Да спрем лудоста по пътищата !, ..заедно...
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Тряба задължително да се прави протест иначе власт имащите си мислят че са богоизбрани и всичко им е простено.Те са едни обикновени държавни служители които освен правомощия имат много задължения и отговорности.На запад не са толкоз прости че да не знаят как се краде,просто народа не ги търпи.В България още нямаме култура да си търсим правата,ако се вдигне поне един клуб на протест много хора ще го подкрепят които дори незнаят че има такива форуми.Какво ще кажат управниците ако се съберат 200 коли пред парламента,как ще се оправдаят че не си вършат работата?Ами никак,ще им се наложи да правят промени.На това му се казва гражданско общество.Аз ще подкрепя всяка форма на протест. a boi de
- Mega75
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прави сте ...
Прави сте, да не стигаме до тука:

- keksa
- Автомобил: Golf VI
- Двигател: CAXA
- Контакти:
ми пичове аз тва го предложих преди доста време ама никой нищо и си продължаваме с простотията..... ако се реши нещо групово аз съм за и ще се включа на драго сърце. струва ми се че тази тема трябва да се премести в организационен и да се организира нещо по този въпрос. все си мисля че всички ни касае това и че на никой няма да му пречи да хаби по малко нерви на улицата...
благодаря за вниманието
благодаря за вниманието
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
абре момци поне го измислете бре
в неделя никои неработи така че и да се събереме на паветата нема да има никой!
и някой да се заеме с организацията да говори с админи на други клубове и да се уточни дата!
кофтито е че през седмицата повечето хора имат работа и няма как да стане
ама пък почивните дни тия от парламента ги няма на работа и т.н.
някой да седне да го мисли ама като хората
на мен събора ми държи влага още и явно ще е така поне докато мине сесията
така че някой друг да седне да организира а не да каже аз предложих ама що не тръгнаха 500 човека след мен не знам
разбирате се с админи на други форуми правят се справки и се казва
на хх.0х.2005 година еди колко си часа се чакаме еди къде си и еди колко си часа тръгваме в колона и т.н.
и май трябва разрешение за протест от общината или нещо такова че да не ви арестуват баш бабаитите
в неделя никои неработи така че и да се събереме на паветата нема да има никой!
и някой да се заеме с организацията да говори с админи на други клубове и да се уточни дата!
кофтито е че през седмицата повечето хора имат работа и няма как да стане
ама пък почивните дни тия от парламента ги няма на работа и т.н.
някой да седне да го мисли ама като хората
на мен събора ми държи влага още и явно ще е така поне докато мине сесията
така че някой друг да седне да организира а не да каже аз предложих ама що не тръгнаха 500 човека след мен не знам
разбирате се с админи на други форуми правят се справки и се казва
на хх.0х.2005 година еди колко си часа се чакаме еди къде си и еди колко си часа тръгваме в колона и т.н.
и май трябва разрешение за протест от общината или нещо такова че да не ви арестуват баш бабаитите
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”