За колко време ви затопля парното?;-)
- luboveliki
- Автомобил:
- Двигател:
вие го обърнахте на сравнение опел-vw.изобщо нямах това в предвид.аз съм карал много марки и модели коли(служебни повечето) и парното им е почти еднакво.не е до марки коли,а до изправност на отоплителната система.вие едва ли не изкарахте VW с наи-великото парно.само гледате да омаловажите другите марки.вярно сме фенове на GOLF ама и други коли има на таа земя. 

- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
luboveliki написа:вие го обърнахте на сравнение опел-vw.изобщо нямах това в предвид.аз съм карал много марки и модели коли(служебни повечето) и парното им е почти еднакво.не е до марки коли,а до изправност на отоплителната система.вие едва ли не изкарахте VW с наи-великото парно.само гледате да омаловажите другите марки.вярно сме фенове на GOLF ама и други коли има на таа земя.

luboveliki написа:вие го обърнахте на сравнение опел-vw.изобщо нямах това в предвид.аз съм карал много марки и модели коли(служебни повечето) и парното им е почти еднакво.не е до марки коли,а до изправност на отоплителната система.вие едва ли не изкарахте VW с наи-великото парно.само гледате да омаловажите другите марки.вярно сме фенове на GOLF ама и други коли има на таа земя.
Не ме разбра какво имам предвид....това, че трябва да е изправна системата е верно, но моята идея е, че при изправни системи VW си топли повече..... Само за пример: едно време като карахме соц.возила при жигулата беше така- парното топли като пещ!
Не е въпроса до оплюване, много от хората тук и в момента притежават и управляват не само VW..... ама на бялото как да кажеш черно

- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
POLO_SPORT написа:luboveliki написа:вие го обърнахте на сравнение опел-vw.изобщо нямах това в предвид.аз съм карал много марки и модели коли(служебни повечето) и парното им е почти еднакво.не е до марки коли,а до изправност на отоплителната система.вие едва ли не изкарахте VW с наи-великото парно.само гледате да омаловажите другите марки.вярно сме фенове на GOLF ама и други коли има на таа земя.
Не ме разбра какво имам предвид....това, че трябва да е изправна системата е верно, но моята идея е, че при изправни системи VW си топли повече..... Само за пример: едно време като карахме соц.возила при жигулата беше така- парното топли като пещ!
Не е въпроса до оплюване, много от хората тук и в момента притежават и управляват не само VW..... ама на бялото как да кажеш черно
Миналия уикенд смених и термостата, сега парното е мноооого силно. Стрелката ми достига 90 градуса за 7-8 минути и не мърда от там при каквато и да е експлоатация. В движение ми направи впечетление, че загрява по-бързо от колкото на место. Иначе и при мен почва да духа чувствително топло 2-3 мин. след старта.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
astragt написа:POLO_SPORT написа:luboveliki написа:вие го обърнахте на сравнение опел-vw.изобщо нямах това в предвид.аз съм карал много марки и модели коли(служебни повечето) и парното им е почти еднакво.не е до марки коли,а до изправност на отоплителната система.вие едва ли не изкарахте VW с наи-великото парно.само гледате да омаловажите другите марки.вярно сме фенове на GOLF ама и други коли има на таа земя.
Миналия уикенд смених и термостата, сега парното е мноооого силно. Стрелката ми достига 90 градуса за 7-8 минути и не мърда от там при каквато и да е експлоатация. В движение ми направи впечетление, че загрява по-бързо от колкото на место. Иначе и при мен почва да духа чувствително топло 2-3 мин. след старта.
В задръстване не дига ли 92-94?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
POLO_SPORT написа:chefito написа:В задръстване не дига ли 92-94?
При мен "залепва' на 90 градуса и не мърда....нито в задръствания, нито на място нито в движение.....дори парното да е на макс пак не исзстива и не мърда стрелката...

От 2 дни с термостат BEHR и при мен е същото. И парното бързо идва - много бързо.
Преди този карах 2 седмици с некакъв термостат MOTOR RAD мисля че се казва и парното идваше също бързо, но колата вдигна 100 градуса и той не иска да отвори.
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
chefito написа:astragt написа:POLO_SPORT написа:luboveliki написа:вие го обърнахте на сравнение опел-vw.изобщо нямах това в предвид.аз съм карал много марки и модели коли(служебни повечето) и парното им е почти еднакво.не е до марки коли,а до изправност на отоплителната система.вие едва ли не изкарахте VW с наи-великото парно.само гледате да омаловажите другите марки.вярно сме фенове на GOLF ама и други коли има на таа земя.
В задръстване не дига ли 92-94?
Не, заковава 90 и не мърда, вчера и по витиня надолу спусках и пак ис седи на 90

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”