Помощ, откраднаха ми пасата

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 03 май 2007 19:27

santo_trafficante написа: имаше една болница /да не казвам коя/ на ден чезнеха по 5 коли около нея без застраховки.

Е хубаво де ! Един полицай да застане един два дена да дебне там и ще ги излови ! Ама няма никой ? Това да беше и най-дезорганизираната полиция в света щеше да го направи. Ама в БГ нещата са ниско , ниско чак под 0-та !

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Чет 03 май 2007 19:39

Stoi написа:
santo_trafficante написа: имаше една болница /да не казвам коя/ на ден чезнеха по 5 коли около нея без застраховки.

Е хубаво де ! Един полицай да застане един два дена да дебне там и ще ги излови ! Ама няма никой ? Това да беше и най-дезорганизираната полиция в света щеше да го направи. Ама в БГ нещата са ниско , ниско чак под 0-та !

Защото няма желание от тези, от които зависи да ги изловят, защото народа е като стадо овце-всеки гледа за себе си да му е добре, но не и на обществото, и защото след 20 години "преход", пак да избираш същите тиквеници за да ни ръководят, без да анализираш грешките си, и да се поучиш от тах - какво би казал за такъв народ? Че си заслужава управниците. И никой друг не му е виновен за дереджето, на което е. Щом чалгата, Слави, Бойко и Азис са на почит в държавата - тежко ни.

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Чет 03 май 2007 19:50

Stoi написа:

няма кой да застане :wink: само регистрират кражбите. но и скоро няма да има напредък ако не им вдигнат доволно заплатите на куките :wink:
а и в краина сметка всеки трябва да полага грижи за своето имущество!

Потребителски аватар
Stoi
Вечен БАН
Автомобил: Golf2EJettaMk2coupeZZR600
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Stoi » Чет 03 май 2007 19:56

santo_trafficante написа:а и в краина сметка всеки трябва да полага грижи за своето имущество!

Ами щом сами ще се пазим и оправяме защо е тази институция ПОЛИЦИЯ ? Само да харчат парици :lol: Все ми се струва ча ако я няма и всичко мине на сапоразправа може и да е по добре ! ???

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Чет 03 май 2007 23:55

абе за заплатите е вярно... ама те и сега са над средните и хората си взеха заеми, от заплатата връщат, пък от пътни "такси" изкарват за в къщи... в една държава където има толкова проблеми в това отношение, заплатите на полицаите отдаван трябваше да са на ниво поне 500 евро, да видим тогава дали ще рискуват хубава заплата заради някой крадец/измамник...

Kalin72
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kalin72 » Пет 04 май 2007 3:32

kekata написа:абе за заплатите е вярно... ама те и сега са над средните и хората си взеха заеми, от заплатата връщат, пък от пътни "такси" изкарват за в къщи... в една държава където има толкова проблеми в това отношение, заплатите на полицаите отдаван трябваше да са на ниво поне 500 евро, да видим тогава дали ще рискуват хубава заплата заради някой крадец/измамник...

Не е въпроса в парите, а в манталитета. Когато има кой да му даде подкуп, и полицая е съгласен да го вземе, тогава и 10 000 лева да му е заплатата, пак ще взима подкуп. Когато все още има одобрение от всички тази политика - ми то полицайчето гладно, дай да му дадем, и то добре, и ние добре...тогава няма да има оправия.

Zhiv

Мнениеот Zhiv » Пет 04 май 2007 10:04

Сега видях тази тема.Е , аз загледах един такъв пасат , сребрист и с десен волан и му се порадвах визуално.Преди празниците , беше паркиран до х-л Мадара / Шумен/.Но освен че беше с бълг. номера , други особености не мога да кажа / с две антени ли е бил и пр./Като че ли варненска беше регистрацията , но не съм сигурен.Ако го мерна из града ще викам.

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Пет 04 май 2007 14:18

да, погледни моля те, защото фирмата ми е регистрирана в Шумен и може да се е наложило там да направят регистрацията за БГ номера...

все пак, колата ми я откраднаха в петък, 27.04, в 19:15
ако си я видял преди това, значи не може да е тя

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Пет 04 май 2007 14:52

а дали си видял дали е автоматик? :)

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 04 май 2007 15:04

колега да не е тва твоя пасат,че даже вече с номера

http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=45490

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Пет 04 май 2007 15:23

:)) не е - моя е дизел, 1.9 ТДИ 1997, автоматик

Потребителски аватар
Pironski
Автомобил: VW Golf II GTI 8V
Двигател: PB
Контакти:

Мнениеот Pironski » Пет 04 май 2007 15:28

Колега,ако още нямаш обаждане пиши на Л.С

kekata
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kekata » Нед 27 май 2007 13:38

Здравейте пак ;)
да питам, някой попадал ли е на тая обява:

http://www.stenli-98.abto.bg/showad.php?id=17453

и ако да, моля да ми пише на лични, имам въпрос..

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Нед 27 май 2007 13:49

Никога няма да се оправи тая скапана държава. Търсим помощ от полицията, а тя самата е в играта :dontknow: Ако излезне някога закон да се режат ръце за кражба, тогава само могат да се оправят нещата. Ако ми паднат някога пари от въздуха, ще купя една кола която не съществува в никакви списъци, ще и сложа една бомба под седалката и ще е оставя на видно място някой автокрадец да я открадне. Тогава нека да разправя на Свети Петър, че е валяло дъжд и е влезнал само за да не се намокри :don't worry

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Нед 27 май 2007 14:11

Stefan написа:Никога няма да се оправи тая скапана държава. Търсим помощ от полицията, а тя самата е в играта :dontknow: Ако излезне някога закон да се режат ръце за кражба, тогава само могат да се оправят нещата. Ако ми паднат някога пари от въздуха, ще купя една кола която не съществува в никакви списъци, ще и сложа една бомба под седалката и ще е оставя на видно място някой автокрадец да я открадне. Тогава нека да разправя на Свети Петър, че е валяло дъжд и е влезнал само за да не се намокри :don't worry

Сакън - само бомби не - :( :stumm :uuoooh:

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”