Голф 4 или Ауди А4??
miro82 написа:Момчета казуса стана още по-голям защото на моя приятел сега му предлагат и двуврата Г4 1999г. 1.6 читава и той съвсем лудна. Иначе А4 е края на 96г. а другият Голф е 1.4 1998г. Той е ходил на майстори с първия Г4 и А4 и са му ги похвалили. Аз съм на мнение че А4 96г. си е старичко въпреки че е запазено но той да си решава. Много ви благодарим за мненията момчета!!
Пуффф!! Според мен няма място за колебание!! По-добре по-нов Г4 от колкото А4 от каменната ера!! Като е Audi та голяма работа. Да взима един от голфовете!
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също имам една а4ка в перфектно състояние за 7 бона ама е 96та, по добре найстина по новичкото, а4 след 98-9 е друга бира вече и на други пари съответно.
Абе винаги на всички съм казвал, аз при някакви такива колебания веднага скачам на октавия и си свиркам.
страшна колица, горе доле кат ауди на размери с "окачването" на голф
е те тва е истината:)
Абе винаги на всички съм казвал, аз при някакви такива колебания веднага скачам на октавия и си свиркам.

zaro написа:Аз също имам една а4ка в перфектно състояние за 7 бона ама е 96та, по добре найстина по новичкото, а4 след 98-9 е друга бира вече и на други пари съответно.
... и интериор от публична тоалетна...

ако сте били в хотелите Етап в германия например - там кабинката на тоалетната/банята е от същата пластмаса като интериора на Шкодите от тия години.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”