gr_kanev написа:snooperchi написа:... колко голяма му била .. а и тои кара градско ... и общо зето долу горе за три месеца правим по 10000 километра мислиш ли,че има смисъл да разхождаме тази голяма кола градско... ?
Аз ги правя тези километри за половин година. Ама карам Пасат (и не мисля да го сменям). Това не е за да те дразня или ядосвам - просто си казвам.
Еми не .. аз не се ядосвам или нещо такова

аз просто исках мнения .. и в последния момент баща ми развали всичко .. не съм виновен,че тои така решава.. аз му казах "Ще направиш грешка ... " той си знае с неговата скъпа поддръжка на ходова част и такива... и " големите габарити на колата " ... блах

иначе за километрите .. той си кара бая ... и си ги прави без проблем за 3 месеца долу-горе може дори и за по-малко ... иначе колата супер мн ми хареса но уви ..

може да заключат темата или да я изтрият ... съжелявам че така се получи и затова че ви занимавах ... просто до последно супер мн се надявах на пасата но уви

Аз държа на форума макар и да съм .. новичък но държа на всяко едно мнение и супер много неща които съм се интересувал съм ги научил от тук .... тъпо стана така сега