Голфаджията - селянин! Писна ли ви?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Съб 29 яну 2005 23:59

BONO написа:Ako triabva da sum chesten ,mnenieto mi e che naistina ima dosta seliani golfajii, sus sini praskalki za voda i sini gabariti,kakto i s tumni stukla ot nai gadnoto iliensko folio no kakto i vuv vsiako drugo nesto , i tuk si ima izkluchenia ,kato uchastnicite tuk.

Еми бате със 1-то си мнение ми падаш в очите. Всичко ясно ама що слагаш под общ знаменател СЕЛЯНДУРА дето мисли че пътя е негов и сините пръскалки и габарити. Я помисли малко със сини пръскалки и габарити можеш ли да УБИЕШ хора а???? НЕ НЕ МОЖЕШ
А ако си некой прошляк дето е закачим няколко местни девойчета и иска да се докаше че е мъж като се прави на Шумахер из улиците кво става - то се вижда всеки ден по вестниците.
Аре стига с тия пръскалки и това фолио бе. Значи ако слежиш фолио от Илиенци си селянин, но ако сложиш от някое фирмено си гъзар, така ли да те разбирам.

Потребителски аватар
vw_golf_2_Memphis
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vw_golf_2_Memphis » Нед 30 яну 2005 0:09

niksisoft :yeaha:
за съжаление няма да повлияе това мнение на никого :(
шумахерите ще продължат да карат неразумно...
сините пръскалки са си въпрос на вкус.нали човека си го кефят.а и не ви пречат на вас.а щом не ви пречат....fuck off :twisted:

Потребителски аватар
Jerom
Автомобил: Golf II
Двигател: RF
Контакти:

Мнениеот Jerom » Нед 30 яну 2005 1:15

(поне според мен)това понятие се породи в хората от разни келешчета току що взели кнжижки и едвам едвам измолили татковците им да им купят golf 2 или в по добрия случай 3ка

абе BONE за да се правиш на рейсърче не е нужно да си с 2ка или 3ка с некое опелче също можеш да се размажеш.Тва че има тъпаци които току-що са си КУПИЛИ книжки и не знаят как да карат е друг въпрос.Не ми е ясно как може човек,който няма и 5000 км стаж да се прави на шофьор(е,то има хора и с 50000км които пак не могат да карат)

BONO
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BONO » Нед 30 яну 2005 10:20

niksisoft ее ти сега взе че се засегна на тема сини праскалки и габарити :)

jerom темата е за голф,естествено че и опелчета стават

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Нед 30 яну 2005 20:25

напълно съм съгласен с повечето от мненията на колегите по-горе!какъв ли не са ме наричали какви ли не истории имам просто не са за разправяне че ще отиде цял ден да ви ги разправям-и всичко това само за 4 месеца (оттогава карам Голф).а за колата пък колко огън и жупел съм чувал мани мани...яд бе яд ги е младежите яд ги е че техните коли не вървят колкото голфовете и че не са толкова здрави ако вървят колкото тях.уважавам всяка що годе известна марка и никога няма да кажа на даден човек "абе мое ли да си толко тъп да си купиш такава кола" не е коректно най-малкото.е ДА ама НЕ щото на мен ми го повтарят постоянно...посрещам сичко с усмивка вече ми е през к**а сичко.в бмв форума имаше специална тема за ГТИ-то ахахахаха ама това само може да НИ радва колко сме популярни щото за никоя друга марка нямаше специална тема...или поне аз не видях.е на който не му харесва голфа да не си купува бе да му се незнае кви са тия глупости.колкото до онова пейстнатото за голфовете тва с джантите беше супер тъпо.ми естествено че ако нямаш пари да си купиш OZ Racing GT ПЪРВОТО което ще направиш е да си намериш иделално копие.хахаахахах да не би да има закон че ако нямам пари да си позволя оригинални ОЗ-ки трябва да карам със стоманени 13-ки с никелирани тасове.....е и това са ми го казвали на живо ама аз търпеливо им обяснявам че ЗИМАТА обикновено се кара с по тънки гуми и е хубаво ако държиш на летите си джанти BBS си зимаш стоманени, а вече като им кажа и че на голфа ми не могат да се сложат по малки от 15-ки заради спирачния апарат и тъпите заядливци ЕЙ такива очи отварят :shock: :shock: :shock: и да видиш как млъкват набързо Shocked .наете ли къв кеф е да ги затапиш по тоя начин лелеелел :P :lol: ...най-ме кефят некви пешеходци които ти дават акъл ква кола да си земеш и търсят кусур на твоята :banghead: хахаахахах АБЕ я да си търкат подметките по паважа а аз ше си карам разбития голф.то се дразнех дразнех дразнех ма вече им се хиля.колкото до некоректното каране няма какво да допълня тъй като се изказаха доста мнения които се припокриват с моето.Respect за каузата твърдо съм ЗА bowdown !ако имате нужда от защитник на тезата че марката не прави шофьора налице съм! :wink:

