Имам една единичка оригинално ГТИ, с малкия стоп, съответно 81-ва година, от последните с малкия стоп. В България пребивава от '96 година, закупена е доколкото знам от първи собственик от Швейцария /явно е гледана, защото почти няма ръжда/. Боята не е оригиналната, но пребоядистването е направено с каталожния номер на тази, с която си е излязъл от завода, сив металик. Ако ви кажа, че не е правена ще излъжа

, окачването в момента си е нейното, иначе лятото е със спортни пружини, сега е порядъчно висока, отпред нищо не е пипано, вентилираните дискове, усилената стабилизираща щанка, но отзад малко се заиграх и съм монтирал дискови спирачки от Г2 ГТИ, на мястото на оригиналните барабани. Но пък джантите в момента са такива че това се забелязва трудно... Май това е по окачването. После оригинално левия стоп няма бял сектор за задна светлина, сега има от кабриото... Друго по външния вид, за тази година съответстват пластмасови брони, мойта е с металните, които не са съвсем автентични, липстват им пластмасовите накрайници, иначе никела не е мръднал. Емблемите ГТИ са свалени, но ако се наложи ще се върнат, съответно голямата отпред на решетката и тази отзад. Капачката на резервоара не е оригинална, вече втора губя и ми мина желанието да търся отново...

Сега малко за интериора. Арматурното табло си е запазено много добре, с икономайзера вместо стандартния уред за температурата на охладителната система... Барчето не е от този модел, а е това след 81 за по голямото арматурно табло, съответно със трите уреда, които са от Audi... Седалките са си неговите, но са претапицирани с черна кожа, по тавана има малко скъсано, но мисля не е фатално... Ми приказки много ето и малко снимки...
Ето и телефон за връзка при евентуален интерес... 0897 851 507 Павел