някой съжалява ли че има Голф

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Чет 12 юли 2007 0:08

Тя ако те види че си сложил :drive и :077: пред :067: :hug :seeex ще има :rocketwhore :smackbum :lol

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Чет 12 юли 2007 0:16

Може и да си прав :oops: ,ама тя спи та съм се по отпуснал малко но ако изчезна за няколко дни значи съм заловен после :076: и след това :seeex изкупвайки вината си :lol:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Чет 12 юли 2007 0:31

Plamen_RI написа:Аз съжалявам че имам голф....съжалявам също така че имам не един а два голфа, и как да не съжалявам като се замисля че мога да имам примерно три или четири... :roll:

:lol:

Потребителски аватар
The Red Guy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The Red Guy » Чет 12 юли 2007 0:57

Първата ми кола беше голф
Изображение.

Това беше адски здраво говедо, носеше на много офроуд изпълнения - имах чувството,че може да мине отвсякъде. Единственото нещо, поради което се разделих с него е, че моторът му беше на много километри и гореше масълце, но пък зимата нарочно съм го оставял да спи навън и при -20 градуса, целият в лед и сняг, палеше на четвърт оборот, разходът му стигаше макс 8 л на сто в града (NZ мотор 1.3). Гол, без никакви екстри, ама още като го видя по улиците из града и стоя и си го гледам по 10-15 минути :D

Потребителски аватар
Birdie
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Birdie » Чет 12 юли 2007 6:09

Не съжалявам че имам Голф .....а откакто жена ми си купи Опел, още по-малко....даже ИЗОБЩО не съжалявам :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
gogata66
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gogata66 » Пет 13 юли 2007 17:19

никога

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пет 13 юли 2007 17:35

Няма кой да съжалява или поне не е оживял след подобно признание

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пет 13 юли 2007 17:35

Не съжалявам, ни най-малко :!: Много съм доволен от моя, евтина подръжка, без нито една ръждичка, с две думи - много доволен :!:

ПП: Никога не бих си взел Опел защото после трябва да взимам и листове ламарина за да го кърпят после...

Потребителски аватар
connor cane
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот connor cane » Пет 13 юли 2007 17:39

mr_bush написа:Не съжалявам, ни най-малко :!: Много съм доволен от моя, евтина подръжка, без нито една ръждичка, с две думи - много доволен :!:

ПП: Никога не бих си взел Опел защото после трябва да взимам и листове ламарина за да го кърпят после...

Е - да не сме чак толкоз лоши към Опелченцата. След 95-6 година спират да гният...поне не много :oops:

Потребителски аватар
_DIESEL_POWER_
Автомобил: Golf GTI
Двигател: 300++hp

Мнениеот _DIESEL_POWER_ » Пет 13 юли 2007 20:34

Имах голф2,голф3 и ауди 80 лични, имам поло 2ка и пасат 3ка и вектра 1 служебни.
От двойката не съм доволен, може би не съм случил на кола,лош дизел SB Мотора 1.6TD ic, слабо окачване, 91ва беше-изгни!!!
От тройката не съм доволен, слабо окачване,изгни,тракат пластмаси,
мотора беше як 1.4 абд е железен.
От аудито съм доволен от купето, нищо общо с голфовете, здраво окачване,не се чува ватре хлопане, тропане,нямаше забележка по купето, не гние грам, мотора 1.8 абс е зле, гори много, варви малко, гореше масло,не от гумичките,карета сащо са слаби.
От пасата 1.6Д слаб мотор, гори масло,не варви,изгни много,отвратително окачване,сненяно е няколко пати цялото.
От полото 1.3 карб, яка кола, паргава,добар мотор,добро купе.
Вектрата с чиста съвест казвам, най-здрава е на 350000 я докараха жълта на цвят, с скъсано жило на километража, изкл. здраво окачване,икономична 1.6 моно мотор,само на газ варвеше, не пипаше маслото,много съм доволен от нея.
Маздата няма нищо общо с изброените автомобили,нито с вървенето,нито с разхода,нито с работата на мотора,нито окачването,нито поведение на пътя, единствен недостатък, скъпи части.
Дано съм бил полезен :)
P.S. Иначе Г2 здрав или не, ако си намря свестен КР го отнасям като куцо пиле домат, 2ката си е 2ка не прилича на нито ена друга кола.

