Ключ за пускане/спиране на бенз помпа...
- VW_forever
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
chefito написа:радо, благодаря за предложението, но ще мина през някоя железария и ще награбя 5-6 обуща....предполагаим имат?
По-скоро през "ВикиВат" или '"Квазер Електроник".
В железариите, дори да има, ще са от стария модел, месинговите, дето не само, че се налага да се запояват, ами на всичко отгоре и трудно се калайдисват, че да хване спойката. Тези, за които говоря са с тръбичка там, където влиза кабела и пластмасова изолация на нея. Стискаш ги здраво с клещите и си готов!

Тези, с червена изолация са до 1.5кв.мм. кабел. Предполагам, че ще ти е малко. Вземи със синя изолация. Те са до 2.5кв. мм.
ругото е размера на обувката. Трябва ти с размер 6.3х0.8. за силовия контакт и 3.2х0.6 или 0.8 за сигналния (същите са на бас-говорителите в повечето случаи)
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
radotom написа:chefito написа:радо, благодаря за предложението, но ще мина през някоя железария и ще награбя 5-6 обуща....предполагаим имат?
По-скоро през "ВикиВат" или '"Квазер Електроник".
В железариите, дори да има, ще са от стария модел, месинговите, дето не само, че се налага да се запояват, ами на всичко отгоре и трудно се калайдисват, че да хване спойката. Тези, за които говоря са с тръбичка там, където влиза кабела и пластмасова изолация на нея. Стискаш ги здраво с клещите и си готов!
Тези, с червена изолация са до 1.5кв.мм. кабел. Предполагам, че ще ти е малко. Вземи със синя изолация. Те са до 2.5кв. мм.
ругото е размера на обувката. Трябва ти с размер 6.3х0.8. за силовия контакт и 3.2х0.6 или 0.8 за сигналния (същите са на бас-говорителите в повечето случаи)

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
имам някакви означение: 75H, 75h, 58b, 31
прегледах от моята кола и видях: 75H и 75h са силови...има ли значение кое ще ми е вход изход...85b е предполагам за светлинката, а 31 си е маса...обаче още си мисля че с обувки нема да стане...

прегледах от моята кола и видях: 75H и 75h са силови...има ли значение кое ще ми е вход изход...85b е предполагам за светлинката, а 31 си е маса...обаче още си мисля че с обувки нема да стане...
Последна промяна от chefito на Чет 20 сеп 2007 12:42, променено общо 1 път.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Абе,Чефи,иди до бриколаж и вземи термосвиваем шлаух,слагаш на клемата,удряш една запалка,то се свива,покрива обувката и си готов.Букси щял да търси....
Пък за ключа - ми една лампа някаква и един кабел и на акумулатора ще разбереш кога е отворен,кога е затворен.
Пък за ключа - ми една лампа някаква и един кабел и на акумулатора ще разбереш кога е отворен,кога е затворен.
Последна промяна от andro_ на Чет 20 сеп 2007 11:27, променено общо 1 път.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”