mr_bush написа:Не съжалявам, ни най-малкоМного съм доволен от моя, евтина подръжка, без нито една ръждичка, с две думи - много доволен
![]()
ПП: Никога не бих си взел Опел защото после трябва да взимам и листове ламарина за да го кърпят после...
stypkata написа:Не ме плюйте много ,но аз съжалявам.Купих го преди половин година за 5000лв ,дадох 1700лв за ремонти (основен ремонт на двигателя + всички консумативи) и не мога да свикна с това,че разни изгнили вектри и ескорти със сищите двигатели и по-икономични ме изпреварват като спрял.Е ,като спрял може би е силно казано ,но ме изпреварват спойноСъщо ме дразни нестабилността в завойте .Прекалено много се накланя и пътуващите в него се лашкат от едната страна на колата в другата.Освен ако не са седнали плътно един до друг и си оказват взаймна опора .Иначе за здравината нямам оплаквания,вече 4/5000км само сипвам бензин и я скъсвам от автомивки .Също возията е доста приятна и комфортна.Абе както всяка кола си има своите предимства и недостатъци ,но като цяло за 7000лева крайна цена смятам,че може да се купи доста по-хубава кола от някой 15 годишен Голф 3 1.6моноинжекция с изтормозените си 75 кончета ,които по баирите се задъхват без да ги товариш
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 92 госта