без жилетка между Търговище и Шумен
(примерно,щот е "по-светло и широко" mhihi ),
вярно някой може да го/се налапа,ама кой ...хм...
А пръскалките може и в/на задника да си ги туриш и пак ще светят...
:roll:

black`
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот black` » Пет 19 яну 2007 18:34

yossarian написа:да ти бере и на теб гайлето.

Дано съм бил достатъчно ясен.

Колкото бере на тия хора ... Толкова ще бере и на мене. Всичко ми е пределно ясно. :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”