Golf 2 любимец на милиони...защо ли
много ме кефи 2ката как са я направили като отвориш капака и всичко е ясно и имаш лесен достъп до почти всички системи. мислено е да е ремотно пригоден голфа. не като фиата дето всичко е хаос и е на майната си. направо като конструктор си е
и друго, което ми харесва - много му отива тунинг от всякакъв вид. то май няма 2ка по която да не е правено нещо за подобрение или просто така - от маниящина и желание да си различен. голфа дава възможност да си направиш колата както ти харесва и то лесно и със собствени ръце. мания си е за всички фенове на марката, които обичат да човъркат
а ако имаше поне малко по аеродинамична форма на предницата със запазване на ръбатите черти ..
единствено корадото е по -

а ако имаше поне малко по аеродинамична форма на предницата със запазване на ръбатите черти ..
единствено корадото е по -

- Golfa e lud
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)))
Хубава тема
Това е стара кола но с характер,кола с история
.Вчера гледах един пич на бояна как гъзарееше с чисто ново Хюндайче купе,и си мислеше че има спортна кола
.А Аз виждах просто една купчна лъскави ламарини с много екстри ,за мен това нее спортна кола,както повечето нови модели(лично мое мнение)За мен хубавата спортна кола трябва да има характер,изграден в много битки,доказала се със силата си и здравината си
.Да се носят легенди,къде верни къде преувеличени
Всичко това го има моя автомобил,дори споровете с Астраджиите ми харесват защото знам че ги е страх от моя Голф да не паднат а не от някое напудрено БМВ и Мерцедес
За това го обичам 

- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
Ей и мен много ме кефеше навремето, черен голф изчистен с хубави джанти и плътен звър от кухарка. Но някък вече не е на мода, не се вписва с обстановката, стана като жигула,но когато мога да си позволя да имам 2 коли 2-рата пак ще е голф 2, въпреки че за вървенето и здравината не съм много съгласен с изгключение на ПЛ и КР 

- NovobranecGT
- Автомобил:
- Двигател:
- Bratt
- Drivers wanted
- Автомобил: MKII
- Двигател: EZhko
musura написа:....
Настоящият ми голф съм решил да не го продавам. Дори и да се наложи да си купя по-"представителен" автомобил, пак ще си го карам през уикендите
И я си имам лепенка "Вечно мой"

И съм я "залепил" така яко, че нема откъртване...
Не мислех, че тая колица толкова мноу ше ми легна нАсърце.

- maistora_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Сашо Белята
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”