dpassat написа:Проблеми дават и чистачките, след определено извосване на механизма- понеже се прихлупват. За Галакси в Мото хпрое нов механизъм с гаранция струва окжлж 500 лв. лез труда- добле е да се гледа и там, както и една щанга отпред по дължина на колата- тежка и с изместен център на тежестта- по-лесно се разбива- само насоки колега иначе е страшен ван, но аз от него тръгнах и с Пасат приключих 1.9 афн 110 коня.
Здравей, Колега!
Един въпрос с надежда за искрен отговор:
Защо мина от Шаран на Пасат? Коя година е Пасата?И коя годинабеше Шарана?
Аз имам стар, 92год. Пасат, комби, 1,9 кубика атмосферен дизел, 74 к.с.Хубава кола, но просто вече й минав времето - и технически и морално.Когато я кубих преди три години, от приятел, компресията беше 28, на 2та година-27, тази зима-26, а падне ли под 25 зимата няма да пали.И понеже е CL, е без никакви екстри.Смяната е неизбежна заради неизбежния осн.ремонт и изхабяване.
Сега искам голяма, широка сем.кола, немска, почти задължително VW,с всички необходими екстри-климатик, еърбеци,и т.н.Но с по здрава механика/например не салуминиевите носачи на новите пасати:) /, по-малка чупливост, и допустимо малка електроника.
Шарана/Алхамрата е единия вариант, После Пасат комби ,на трето място- Шкода Октавия комби.Все тди-та.