П.П. Дано ти се отдаде възможност да го притежаваш.
Каква ви беше първата кола?
- rado_mit
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
първата ми лично моя ..... Голф І, 1,6 купе, карбуратор '81г. ... беше с 4 скорости гадинката ... с него ми започна поредицата от Голфове, много му се кафех javascript:emoticon('Drive')
и яко се джитках по страната ... навъртях му почти 50000 за 1,5г. ... накрая го взе едно приятелче от Банско ... май още го търкалят в региона .... там после си взех една двойка Синхро, ама нещо се прецака синхрото след 6м. и ми обявяваха едни цифри за ремонти
... прода дох го ... взех си от магазина Пежо 405 .. след по малко от година отиде на свободния пазар ..... набаровях по това време и се метнах в едно БМВ 525 24V ... много добре ... 120000 км. и почна да се чупи много ... смених го с Двойка GTI ... сега ми ръждясва в двора и в момента търкалям едно Деу Нексия и въпреки сериозните ми резерви в началото се държи много грамотно ...
... напоследък съм позатънал в харчове по фирмата /компютри, принтери, ксерокси и т.н./ та не мога да започна да си пооправя GTI-то ...
и яко се джитках по страната ... навъртях му почти 50000 за 1,5г. ... накрая го взе едно приятелче от Банско ... май още го търкалят в региона .... там после си взех една двойка Синхро, ама нещо се прецака синхрото след 6м. и ми обявяваха едни цифри за ремонти
... напоследък съм позатънал в харчове по фирмата /компютри, принтери, ксерокси и т.н./ та не мога да започна да си пооправя GTI-то ...
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:43, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Чет 20 яну 2011 15:43, променено общо 1 път.
-
golf_3_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ха , Много яка тема !!!!
Първата кола на която като дете съм държал геврека и съм го въртял(е вярно на сухо
) беше Вартбурга на дядо ми(311) !!! После се научих да карам на Вартбурга на баща ми(353) и накрая първата ми собствена кола беше Вартбург(353 комби)!!!!
Ей иииии голяма Любов !!!! Още като видя някой по улиците и ме обхваща носталгия! А какво чудо е видял тоя моя, ако можеше да говори !!!
Няма по здрава широка и непретенциозна кола от Вартбурджинито !!!
И накрая толкоз му бяха разбити спирачките,че на 100км харчеше 1л. спирачна течност !!
И спирането го осъществявах само по инерция!!!
Представете си какво е да караш из центъра така?
Та като реших да го сменям трябваше да му намеря достоен заместник !!!!! Да товари толкова багаж колкото и Вартбурджинито,да има достатъчно място за моите крака и да харчи по-малко от 14/100 !!!! А и още нещо важно да не е американска !
И единственият достоен заместник който открих беше Пасата В3 !!!!!
То и без това наследници на Вартбург са си VW ,щот в заводите сега там това се прави доколкото знам!!!
Та и аз не съм изневерил на марката Вартбург !!!!!!

Първата кола на която като дете съм държал геврека и съм го въртял(е вярно на сухо
И накрая толкоз му бяха разбити спирачките,че на 100км харчеше 1л. спирачна течност !!
То и без това наследници на Вартбург са си VW ,щот в заводите сега там това се прави доколкото знам!!!
- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Траби .........
А пък в едно Траби колко вино сме изпили с едно приятелче,направо не е истина !!!!!!!! Повече вино(бяло) е изпито в него отколкото то е изгоряло бензин !!!!!
Изобщо това са култови машини !!!!!
Изобщо това са култови машини !!!!!
- Sachko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
rado_mit написа:първата ми лично моя ..... Голф І, 1,6 купе, карбуратор '81г. ... беше с 4 скорости гадинката ... с него ми започна поредицата от Голфове, много му се кафех javascript:emoticon('Drive')
и яко се джитках по страната ... навъртях му почти 50000 за 1,5г. ... накрая го взе едно приятелче от Банско ... май още го търкалят в региона ....
ами кажи какаф е голфа и ше ти кажа дали още се мота в Банско
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”