ако човек прочете първите мнения и последните ще си помисли,че форумът се е бъгнал и го е редайъректнал към някоя друга тема

VW_FEN написа:Ами по темата - много ясно, че тубото си е турбоСъжалявам за офтопика, но просто не мога да се примиря с факта, че никой не иска да се съобразява с другите, а уж сме форум, пълен с толерантни, добри хора, които карат спокойно и внимателно и служат за примерна другите. Май съм се заблудил сериозно и няма такова нещо. иИ тук вероятно ще се възцари дивотия като в друите форуми...
VW_FEN написа:Кажи къде е тая школа, дай координате, да дойда и да ми преподадеш няколко майсторски урока Или тя не е направена за простосмъртните с по-малко от 90 коне, а само за хора с изтребители над 150 коне... щот явно всички карате с по над 200 и кусур
20vTurbo написа:Ограниченията на скоростна се определят от специфичните предпоставки и условия (трафик, дизаин, наклон, обезопасяване, настилка и т.н.т) на даден път спрямо теоритичните възможности на един "средностатистичен" автомобил. За много от пътищата в България, спесификацийте на този "средностатистичен" автомобил са от преди 20 - 30 години.
Това което искам да кажа е, че докато една соц карикатура на автомобил от преди 20-ина години почва да се разпада при около 140 км/ч, ГТИ-то на SirT въобще не издава признаци да някаква драма при 200 км/ч.
Според тебе кое от двете е по-безопасно? В ръцете на един опитен шофьор зад волана на една съвременна качествена машина 200 км/ч на една магистрала съвсем не са толкова много.
20vTurbo написа:Аз (и мисля че SirT също) ти казвам че има разлика между преценяване на ситуацията и каране над ограничението и супер рисковано каране което е почти сигурно че ще доведе до злополука рано или късно. Второто се прави от неопитни или просто некадърни шофьори които поради липса на умения се поставят в ситуаций от които дори и качествата на тяхните скъпи автомобили не могат да ги спасят. Те карат супер емоционално, газ-спирачка, псувни, средни пръсти, закани и много разконцрентрирано.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 25 госта