Lazar
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Lazar » Пон 31 яну 2005 18:29

Абе Яд ги е да знаете!
Тия мои познати ,дето най-яростно ми плюеха гти-то,сега ми се молят като малки деца да си разменим колите за по няколко дни :shock: :shock:
Първо ми викат : ...бах ти дървото си зел...,как можа..,голф ли бе - ти си луд..и т.н. ,ама като им дадох да направят по няколко обиколки друго запяха: ...иии ногу резз има тва бе.. или пък :...малии!ма тва ноо върби бе...
Та,такъв е при мене случая :D :D

Потребителски аватар
goderzi
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

VW

Мнениеот goderzi » Вто 13 мар 2007 13:29

Сменил съм 20тина коли и тази ми е първата дизелова... Никога не съм наливал толко пари в кола и не знам защо го правя... Явно ме кефи! Голфа е най яката кола която съм карал,а интересното е че гори малко и то с доста сериозни скорости... Не се срамувам,че я имам,даже на шега на кулера съм написал "SELSKI TUNING" :lol:

Потребителски аватар
joro_kem
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
Двигател: AXR DFFA

Мнениеот joro_kem » Вто 13 мар 2007 14:07

евала! страотно!

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 13 мар 2007 14:13

joro_kem написа:евала! страотно!
темата е отпреди 2 години, поне се ограничете по темата!!!! :twisted:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 13 мар 2007 14:14

Тука повечето шофйори са "селяни" независимо ква кола карат/то хората си сменят колите се пак/.Най-голям процент от шофйорите карат Голф-съответно бройката на селяни-шофйоре е най-голяма.Освен всичко друго Голфа е адски добра кола/в доста широк смисъл на думата/ и има много завистници.Пък и начина на един комплексар да утеши несгодите си е да се дистанцира от обществото в което не е успял :!:

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Вто 13 мар 2007 14:15

bobo7 написа:
joro_kem написа:евала! страотно!
темата е отпреди 2 години, поне се ограничете по темата!!!! :twisted:

Темата е от поне 10 години ,ама тука е написана преди 2 :lol:

Потребителски аватар
Golf_Blade
Автомобил: 1996- BMW 316 Compact
Двигател: M43B16

Мнениеот Golf_Blade » Вто 13 мар 2007 14:15

Това че Голф е най-масовия автомобил в европа не означава че е селкса кола,напротив!!! Доказва че е една от най-търсените коли съотношение качество-цена! Голфа отдавна се е доказал като автомобил, и не бих тръгнал да убеждавам някой "разбирач" на коли какви са предимствата на "селския" Голф!
Ама нали знаете една поговорка-" Всеки с вкуса си казало кучето и си облизало :censored:" , так че всеки има право да избира според вкуса и предпочитанията си!!! :lol:

За мене съществува една марка : vw fen !

Потребителски аватар
bobo7
форумно КГБ
Автомобил:
Двигател: AGN
Контакти:

Мнениеот bobo7 » Вто 13 мар 2007 14:20

аре още една тема лети към КЛЮЧ

Потребителски аватар
Sunny
Дезертьор
Автомобил: