:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Нужда от помощ-дали да купя VW Sharan_1.9 TDIi_1998_AFN dvig

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
INOX2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот INOX2 » Чет 28 юни 2007 20:19

dpassat написа:Проблеми дават и чистачките, след определено извосване на механизма- понеже се прихлупват. За Галакси в Мото хпрое нов механизъм с гаранция струва окжлж 500 лв. лез труда- добле е да се гледа и там, както и една щанга отпред по дължина на колата- тежка и с изместен център на тежестта- по-лесно се разбива- само насоки колега иначе е страшен ван, но аз от него тръгнах и с Пасат приключих 1.9 афн 110 коня.

Здравей, Колега!
Един въпрос с надежда за искрен отговор:
Защо мина от Шаран на Пасат? Коя година е Пасата?И коя годинабеше Шарана?
Аз имам стар, 92год. Пасат, комби, 1,9 кубика атмосферен дизел, 74 к.с.Хубава кола, но просто вече й минав времето - и технически и морално.Когато я кубих преди три години, от приятел, компресията беше 28, на 2та година-27, тази зима-26, а падне ли под 25 зимата няма да пали.И понеже е CL, е без никакви екстри.Смяната е неизбежна заради неизбежния осн.ремонт и изхабяване.
Сега искам голяма, широка сем.кола, немска, почти задължително VW,с всички необходими екстри-климатик, еърбеци,и т.н.Но с по здрава механика/например не салуминиевите носачи на новите пасати:) /, по-малка чупливост, и допустимо малка електроника.
Шарана/Алхамрата е единия вариант, После Пасат комби ,на трето място- Шкода Октавия комби.Все тди-та.

Потребителски аватар
Madj0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Madj0 » Чет 28 юни 2007 20:51

Колега понеже ще патувам малко и няма да имам време да следя темата искам да ти пожелая многo късмет при покупката .

INOX2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот INOX2 » Чет 28 юни 2007 21:29

Madj0 написа:Колега понеже ще патувам малко и няма да имам време да следя темата искам да ти пожелая многo късмет при покупката .

Благодаря ти и успех и при твоите дела!

Потребителски аватар
jivkojj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jivkojj » Чет 28 юни 2007 21:59

INOX2 написа:............
Сега искам голяма, широка сем.кола, немска, почти задължително VW,с всички необходими екстри-климатик, еърбеци,и т.н.Но с по здрава механика/например не салуминиевите носачи на новите пасати:) /, по-малка чупливост, и допустимо малка електроника.
Шарана/Алхамрата е единия вариант, После Пасат комби ,на трето място- Шкода Октавия комби.Все тди-та.

Ами това ми звучи кажи речи на Ауди А6, 97-99-та, Аз исках също такова, но пусто много пари и затова си купих преди 2 месеца Пасат Б5. Още не мога да разбера дали е ОК щото до момента само наливам яката пари в него :).

INOX2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот INOX2 » Чет 28 юни 2007 22:14

jivkojj написа:
INOX2 написа:............

Ами това ми звучи кажи речи на Ауди А6, 97-99-та, Аз исках също такова, но пусто много пари и затова си купих преди 2 месеца Пасат Б5. Още не мога да разбера дали е ОК щото до момента само наливам яката пари в него :).

И на мен така ми звучеше в началото...А6 от ървите модели или Ауди 100, от последните модели, двигател 2,5ТДи, 5 цилиндров редови двигател, , ако е куато-още по гут...докато не взех да смятам разни цифри:) Тогава ми се замъгли взора:) от мъка :)

Потребителски аватар
tr0ll
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tr0ll » Чет 28 юни 2007 22:33

А замислял ли си се за Рено Сценик?
Има ли някой наблюдения върху качествата на този модел на рено, защото и аз съм решил да сменям двойката със кола семеен тип и за сега се спрял на реното - основен критериий е цената - '98г бензин с климатик абс въздушна торба и други идва към 7000-7500 лв ?

INOX2
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот INOX2 » Чет 28 юни 2007 22:40

tr0ll написа:А замислял ли си се за Рено Сценик?
Има ли някой наблюдения върху качествата на този модел на рено, защото и аз съм решил да сменям двойката със кола семеен тип и за сега се спрял на реното - основен критериий е цената - '98г бензин с климатик абс въздушна торба и други идва към 7000-7500 лв ?

НЕ-е-е...

INOX2
Автомобил:
Двигател:

За Шарана

Мнениеот INOX2 » Пет 29 юни 2007 19:36

Колеги, зле е работата...
На Шарана Те4а на масло е от турбото, и маи турбото заминава.Отказах се от конкретната кола и тарсенето продалжава.
Тарся форумци от Варна за помощ- ако ниакои познава собственик на VW Шаран/СеатАлхамбра/ с реални километри и добро сервизиране ?

Потребителски аватар
Iv0
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Iv0 » Нед 25 ное 2007 18:49

Колега какво стана избра ли си кола!?
Такава дълга тема и без развръзка...?

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”