"ЧОВЕКА Е ЧОВЕК КОГАТО Е НА ПЪТ"
нИЕ СМЕ ..........БАХ ТИ ХОРАТА ТОГАВА

VW_FEN написа:Абе, това си е чиста комплексарщина... Shaker, съжалявам, че 90% от хората на пътя са такива като тебе - неразумни, комплексирани и мразещи всеки и всичко по пътя си. Абе колата не прави човека, а самите му постъпки на пътя показват какъв е той в действителност. И к`во сега, като сме с по-малки двигатели, дай да се разкараме от пътя, щото, разбийш ли, им пречиме на другите "пичове" с голееееемите двигатели. Абе знаешли как се засегнах, много кофти ми става, когато някой като тебе пише такива недомислици във форума. Просто ми става ясно защо има толкова много ПТП-та по пътищата. А ти знаеш ли на запад как ги карат тея големи двигатели? Имам приятели в Лас Вегас, и като ги питам какъв е трафикът там, отговарят ми - много спокоен, никой не бърза за никъде и всички СПАЗВАТ СТРИКТНО ЗАКОНА И ПРАВИЛАТА ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА и което е още по-важно - ВСИЧКИ ДАВАТ МИГАЧИ!!!!!! Това също го подчертавам,защото в България никой не си прави труда да дава мигач!!! Особено пък такива като тебе, дето обичат да карат бързо. Когато човек кара бързо, стават много, много, много лоши неща. Това трябва да ти стане ясно само от снимките на катастрофите, които публикуват от време на време във вестниците и в мрежата.
П.С. Съжалявам за момчето, което е загинало. Много лоша работаИ мен от това ме е страх, да не ме претрепе някой пишман рейсър, който не осъзнава каква огромна отговорност носи, когато се качи на колата.
Kozunak написа:... ми аз от нас до университета ще стигам за 2 часа бе братле.по тия задръствания и глупости ако не караш поне малко рисково и нахално си за НИКЪДЕ......
..... и ще правя рускови изпреварвания за да не закъснея това е!!!.....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта