Само едно нещо много ме дразни на двойката - дееба и джамовете - мноо дрънчат.

С друга марка кола не се виждам,поне в близко бъдеще.Даже си сбъднах една мечта - от месец съм собственик на Beetle 1971г. 
. Последната polo 9n3 поръчкова за такси затова е със тоя смешния мотор прякора му е вечния 1.9sdi за такси е ок. със polo-винката сме изминали 160000km.мога да кажа при положение че е такси и се движи на всякакви места и атмосферни условия еми доволен съм все пак сме доста неразделни професия направо съм се срасна със нея. най близките ми хора брат ми кара vento жена му golf mk3 само бащата изневерява на марката кара японка аз сам му сложил голям стикер на челното стъкло на клуба за да си мечтае за vw. Според мен стари нови vw-та имат си + - важно е задкормилното устройство
Fahrvergnügen (German pronunciation: [ˈfaːɐ̯.fɛɐ̯ˌɡnyːɡn̩]) was an advertising slogan used by the German automobile manufacturer Volkswagen in a 1990 U.S. ad campaign that included a stick figure driving a Volkswagen car.[1]
That German term means "driving enjoyment" in English (from fahren, "to drive," and Vergnügen, "enjoyment"). One of the tag lines incorporating the word was: "Fahrvergnügen: It's what makes a car a Volkswagen."

веселин написа:
Приемете го , като носталгия по времената - когато колите бяха автомобили , а не бъкани с електронни асистенти превозни средства
Приемете го като носталгия по времената , когато мъжете караха автомобили сами - без помощ от чипове , алгоритми и сензори
Или не го приемайте .... ваша воля
Просто изразявам мнение!![]()
![]()
![]()
http://www.speedandsound.co.za/forum/vi ... bd8c9abbb4
Поздрав за всички олд - скуул маниаци !!!

.Муцинка,обичам те!:)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта