Кой е на красивият модел от голфовете...Г4 естествено :-)

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
beljata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот beljata » Сря 04 юли 2007 16:05

Миналата година пред "Тендер" в Бояна видях такава лачена двойка ,че сериозно се замислих да офертирам бартер на пича.Казвам ви честно направо ми спря сърцето.Иначе и на мен Г4 ми харесва повече от Г5 отвън

Потребителски аватар
FEN-NA-GOLF
Автомобил: Golf mk5
Двигател: BKC

Мнениеот FEN-NA-GOLF » Сря 04 юли 2007 20:16

Всички модели на GOLF са уникално красиви ,такаче е тръдно да се каже кой е най-хубавия модел : vw fen

Потребителски аватар
XIKS
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

...

Мнениеот XIKS » Сря 04 юли 2007 22:02

мойта баце :wink:
Изображение

Потребителски аватар
Tishku
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Tishku » Чет 05 юли 2007 20:40

Уххх доста сериозна дилемата бре хора :shock :shock

Дали не са малки зверчета и двете?

Изображение
Изображение
Изображение
иии съперникът

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

пп. Уникално красиви екземпляри :shock :shock

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пет 06 юли 2007 1:26

Всеки си има свой вкус разбирасе :!: Иначе готини 4-ки :!: :)

Потребителски аватар
Lachko
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!

Мнениеот Lachko » Съб 07 юли 2007 13:00

Дон Хуан Голфа написа:
.:Stef4o:. написа:
Дон Хуан Голфа написа:
.:Stef4o:. написа:Супер са голфчетата....мнооо кефат.Браво :!: :!: :!:

Мерси колега :respect

p.s.
Видях че си от Перник и искам да ти споделя, че в събота на връщане от драга на Божура се изръчках с една Г3-ка TDI (с пернишка регистрация с джанти от Ауди и тунинг стопове) и след като ги задминах след 300 метра трябваше да намаля че имаше трафик и тея тапанари щеха да ме одарят отзад :evil: направо им пушепа гумите от голфа !!!Много се замислих дали да не се самонакажат :don't worry ама викам ае не ми се занимава....
Просто нямам думи щяха да ми изпочупят колата :screwy

Отпред на решетката пишеше ли TDI ?и черен ли беше голфа?

иначе много кофти постъпка от тяхна страна :roll:

Да беше черен!
бях с колегата ILIEV77 движехме се двамата :drive и той ми звани и вика ае да ги накажеме, щото от такива като тях ми писна по улиците...ама аз му викам "заеби дай да ходим за мастика" :drunk

Чудно как след 300 метра си намалил.След като ни изпревари,ти ни засече,щото един камион щеше да те отнесе.Ама айде няма значение кво е станало.Голфчето ти е много добро и върви прилично видя се. :D

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!!!!!!!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Съб 07 юли 2007 15:36

Колегата "Lachko" тогава като виждате че ви задминавам за какво давате газ като луди :wink:
Трябва да си пазим колите а не да ги удряме на тотал и после отначало....3ката не беше лоша и добре вървеше-с 17 ли беше?че съм решил 18 да зимам.... :roll:
cheerz :beer

P.S.
DIZA PAUA

Потребителски аватар
iliev77
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!

Мнениеот iliev77 » Съб 07 юли 2007 16:07

Lachko написа:....

Ахаа ето ги разбойниците, :beer тъкмо мислех да питам колегите ми от Rental екипа в работата ми - На кой е тая лачена печка :wink: Другият път да не се криете така а да пием по :beer

Потребителски аватар
Lachko
Автомобил:
Двигател:

Re: !!!!!!!

Мнениеот Lachko » Съб 07 юли 2007 18:05

Дон Хуан Голфа написа:Колегата "Lachko" тогава като виждате че ви задминавам за какво давате газ като луди :wink:
Трябва да си пазим колите а не да ги удряме на тотал и после отначало....3ката не беше лоша и добре вървеше-с 17 ли беше?че съм решил 18 да зимам.... :roll:

P.S.
DIZA PAUA

За това,че е тръгнал по тебе не съм аз виновен.На няколко пъти щяхме да се пребием,щото момчето кара много лудо.
Да със 17 е.
Iliev77 хахаха ми ще пием има време ще се разберем това не е проблем.

DIZA PAUA е истината хахаха. :D
P.S. Дон Хуан колко коня ти е горе-долу колата?

