Откраднат Голф 4 сребрист металик с No СА 7233 КН дизел

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
Albena_a
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Albena_a » Чет 28 авг 2008 19:42

Ще почакам :)
все пак света не е свършил

случват се и такива неща

застрахована е на 10 000
в случая губя около 2000 + 1000, които хвърлих по нея, но здраве :)

ще си карам стария голф и това е :)))

sandi_bravo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sandi_bravo » Съб 13 сеп 2008 11:59

Брато дай цвят 2 врати 4 ,каско нямаш ли ако не шибана работа,и крайно време тиа чикиджии да спрат с тез глупости :mad:

Потребителски аватар
smurf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот smurf » Нед 14 сеп 2008 12:31

Да се включа и аз по темата: открадната кола с каско, следва голямото чакане, около 6 месеца, а именно
1. издирване от страна на полицията, има срок от 2 месеца от датата на кражбата
2. ако не се намери колата (а тя няма да се намери), служебната бележка от РПУ-то отива в Прокуратурата, в моя случай им трябваха 20 дни за да стигне от 1-во РПУ до другия Прокуратурата....
3. от Прокуратурата има срок от 1 месец, в който да се произнесат по преписката и да издадат тяхната служебна бележка, при мен този срок беше 2 месеца и малко.....
4. накрая със служебните бележки, се отива при застрахователя и то 15 дни изплащат колата, при мен бяха 19, но там най-бързо действат....
В крайна сметка моята кола беше открадната на 19.01, а ми беше платена на 20.06, заради забавянето на ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, при застрахователя няма грижи, стига да отговаряш на техните изисквания, които ти казват веднага след като се оплачеш, че ти е открадната колата....
С две думи неприятно е, както каза един колега по-нагоре, че е застраховал на по-голяма сума, вярно, че няма да загуби, а може и а спечели, но пропиляното време никой не го плаща :twisted:
П.П. и аз сега новата съм я застраховал на доста по-голяма сума, така че ви съветвам като правите каско, правете го на маскималната сума, която ви позволяват

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”