:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

За 3200 лв - Пасат б3 или Венто?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Чет 11 окт 2007 21:29

fast_t написа:
fast_t написа:Явно съм обидил доста хора с изказването си (и то май всичките са собственици на пасат). Возил съм се(и съм карал) на повече от три пасата и съм си изградил мнение за тези коли. Обичам спортните коли. :!: Няма какво повече да обяснявам.
P.S. Не ползвам наркотици и не пия!

Нищо негативно не намирам в това изказване. Преставам да следя темата.
    Най добре да престанеш да следиш и форума :idea:
    Нито ти имаш полза от него а той от тебе още по малко :wink:
    Избора е твой все пак 8)

Потребителски аватар
Dart
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dart » Пет 12 окт 2007 7:46

Е, нека все пак да не стигаме до крайности - когато има грешка , нека има и прошка :beer

Потребителски аватар
GOLF 3 GTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GOLF 3 GTI » Пет 12 окт 2007 10:41

Много ясно,че венто,вентото е до 98 година а пасата до 93,и дизаина на вентото е много по добър от този пенсионерски кошник,и има венто с еирбеци а пасат няма :lol:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 12 окт 2007 10:52

GOLF 3 GTI написа:Много ясно,че венто,вентото е до 98 година а пасата до 93,и дизаина на вентото е много по добър от този пенсионерски кошник,и има венто с еирбеци а пасат няма :lol:

Поредното "умно" и "компетентно" мнение ...

Mladenski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Mladenski » Пет 12 окт 2007 11:03

Много ме учудват някои от мненията по-горе.
Тук сме хора, които харесват марката ФВ, а не просто искат да докажат, че тяхната колица е най-готината на света.
Ясно е, че всеки модел си има предимства и недостатъци. И е нормално, който предпочита по-спортно каране да не е голям фен на Пасат.

Но истината е, че нито Голфовете (до четворка, петица не съм карал още), нито Вентото могат да се сравняват с Б3 като возия. Освен това: Вентото има огромен багажник (дори мисля че е по-голям от този на седан версията на Б3). Но в същото време задната му седалка е сравнително тясна, което според мен прави този голям багажник малко непрактичен. А че задното окачване на Венто е слабо за тежката му задница, знае всеки.

В същото време, мога да кажа и много хубави неща за ФВ Венто.

И нещо което ме изненада: в началото на годината бях за една седмица във Вашингтон, и се оказа, че най-разпространената кола там е ФВ Бора!!!

Така че:

: vw fen

Потребителски аватар
Iavor
Автомобил: Škoda Octavia VRS
Двигател: CEGA 2008

Мнениеот Iavor » Пет 12 окт 2007 11:32

Mladenski написа:Много ме учудват някои от мненията по-горе.
Тук сме хора, които харесват марката ФВ, а не просто искат да докажат, че тяхната колица е най-готината на света.
Ясно е, че всеки модел си има предимства и недостатъци. И е нормално, който предпочита по-спортно каране да не е голям фен на Пасат.

Но истината е, че нито Голфовете (до четворка, петица не съм карал още), нито Вентото могат да се сравняват с Б3 като возия. Освен това: Вентото има огромен багажник (дори мисля че е по-голям от този на седан версията на Б3). Но в същото време задната му седалка е сравнително тясна, което според мен прави този голям багажник малко непрактичен. А че задното окачване на Венто е слабо за тежката му задница, знае всеки.

Абсолютно съм съгласен.
Ще кажа също,че никога не бих сменил Пасатора за Венто.Става въпрос за моя Пасат,ако ще Вентото да е и 98-ми набор.
Аз казах-Hough! :wink:

myrshavija
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот myrshavija » Пет 12 окт 2007 11:57

GOLF 3 GTI написа:Много ясно,че венто,вентото е до 98 година а пасата до 93,и дизаина на вентото е много по добър от този пенсионерски кошник,и има венто с еирбеци а пасат няма :lol:

:mrgreen: Мога само да :bowdown пред великите умове.

Потребителски аватар
Теодор
Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
Двигател:

Мнениеот Теодор » Пет 12 окт 2007 17:24

По твоята логика то и GOLF 3 GTI няма mhihi mhihi mhihi :049:

Потребителски аватар
Dart
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Dart » Пет 12 окт 2007 17:48

Просто нямам думи :shocked
Предлагам Доктора да го ограмоти малко

Потребителски аватар
GeeTeeAge
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GeeTeeAge » Пет 12 окт 2007 18:42

Mladenski написа:Много ме учудват някои от мненията по-горе.

В същото време, мога да кажа и много хубави неща за ФВ Венто.

И нещо което ме изненада: в началото на годината бях за една седмица във Вашингтон, и се оказа, че най-разпространената кола там е ФВ Бора!!!

Така че:

: vw fen
е, няма съмнение, Bora is the Best.
тва ми е мечтата.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 12 окт 2007 18:51

Колега, я по-добре погледни в десния ъгъл на твоя пост трябва да има бутон "изтрий" - натисни го бързо докато не са го видели повече хора!!! :wink:

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Пет 12 окт 2007 18:59

Излишни спорове!!! На вкус и на цвят приятели НЯМА!!!На някои им харесва Венто - да кара Венто ; на друг Голф - да кара Голф ; на трети Пасат - дакара Пасат!
За да не спорите - купувайте си Опели и карайте! :lol: :lol: :maaad:

Потребителски аватар
GeeTeeAge
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GeeTeeAge » Пет 12 окт 2007 20:25

MobilLife написа:Излишни спорове!!! На вкус и на цвят приятели НЯМА!!!На някои им харесва Венто - да кара Венто ; на друг Голф - да кара Голф ; на трети Пасат - дакара Пасат!
За да не спорите - купувайте си Опели и карайте! :lol: :lol: :maaad:
оп, грешка :lol: Купувайте си Опели и бутайте :D

Потребителски аватар
MobilLife
Автомобил: Wv golf 5 +
Двигател:
Контакти:

Мнениеот MobilLife » Пет 12 окт 2007 20:40

:да:

Потребителски аватар
vaalentin70
Автомобил: