Пасат или Бора
- ChampioN
- Автомобил:
- Двигател:
Пасата си е класа на Бората, няма място zа сравнение. Цените им са иденти4ни по4ти, мисля ? За подражка пасата е и по=скап, оба4е...
Ако нямаш иzисквания специялно колата да е лимуzина, т.е. Пасат, най рационално е каквото 4итаво намериш между двете. 130 коня са по слабо раzпространени и с по голяма вероятност да са напавани от некой си рацер, така 4е в БГ особено трябва да се тарси по 4итавото. Виж ако тарсиш кола от Германия например може да се zамислиш между двете zащото си подаржат отли4но колите хората...
Ако нямаш иzисквания специялно колата да е лимуzина, т.е. Пасат, най рационално е каквото 4итаво намериш между двете. 130 коня са по слабо раzпространени и с по голяма вероятност да са напавани от некой си рацер, така 4е в БГ особено трябва да се тарси по 4итавото. Виж ако тарсиш кола от Германия например може да се zамислиш между двете zащото си подаржат отли4но колите хората...
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
chefito написа:Добрине само лек съвет. Имах Голф 4 101 коня PD. Данъка му е 30лв, и върви повече от отлично! Замисли се и за този вариант. Ако има кой да ти предложи от форума тествай задължително. Все пак 100 лв на година спестяваш. Успех!
Вярно,вземи се замисли и за голфче,100лв. на година никак не са малко

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Абе тук се говори за коли около 20 000лв какви 100 лв разлика в данъка какви 5 лв. Ако този дето си купува кола за толкова пари прави сметка за тези 100лв по-добре ИЗОБЩО да не си купува
А иначе аз съм пристрастен /нали борчето е голфе с багажник/ най-вече от гледна точка на потдръжката на прословутото окачване защото там въпросните 100лв ще са като бакшиш на сервитьорка в кварталното кафе:)) Все пак ако не ме бъркат парите може би бих си взел Пасат!

А иначе аз съм пристрастен /нали борчето е голфе с багажник/ най-вече от гледна точка на потдръжката на прословутото окачване защото там въпросните 100лв ще са като бакшиш на сервитьорка в кварталното кафе:)) Все пак ако не ме бъркат парите може би бих си взел Пасат!
Последна промяна от Stivi на Нед 26 ное 2006 18:36, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”