Кой е на красивият модел от голфовете...Г4 естествено :-)
- FEN-NA-GOLF
- Автомобил: Golf mk5
- Двигател: BKC
- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !!!
Дон Хуан Голфа написа:.:Stef4o:. написа:Дон Хуан Голфа написа:.:Stef4o:. написа:Супер са голфчетата....мнооо кефат.Браво![]()
![]()
Мерси колега![]()
p.s.
Видях че си от Перник и искам да ти споделя, че в събота на връщане от драга на Божура се изръчках с една Г3-ка TDI (с пернишка регистрация с джанти от Ауди и тунинг стопове) и след като ги задминах след 300 метра трябваше да намаля че имаше трафик и тея тапанари щеха да ме одарят отзаднаправо им пушепа гумите от голфа !!!Много се замислих дали да не се самонакажат
ама викам ае не ми се занимава....
Просто нямам думи щяха да ми изпочупят колата
Отпред на решетката пишеше ли TDI ?и черен ли беше голфа?
иначе много кофти постъпка от тяхна страна
Да беше черен!
бях с колегата ILIEV77 движехме се дваматаи той ми звани и вика ае да ги накажеме, щото от такива като тях ми писна по улиците...ама аз му викам "заеби дай да ходим за мастика"
Чудно как след 300 метра си намалил.След като ни изпревари,ти ни засече,щото един камион щеше да те отнесе.Ама айде няма значение кво е станало.Голфчето ти е много добро и върви прилично видя се.

- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!!!!!
Колегата "Lachko" тогава като виждате че ви задминавам за какво давате газ като луди
Трябва да си пазим колите а не да ги удряме на тотал и после отначало....3ката не беше лоша и добре вървеше-с 17 ли беше?че съм решил 18 да зимам....
cheerz
P.S.
DIZA PAUA

Трябва да си пазим колите а не да ги удряме на тотал и после отначало....3ката не беше лоша и добре вървеше-с 17 ли беше?че съм решил 18 да зимам....

cheerz

P.S.
DIZA PAUA
Re: !!!
Lachko написа:....
Ахаа ето ги разбойниците,

- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: !!!!!!!
Дон Хуан Голфа написа:Колегата "Lachko" тогава като виждате че ви задминавам за какво давате газ като луди![]()
Трябва да си пазим колите а не да ги удряме на тотал и после отначало....3ката не беше лоша и добре вървеше-с 17 ли беше?че съм решил 18 да зимам....![]()
cheerz![]()
P.S.
DIZA PAUA
За това,че е тръгнал по тебе не съм аз виновен.На няколко пъти щяхме да се пребием,щото момчето кара много лудо.
Да със 17 е.
Iliev77 хахаха ми ще пием има време ще се разберем това не е проблем.
DIZA PAUA е истината хахаха.

P.S. Дон Хуан колко коня ти е горе-долу колата?
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Lachko написа:Дон Хуан Голфа написа:Колегата "Lachko" тогава като виждате че ви задминавам за какво давате газ като луди![]()
Трябва да си пазим колите а не да ги удряме на тотал и после отначало....3ката не беше лоша и добре вървеше-с 17 ли беше?че съм решил 18 да зимам....![]()
cheerz![]()
P.S.
DIZA PAUA
За това,че е тръгнал по тебе не съм аз виновен.На няколко пъти щяхме да се пребием,щото момчето кара много лудо.
Да със 17 е.
DIZA PAUA е истината хахаха.![]()
Ами като беше "СТОКОВИЦА" хихихихи беше 115 коня
сега съм с нов совтуер (уж дига 35 коня...ама ако е на 20 000 км а колата е на 180 хилки и едва ли ще дигне толко, но важното е, че е един от най силните чипове за модела ми),права генерация и спортен панелен филтър както и с чисто нова турбина от 130 коня (но това мисля, че няма значение въпреки, че перката е по голяма и механизма са различни но най-важното - чисто нова е и бая свисти

Та към 140-145 би трябвало да е но ще мина на диното на Ицето и ще видим! Много е важно с какво гориво се кара и с какви добавки!!!
Ако в продължение на времето се кара с готино гориво и добри добавки за дигане на цитановото число колата се самоубочава и почва да върви по-добре!
CHEERZ
P.S.
Абе с няколко думи бензиновите коли който вървят колкото мойта диза просто харчат двойно повече - това е едно от голямите плюсове на дизата...има и други ама колегите с бензиновите лами ще се обидят ако започна да се обяснявам

- Lachko
- Автомобил:
- Двигател:
Дон Хуан Голфа написа:Lachko написа:Дон Хуан Голфа написа:Колегата "Lachko" тогава като виждате че ви задминавам за какво давате газ като луди![]()
cheerz![]()
P.S.
DIZA PAUA
Да със 17 е.
DIZA PAUA е истината хахаха.![]()
Ами като беше "СТОКОВИЦА" хихихихи беше 115 коня
сега съм с нов совтуер (уж дига 35 коня...ама ако е на 20 000 км а колата е на 180 хилки и едва ли ще дигне толко, но важното е, че е един от най силните чипове за модела ми),права генерация и спортен панелен филтър както и с чисто нова турбина от 130 коня (но това мисля, че няма значение въпреки, че перката е по голяма и механизма са различни но най-важното - чисто нова е и бая свисти)
Та към 140-145 би трябвало да е но ще мина на диното на Ицето и ще видим! Много е важно с какво гориво се кара и с какви добавки!!!
Ако в продължение на времето се кара с готино гориво и добри добавки за дигане на цитановото число колата се самоубочава и почва да върви по-добре!
CHEERZ
P.S.
Абе с няколко думи бензиновите коли който вървят колкото мойта диза просто харчат двойно повече - това е едно от голямите плюсове на дизата...има и други ама колегите с бензиновите лами ще се обидят ако започна да се обяснявам
То и 3-ката е с чип,слаган в Дигитал тунинг,обаче не е сменявано турбото.Има само един K&N филтър и до тук.Обаче пак си върви доволно.А това за бензиновите коли до 150 коня е горе долу вярно.Тук си имаме една отсечка,не е 400 метра но пак става за дръпки и 3-ката е пред 150 коня Голф до трета предавка,обаче после става страшно

P.S. Като направиш дино тест покажи да видиме какво е станало

- ultralamer
- Автомобил:
- Двигател:
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
rexpitbul написа:ilkomotor написа:.....най красивият за мен е ГОЛФ2 ./най добрата кола на всички времена!!!!
Самата истина е![]()
![]()
![]()
Няма какво да си кривим душите![]()
![]()
Малееее повечето сте облъчени яко

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”