Голф 6 срещу новата Астра
- Ugeorge
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Голф 6 срещу новата Астра
Астрата ми прилича на миниван, предния капак не е достатъчно изразен, а и централната конзола е доста легнала, като по-малък миниван е. Голфа е несравнимо по-красив.
- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Принципно,според мен около 80% от моделите коли(говоря за нови коли)са добри или еднакви като възможности.Мисля,че има 5-6 модела,които наистина не стават и са боклуци.Голфа се доказал,астрата е доббра до толкова колкото е най-евтината немска машина.Но все пак новото си е ново,нали.Който каквото си хареса,все пак по-важното е да ти прави удоволствие.
- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Като гледам габаритите на Астрата, спазва традицията отзад да е много по просторна от Голф както е при Астра Х и Голф 5 в момента... много е приятно отзад да пътуваш, докато голфа си е направо двуместен
Иначе като вид, Голф продължава да е Голф което по ми харесва от Nта версия на астра 

- Vanu
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е Астрата е доста по-красива от всеки ъгъл. По начало 6-цата прилича на Туарег наеб*л Сцироко, а отвътре си е чиста 5-ца. Докато Астрата е по-скоро иноватора при линиите на Опел в последните 2 версии. И все пак си остава Опел, де да знам...
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
С риск да обидя някой най-хубавия голф е мк1 и най хубавата астра е F. Тия тиняци дето сте ги показали са... под всякаква голфа на нищо не мяза да не говоря за астрата. Едно време колите са правени за издръжливост и дълголетие а не за един ден както са тия затова не ми хвалете двигателите. Последния хубав двигател на голф е 1.8т и може би 2.0т на астра ц20хе ц20не ц20лет(последния не е на астра но е опел)...
- Luciano
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9TDI AHF
- Контакти:
Човечеството се развива и няма как кола 2009г да изглежда като дялана с тесла от преди 30 години (Голф 1)
- Caleb_meat
- Автомобил:
- Двигател:
Това не е развитие ами липса на работа !!!
- valkilmera
- Автомобил: Golf3 4 Audi A3
- Двигател: ABS AZD 8P
Нормално е във Клуба на Фолксваген мненията на хората(потребителите)изобщо всички да е добро за Голфа,я да се постави същият въпрос в другият форум-Опел
Сигурно 99% от мненията ще са за Опела...
Но мнения от такъв характер се приемат,като един вид ЗАЯЖДАНЕ
Нека се придържаме към темата и когато има позитивни или отрицателни мнения,те да са аргументирани
Пример:
Голфа ни ма кефи,а Аатрата много ма кефи....
-Това изобщо не е никакво мнение,а чист СПАМ.
Може спокойно да се каже:
Голфът на мен ми изглежда малко старомодно на фонът на новата Астра,която за мен е с по-елегантна,по-новаторска визия,интериорът и е прекрасен и тнт.
Това е колеги от мен,ако някой се е почувствал убиден съжалявам...

Сигурно 99% от мненията ще са за Опела...

Но мнения от такъв характер се приемат,като един вид ЗАЯЖДАНЕ

Нека се придържаме към темата и когато има позитивни или отрицателни мнения,те да са аргументирани

Пример:
Голфа ни ма кефи,а Аатрата много ма кефи....
-Това изобщо не е никакво мнение,а чист СПАМ.
Може спокойно да се каже:
Голфът на мен ми изглежда малко старомодно на фонът на новата Астра,която за мен е с по-елегантна,по-новаторска визия,интериорът и е прекрасен и тнт.

Това е колеги от мен,ако някой се е почувствал убиден съжалявам...
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Привържениците на VW са наясно , че основното на което могат да разчитат е функционалността на интериора и надеждността на техниката - едва ли и за в бъдеще ще очакваме революционни промени в дизайна - все още се радвам на това , че дизайнът на VW e разпознаваем на фона на останалите автомобилни марки
Дизайнът на новата Астра ми харесва много , но кой знае защо ми напомня на италиански автомобилен дизайн
Може би ще се възползвам от някой тест драйв - за да добия впечатления от Астрата - към Голф 6 имам изцяло положителни впечатления с малки забележки
Дизайнът на новата Астра ми харесва много , но кой знае защо ми напомня на италиански автомобилен дизайн

Може би ще се възползвам от някой тест драйв - за да добия впечатления от Астрата - към Голф 6 имам изцяло положителни впечатления с малки забележки
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз си мисля, че въпреки впечатляващия дизайн вътре ще е некомфортна като предната астра.
Наистина изглежда добре но като седнеш вътре и ти обзема някакъв адски дискомфорт
Наистина изглежда добре но като седнеш вътре и ти обзема някакъв адски дискомфорт

- lrlmodo
- Автомобил: Zafira OPC
- Двигател: Z20LET
Не ми харесва ястрата, прилича на уголемена корса - а тя е меко казано смешна кола
яйце с колелца.
Голфа е доста по-стилен, мое мнение

Голфа е доста по-стилен, мое мнение

- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
Aз съм голям Фолксваген фен, но мога да заявя, че новата Астра GTS ми харесва страшно много. Има злобна мутра и е иновативна. За разлика от Голф-я, на нея цената и пада много по-бързо, така, че ако не мога да карам заветният Голф, мога да се задоволя със Астра-та на първо време поне

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Астрата както доста от новите дизайнерски творения ако им махнеш емблемите и ги наредиш една до друга все едно са дело на един дизайнерски екип и не може да ги различиш кое какво е,докато Голфа винаги се разпознава и според мен това е целта на фирмата а не да гонят модната вълна и да правят засукани купета и космически табла на които точно както е в модата живота им е един сезон и след това омръзват или вече не са модерни и трябва да се мисли за фейслифт! Никой не може да твърди че Голф е най-красивата кола,но мнозинството са съгласни че е най-балансирания автомобил и не е нужно да му свикваш а просто се качваш и си си като у дома.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
Stivi написа:Астрата както доста от новите дизайнерски творения ако им махнеш емблемите и ги наредиш една до друга все едно са дело на един дизайнерски екип и не може да ги различиш кое какво е,докато Голфа винаги се разпознава и според мен това е целта на фирмата а не да гонят модната вълна и да правят засукани купета и космически табла на които точно както е в модата живота им е един сезон и след това омръзват или вече не са модерни и трябва да се мисли за фейслифт! Никой не може да твърди че Голф е най-красивата кола,но мнозинството са съгласни че е най-балансирания автомобил и не е нужно да му свикваш а просто се качваш и си си като у дома.

- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Аз съм пристрастен към марката VW и ако ще Голфа да е 10 класи под тази Астра пак бих избрал него 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”