INOX2 написа:Колеги,
някой няма ли да дате мнение по диагностицираните до момента повреди?
Какви са според вас- значителни, незнвачителни, нормални?
Не бих искал да купя ПРоблема на някой друг преди мен, който се отървава от него:)
Моето мнение е точно такова . Търси друго ще изкочи зайчето от някаде . Аз търсих 2-3 месеца и след 7 месеца още съм доволен от колата . Тогава обикалях да търся Пасат комби и така не се появи . Мога да кажа ,че съм обиколил 90 % от авто къщите с София ( мега лъснатите автомобили всичките уникати скъпи , Враца ( толкова блъснати на1място не бях виждал ), Монтана (малко коли - високи цени ), Дупница (като видях колко коли има

и постояно гледах за моята . Крайния резултат един познат ми оферира личната си А4-Avant на добра цена сервизирана със всичко сменено ( чисто ново, турбо .масла , ремъци , гум , накладки и т.н. ) Вече 6 месеца по Софийските ями без забележки .... ( Ах излъгах

заден десен лагер смених и предни накладки )
Пиша това защото мисля ,че Шарана не е на оферта доста забележки по това което чета . Не се мятай ма първата оферта все пак не са малко парите.Хихиихих сещам се за един колега " много здрав голф от 3 години нищо не съм сменял "

Като го продаде новият собственик смени всичко ! . Декември месец ми предлагаха Сеат Алхамбра за 9300лв1.9TDI с доста екстри и беше доста запазен .Като разгледах това изглежда примамливо
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details Мога да съдеиствам за екскурзия до Дупница