Потребителски аватар
stypkata
Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
Двигател: AEK

Мнениеот stypkata » Пет 13 юли 2007 23:26

Не ме бийте много ,но аз съжалявам.Купих го преди половин година за 5000лв ,дадох 1700лв за ремонти (основен ремонт на двигателя + всички консумативи) и не мога да свикна с това,че разни изгнили вектри и ескорти със сищите двигатели и по-икономични ме изпреварват като спрял.Е ,като спрял може би е силно казано ,но ме изпреварват спойно :) Също ме дразни нестабилността в завойте .Прекалено много се накланя и пътуващите в него се лашкат от едната страна на колата в другата.Освен ако не са седнали плътно един до друг и си оказват взаймна опора .Иначе за здравината нямам оплаквания,вече 4/5000км само сипвам бензин и я скъсвам от автомивки .Също возията на прав път е доста приятна и комфортна.Абе както всяка кола си има своите предимства и недостатъци ,но като цяло за 7000лева крайна цена смятам,че може да се купи доста по-хубава кола от някой 15 годишен Голф 3 1.6моноинжекция с изтормозените си 75 кончета ,които по баирите се задъхват без да ги товариш

Последна промяна от stypkata на Пет 13 юли 2007 23:49, променено общо 1 път.

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Пет 13 юли 2007 23:46

stypkata написа:Не ме плюйте много ,но аз съжалявам.Купих го преди половин година за 5000лв ,дадох 1700лв за ремонти (основен ремонт на двигателя + всички консумативи) и не мога да свикна с това,че разни изгнили вектри и ескорти със сищите двигатели и по-икономични ме изпреварват като спрял.Е ,като спрял може би е силно казано ,но ме изпреварват спойно :) Също ме дразни нестабилността в завойте .Прекалено много се накланя и пътуващите в него се лашкат от едната страна на колата в другата.Освен ако не са седнали плътно един до друг и си оказват взаймна опора .Иначе за здравината нямам оплаквания,вече 4/5000км само сипвам бензин и я скъсвам от автомивки .Също возията е доста приятна и комфортна.Абе както всяка кола си има своите предимства и недостатъци ,но като цяло за 7000лева крайна цена смятам,че може да се купи доста по-хубава кола от някой 15 годишен Голф 3 1.6моноинжекция с изтормозените си 75 кончета ,които по баирите се задъхват без да ги товариш

Извинявай ама след като разни опелчета и фордчета те изпреварват без проблеми , май след този ремонт (основен) за 1700 лв дето си го правил май си утрепал повечето коне вместо да ги съживиш а има и много други неща от които да се е спънал , що се отнася до стабилноста, ми това е Голф а не булид от F1 , не искам да те обидя колега ама маи нямаш много опит с различни коли иначе щеше да знаеш какво означава колата да ти се накланя и лашка.

Потребителски аватар
stypkata
Автомобил: Golf 3AEK+BMW318i + Jumper 2013
Двигател: AEK

Мнениеот stypkata » Пет 13 юли 2007 23:58

Аз не съм казал,че трябва да е като залепена за пътя.Преди нея имах БМВ е36 318ис .Tя пък беше прекалено спортна,бърза и чуплива.Но не мисля,че тя е вдигнала прекалено летвата.Имам приятели с вектри ,ескорти и т.н.,но напримве една астра може да вземе завой с 90км/ч без да се наклони много,докато (специално) моя голф и с 50км/ч едва ли не се изправя на 2 гуми.
А това за след основния ремонт може да си прав.Опита ми с колите няма да го коментирам :D

scruc
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот scruc » Съб 14 юли 2007 0:15

Не се засягаи колега не съм искал да те обидя сега ще се аргументирам в момента карам Пасат Б-3 1.8 но имам и Голф-3 1.4 ABD мотор и мога да ти кажа че за 60-те си коня си върви прилично и не се оставя на кой да е ABU-то върви повече и затова смятам ,че твоя е спънат по някаква причина.По въпроса с устойчивостта никога не е от най устоичивите коли но чак пък при 50 да се исправя на две гуми определено НЕ незнам но можеби имаш проблеми и с ходовата част, това последното е стрелба в тъмното.

Потребителски аватар
stoqn_gti
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stoqn_gti » Съб 14 юли 2007 0:46

съмнявам се че има хора които да съжаляват :roll:
Но все пак може и да има такива

Последна промяна от stoqn_gti на Съб 14 юли 2007 1:07, променено общо 1 път.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”