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Съб 07 юли 2007 18:49

Lachko написа:
Дон Хуан Голфа написа:Колегата "Lachko" тогава като виждате че ви задминавам за какво давате газ като луди :wink:

P.S.
DIZA PAUA

За това,че е тръгнал по тебе не съм аз виновен.На няколко пъти щяхме да се пребием,щото момчето кара много лудо.
Да със 17 е.

Ами като беше "СТОКОВИЦА" хихихихи беше 115 коня
сега съм с нов совтуер (уж дига 35 коня...ама ако е на 20 000 км а колата е на 180 хилки и едва ли ще дигне толко, но важното е, че е един от най силните чипове за модела ми),права генерация и спортен панелен филтър както и с чисто нова турбина от 130 коня (но това мисля, че няма значение въпреки, че перката е по голяма и механизма са различни но най-важното - чисто нова е и бая свисти :twisted: )
Та към 140-145 би трябвало да е но ще мина на диното на Ицето и ще видим! Много е важно с какво гориво се кара и с какви добавки!!!
Ако в продължение на времето се кара с готино гориво и добри добавки за дигане на цитановото число колата се самоубочава и почва да върви по-добре!
CHEERZ

P.S.
Абе с няколко думи бензиновите коли който вървят колкото мойта диза просто харчат двойно повече - това е едно от голямите плюсове на дизата...има и други ама колегите с бензиновите лами ще се обидят ако започна да се обяснявам :lol:

Потребителски аватар
Lachko
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lachko » Съб 07 юли 2007 19:07

Дон Хуан Голфа написа:
Lachko написа:

P.S.
DIZA PAUA

Да със 17 е.

Ами като беше "СТОКОВИЦА" хихихихи беше 115 коня
сега съм с нов совтуер (уж дига 35 коня...ама ако е на 20 000 км а колата е на 180 хилки и едва ли ще дигне толко, но важното е, че е един от най силните чипове за модела ми),права генерация и спортен панелен филтър както и с чисто нова турбина от 130 коня (но това мисля, че няма значение въпреки, че перката е по голяма и механизма са различни но най-важното - чисто нова е и бая свисти :twisted: )
Та към 140-145 би трябвало да е но ще мина на диното на Ицето и ще видим! Много е важно с какво гориво се кара и с какви добавки!!!
Ако в продължение на времето се кара с готино гориво и добри добавки за дигане на цитановото число колата се самоубочава и почва да върви по-добре!
CHEERZ

P.S.
Абе с няколко думи бензиновите коли който вървят колкото мойта диза просто харчат двойно повече - това е едно от голямите плюсове на дизата...има и други ама колегите с бензиновите лами ще се обидят ако започна да се обяснявам :lol:

То и 3-ката е с чип,слаган в Дигитал тунинг,обаче не е сменявано турбото.Има само един K&N филтър и до тук.Обаче пак си върви доволно.А това за бензиновите коли до 150 коня е горе долу вярно.Тук си имаме една отсечка,не е 400 метра но пак става за дръпки и 3-ката е пред 150 коня Голф до трета предавка,обаче после става страшно :D

P.S. Като направиш дино тест покажи да видиме какво е станало :D

Потребителски аватар
ultralamer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ultralamer » Нед 08 юли 2007 10:05

Изображение

Защо не ви харесват тия 5-ци не знам :yahoo:

Потребителски аватар
ilkomotor
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот ilkomotor » Пон 09 юли 2007 9:01

.....най красивият за мен е ГОЛФ2 ./най добрата кола на всички времена!!!! :idea:

Потребителски аватар
rexpitbul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rexpitbul » Пон 09 юли 2007 12:09

ilkomotor написа:.....най красивият за мен е ГОЛФ2 ./най добрата кола на всички времена!!!! :idea:

Самата истина е :!: :!: :!:
Няма какво да си кривим душите :wink: :wink: :wink:

Потребителски аватар
Дон Хуан Голфа
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

!

Мнениеот Дон Хуан Голфа » Пон 09 юли 2007 12:11

rexpitbul написа:
ilkomotor написа:.....най красивият за мен е ГОЛФ2 ./най добрата кола на всички времена!!!! :idea:

Самата истина е :!: :!: :!:
Няма какво да си кривим душите :wink: :wink: :wink:

Малееее повечето сте облъчени яко :shock

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”