VW Passat B5 ( мнения като цяло за колата)

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пет 20 апр 2007 5:45

Stivi написа:Бе то ми беше ясно че работата няма да стане още от самото начало само се чудя на колегите как им се занимава да са така изчерпателни за всичко! Ако човека сериозно иска да купува кола ще пита как да я тества по всички технически параметри а не дали сенника се сменя,дали може да се направи с ключ-ножче и колко е резервата на колата. Направо ме разби с въпроси за кола която ЕВЕНТУАЛНО ще купи :lol:

mhihi Така е, прав си! Ама кво - нека пита колегата, явно, че имаше огромното желание за такъв автомобил ама нещата кат не зависят от него... :roll:

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Пет 20 апр 2007 10:38

trunner написа:
Stivi написа:Бе то ми беше ясно че работата няма да стане още от самото начало само се чудя на колегите как им се занимава да са така изчерпателни за всичко! Ако човека сериозно иска да купува кола ще пита как да я тества по всички технически параметри а не дали сенника се сменя,дали може да се направи с ключ-ножче и колко е резервата на колата. Направо ме разби с въпроси за кола която ЕВЕНТУАЛНО ще купи :lol:

mhihi Така е, прав си! Ама кво - нека пита колегата, явно, че имаше огромното желание за такъв автомобил ама нещата кат не зависят от него... :roll:
Именно ... до последно колега Stivi баща ми каза,че колата се купува и в последния момент ми каза да отида да откажа офертата точно защото тои се разколеба и почна да ми обеснява колко голяма му била .. а и тои кара градско ... и общо зето долу горе за три месеца правим по 10000 километра мислиш ли,че има смисъл да разхождаме тази голяма кола градско.. ? Не му харесаха габаритите и се отказа... Няма да се интересувам еи така за нищо повярвай... но сега като го видях,че лесно се отказва чак като вземе кола ТОГАВА ще питам.. :roll: :oops:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Пет 20 апр 2007 22:27

snooperchi написа:... колко голяма му била .. а и тои кара градско ... и общо зето долу горе за три месеца правим по 10000 километра мислиш ли,че има смисъл да разхождаме тази голяма кола градско... ?

Аз ги правя тези километри за половин година. Ама карам Пасат (и не мисля да го сменям). Това не е за да те дразня или ядосвам - просто си казвам.

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Съб 21 апр 2007 5:53

Докторе къде изчезна бре?

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Съб 21 апр 2007 11:52

gr_kanev написа:
snooperchi написа:... колко голяма му била .. а и тои кара градско ... и общо зето долу горе за три месеца правим по 10000 километра мислиш ли,че има смисъл да разхождаме тази голяма кола градско... ?

Аз ги правя тези километри за половин година. Ама карам Пасат (и не мисля да го сменям). Това не е за да те дразня или ядосвам - просто си казвам.
Еми не .. аз не се ядосвам или нещо такова :) аз просто исках мнения .. и в последния момент баща ми развали всичко .. не съм виновен,че тои така решава.. аз му казах "Ще направиш грешка ... " той си знае с неговата скъпа поддръжка на ходова част и такива... и " големите габарити на колата " ... блах :evil: иначе за километрите .. той си кара бая ... и си ги прави без проблем за 3 месеца долу-горе може дори и за по-малко ... иначе колата супер мн ми хареса но уви .. :cry: :cry: може да заключат темата или да я изтрият ... съжелявам че така се получи и затова че ви занимавах ... просто до последно супер мн се надявах на пасата но уви :cry: :cry: :cry: Аз държа на форума макар и да съм .. новичък но държа на всяко едно мнение и супер много неща които съм се интересувал съм ги научил от тук .... тъпо стана така сега :oops:

Потребителски аватар
gr_kanev
Доктора
Автомобил: VW Transporter T5 2006
Двигател: AXD

Мнениеот gr_kanev » Съб 21 апр 2007 12:02

Не се притеснявай !
А темата според мен не е добре да се заключва или още повече трие - ами утре друг ще се заинтересува, и вместо да пишем всичко, ще го има почти наготово да го прочете.

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Съб 21 апр 2007 20:44

gr_kanev написа:Не се притеснявай !
А темата според мен не е добре да се заключва или още повече трие - ами утре друг ще се заинтересува, и вместо да пишем всичко, ще го има почти наготово да го прочете.
Да и това го има... :) :)

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 22 апр 2007 7:07

Споко колега snooperchi форума нали е за това - за информация и помощ! Не мисля, че има проблем като не сте купили такъв автомобил а имаш инфо за него! Успех ти желая отново и дано скоро се похвалиш! :wink:

Потребителски аватар
bgeorgiev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bgeorgiev » Нед 22 апр 2007 18:38

Аз мисля че темата може да бъде поезна за другите колеги от форума , които вече имат такъв автомобил, ане сега да го избират.
Аз съм жив пример сега разбрах за този отвор в жабката(какъв съм индианец а) :idea:

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Нед 22 апр 2007 19:28

bgeorgiev написа:Аз мисля че темата може да бъде поезна за другите колеги от форума , които вече имат такъв автомобил, ане сега да го избират.
Аз съм жив пример сега разбрах за този отвор в жабката(какъв съм индианец а) :idea:

Така е! И аз наскоро научих за номера със свалянето на всички ел. стъкла от ключа само при отключване и обратното при заключване! Така, че винаги има какво да се научи! Мисля, че темата (а и не само тази) е полезна!

snooperchi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот snooperchi » Нед 22 апр 2007 22:56

То винаги има нещо полезно колеги :) за мене лично всичко в този форум е полезно.. дори и простотия да има все ще се каже нещо умно :D

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”