за предното и дрифтовете (пързулванията) ..
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Veso101 написа:VW_FEN написа:...
Добре деее добреее, човек да не каже нещо

Продължавайте да дрифтирате, само че търсете пусти и равни полигни

Ludia, баце, ти на всека манджа меродия лелее, по цял ден следиш къде и какво ще напишa, за да ме контрираш

Дрифт, какъвто и да бил той не смятам скоро да пробвам, щото е опасно и ми е жал да си чупя колата по тоя безхаберен начин

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
според мен .. слабичко.. имам един приятел с мондео комби.. може да питате Нии ако ви е интересно какво прави ненормалното пишлеме с това животно.. ТОЙ Е БОГ НА ДРИФТ С ПРЕДНО .. просто бог... никога не съм виждал човек да си владее толкова добре колата особено такава катафалка. Няма равен !!!
Мисля че мога да намеря клипчета но с много кофти качество.. при първа възможност ще ги кача!
Мисля че мога да намеря клипчета но с много кофти качество.. при първа възможност ще ги кача!
- Popeto_89
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:според мен .. слабичко.. имам един приятел с мондео комби.. може да питате Нии ако ви е интересно какво прави ненормалното пишлеме с това животно.. ТОЙ Е БОГ НА ДРИФТ С ПРЕДНО .. просто бог... никога не съм виждал човек да си владее толкова добре колата особено такава катафалка. Няма равен !!!
а защо не направите нови клипчета

- Vizor
- Изгубена душа
- Автомобил: Subaru Forester XT
- Двигател:
- Контакти:
Popeto_89 написа:Vizor написа:според мен .. слабичко.. имам един приятел с мондео комби.. може да питате Нии ако ви е интересно какво прави ненормалното пишлеме с това животно.. ТОЙ Е БОГ НА ДРИФТ С ПРЕДНО .. просто бог... никога не съм виждал човек да си владее толкова добре колата особено такава катафалка. Няма равен !!!
С удоволствие .. но вече живея другаде и за това няма да мога.. но им писах да ми пратят клипчетата надявам се да стане скоро да се изкефите и вие
- Popeto_89
- Автомобил:
- Двигател:
Vizor написа:Popeto_89 написа:Vizor написа:според мен .. слабичко.. имам един приятел с мондео комби.. може да питате Нии ако ви е интересно какво прави ненормалното пишлеме с това животно.. ТОЙ Е БОГ НА ДРИФТ С ПРЕДНО .. просто бог... никога не съм виждал човек да си владее толкова добре колата особено такава катафалка. Няма равен !!!
С удоволствие .. но вече живея другаде и за това няма да мога.. но им писах да ми пратят клипчетата надявам се да стане скоро да се изкефите и вие
с нетърпение ще чакам

- Sir T
- the STIG
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
wili98 написа:Sir T написа:Ако не можеш да правиш 360 градуса завъртане със 120км/ч и да продължиш направо ще ти покажа
къде на Божура на бетона ли..
да няма дежавю.. с Иван и една друга марка...
нема .. спокич

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз дрифтвам ама имам чуството че ше изшпотроша нещо по колата... тръдно и е да държи на тези неща, трябва си малко преработки по автомобила......
http://www.vbox7.com/play:f6d83c5d
http://www.vbox7.com/play:f6d83c5d
- threeseries
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”