Ценни ли са тези джанти ?
- galyaradeva
- Автомобил: Vw Caravelle 1998
- Двигател: VR6-140hp
- Контакти:
Re: Ценни ли са тези джанти ?
Ако още някой каже че не е виждал такива джанти че са грозни и че това червеното не им отива ще е за първи път в темата... ааааа и ако спомене също и че трябва да се полират ще сме му много благодарни 

- shi187
- Автомобил:
- Двигател:
galyaradeva написа:Ако още някой каже че не е виждал такива джанти че са грозни и че това червеното не им отива ще е за първи път в темата... ааааа и ако спомене също и че трябва да се полират ще сме му много благодарни
Ясно колежке, само дето не разбрахме твоето мнение. Нужно ли е да спамиш? Или си кажи мнението или изобщо не поствай. Нали за това е пусната тази тема, за да може всеки да си каже собственото мнение, с което по един или друг начин да помогне на колегата.
- svetlin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И ти не позна колега, темата е за това дали са ценни а не дали на теб или на мен ми харесват. И да не съм съвсем ОФФ колегите са прави редки са значи са ценни. На някой модели като полото по-нагоре в темата много ще отиват. Все ще се намери някой ентусиаст който да ги купи но едва ли ще има кой да ти даде реалната им цена 

- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
ChimeyJimmey написа:jafara написа:skoti написа:Грозни са ,кой знае като се завърти джантата какво мазало е .
![]()
![]()
Извинете, фенове, но съм съгласен с колегите...
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Разбрахме вече тези джанти какви и са и какво трябва да се случи с тях. Който има допълненителни съвети, да пише на автора на ЛС.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”