не виждам какво сме се разручали..
жилетката струва 4-5 лв.. крушките 15 .. и има безспорен смисъл от тях...!!!!!!
толко ли сме скъпите значи...
все псуваме..
а иначе кат видиме некой с един фар.. псуваме..
некой кат си оправя колата и не го видиме псуваме
ама ако сме ние.. или требе да дадем 20 кинта.. тогава право..
ее.е.е.е.
Всеки шофьор със светеща жилетка
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Те тея с с единия фар са с един фар щото ше знайш нямат ремонтен комплект.... И няма откъде да си купят щот то бензиностанциите затварят кат по социалистическо време в 8часа. Несериозно е както е несериозно че по нощите ще спреш в аварийната лената на автомагистралата да си сменяш крушката. Тоя дето е читав дори и да няма резервна крушка ще спре в първия магазин или в първата бензиностанция и ще си купи и ще я смени. Тоя дето е кютюк и три ремонтни комплекта да има в багажника пак ще кара с един фар.
Последна промяна от silent на Чет 18 яну 2007 20:04, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Е да ама аз пък не искам да съм светеща жилетка.
Виж това за крушките и другите неща е хубаво. Що си мисля че на фона на хилядите загинали от катастрофи пак се опитват медиите и парламента заедно да си измият ръце с некви мизерни закончета.
Какво са 10 човека на фона на над 1000 примерно. Айде айде ...
Пак искат парички да лапат.

Виж това за крушките и другите неща е хубаво. Що си мисля че на фона на хилядите загинали от катастрофи пак се опитват медиите и парламента заедно да си измият ръце с некви мизерни закончета.

Какво са 10 човека на фона на над 1000 примерно. Айде айде ...

Пак искат парички да лапат.

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
blacki написа:Е да ама аз пък не искам да съм светеща жилетка.![]()
Виж това за крушките и другите неща е хубаво. Що си мисля че на фона на хилядите загинали от катастрофи пак се опитват медиите и парламента заедно да си измият ръце с некви мизерни закончета.![]()
Добре бе, кво ти пречи да нахлузиш една жилетка ако си закъсал на пътя...толко ли не ти пука за твоята (а и на другите) сигурност?
ПС. Из цяла европа го има тва за жилетката, не е само в Бг и според мен не е измислено за да пречи на шофьорите....
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не знам. Първото нещо което ми хрумна че от доста км. на кола съм виждал 2-3 пъти хора със спукани гуми на магистрала.
Иначе нищо не ми пречи просто не ме радва да съм като полицаи. Да не говорим че гума на кола не съм пукал, а само на мотора. Пък и на държавата не и влиза много в работата грижата за моя живот. Котж гледам има къде по-сложни животи за оправяне. Например хората с рак.
Измиване на ръцете за многото жертви от катастрофи ми се струва цялата история нищо друго
И после ще има Ко да праим сега? 5 лева за кафенце или 20 лева за АКТ?
А корупцията я насърчават с тия закони за парите на ръка още повече сега. Абе е..ло си е м...та
Единственото нещо което може да зарадва обикновените и съвесни шофьори е наличието само на камери по пътищата. Щото сега стана ако имаш пачка да плащаш на място караш. Ако не ... оставаш без книжка.

Иначе нищо не ми пречи просто не ме радва да съм като полицаи. Да не говорим че гума на кола не съм пукал, а само на мотора. Пък и на държавата не и влиза много в работата грижата за моя живот. Котж гледам има къде по-сложни животи за оправяне. Например хората с рак.

Измиване на ръцете за многото жертви от катастрофи ми се струва цялата история нищо друго

И после ще има Ко да праим сега? 5 лева за кафенце или 20 лева за АКТ?

А корупцията я насърчават с тия закони за парите на ръка още повече сега. Абе е..ло си е м...та

Единственото нещо което може да зарадва обикновените и съвесни шофьори е наличието само на камери по пътищата. Щото сега стана ако имаш пачка да плащаш на място караш. Ако не ... оставаш без книжка.

не е въпроса толкова за 3-те лева, въпроса е принципен, рабира се че е много по добре да има такива жилетки, също и за светлини, и аз немога да разбера хора който карат без светлини въпреки че е задължително, а камоли привечер някои си пердашат без няма да им спадне разхода като си изгасят варовете !!! .... не тва въпроса .... тъпото е че са въвели супер много смешни такси за тва за онова, номера, нови закони пак, раздават си книжки на хора които изобщо незнаят къде е ляво или пък дясно, просто тъпото е че всеки път измислят по нещо, и то не е за цел да намалят безопасността според мен, ей тва е цялата работа !!! разбира се че ще си взема жилетка а и не само аз а и половината хора поне които са в тоя форум, не само защото е задължително а и на всеки се случва да закъса, а и няма да натежи в багажника
а пък и ако бъде зеленааааа хахаха може и някои лев да падне хахаха
тва последното майтап разбира се

- yossarian
- Автомобил:
- Двигател:
blacki написа:...Пък и на държавата не и влиза много в работата грижата за моя живот. Котж гледам има къде по-сложни животи за оправяне. Например хората с рак.![]()
...
Сценарии много, само един ще развия щото ти гуми не пукаш, колата ти не се поврежда и прочие
Пътуваш по магистрала зима, тъмно, облечен си с тъмни дрехи. Стигаш до местопроишествие случило се преди минута с тежко пострадали Пръв си, спираш да помогнеш. Какво се прави първо, обезопасява се место роишествието т.е. слагаш триъгълник на поне 100 метра преди местопроишествието-зима, тъмно, облечен си с тъмни дрехи и докато ги ходиш тия 100 метра няной заплес те изплющи. Какво се получава ако оцелееш, държавата трябва освен за болния от рак да ти бере и на теб гайлето.
Дано съм бил достатъчно ясен.
zaro написа:Вие колко глупости изприказвахте, ужас, место да изпълните нещо елементарно вие изговорихте купища простотий. Дайте ги тея 3 лева за светещи пръскалки и това е! Някой щял да лапа. Боже...................

Абе то без жилетка между Търговище и Шумен
(примерно,щот е "по-светло и широко"

вярно някой може да го/се налапа,ама кой ...хм...
А пръскалките може и в/на задника да си ги туриш и пак ще светят...

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”