Новото Поло...дали ще е удачна покупка ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
gibonass
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gibonass » Съб 05 яну 2008 16:47

Защо не погледнеш новата Фабия комби, вътре е просторна и багажника е добър, само 1,2 двигателите са малко куци. Аз имам Фабия от стария модел и дакато бях с 1 дете беше добре но за 2 деца не става а и на новата багажника е по-голям

Последна промяна от gibonass на Съб 05 яну 2008 18:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
stoqn_g60
Автомобил: Audi 80
Двигател: ADA

Мнениеот stoqn_g60 » Съб 05 яну 2008 16:49

новата кола си е нова :wink: идеално е фаувето :P

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Мнениеот hooligans » Съб 05 яну 2008 16:56

gibonass написа:Защо не погледнеш новата Фабия комби, вътре е просторна и багажника е добър, само 1,2 двигателите са малко куци
:да:

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 05 яну 2008 20:21

mladvampirTDI написа:
Matematiks написа:
OldSchoolPassat написа:Добре де, според вас няма ли вариант в който читава малка семейна кола да се намери за към 20 хиляди лева +- 2 хиляди ?!

колега аз сxщо карам VW ,но личното ми мнение и какво бих направил:
за 23000 24000 бих си купил Toyota Avensis и то D4D......

:shock :shock :shock От къде ще го купиш новия авенсис за тези пари да си купя и аз.... а за стар, айде нема нужда.... за тези пари може Пасат да си вземе човека, или ако му е гоям много - Голф

опен мобиле и скив...
щом при една кола от 5000 тьрпи коментар 3-400 то една от 25000 колко ли тьрпи...
та както казах вампирски опен мобиле....

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Съб 05 яну 2008 20:23

hooligans написа:
gibonass написа:Защо не погледнеш новата Фабия комби, вътре е просторна и багажника е добър, само 1,2 двигателите са малко куци
:да:

не де не са куци :twisted:
имам един приятел има,вика че като вклиучи климата и тругва да слиза ако е с пет човека щот си мисли че е спрял :drive

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Съб 05 яну 2008 20:34

Тойота на старо :shock :shock :shock :shock :shock
no comment

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Съб 05 яну 2008 20:37

всички нови малолитражки са някъв ужасТ вътре :shock
евтина пластмаса... :roll: ама за 20 хил. толкова

предпочитам кола на старо пред такава нова :wink:

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Нед 06 яну 2008 14:54

mladvampirTDI написа:Тойота на старо :shock :shock :shock :shock :shock
no comment
сега ше кажеш че Тойотите много се трошат и не държат цена :?
То, познавам един дето купи Фиат на старо за приятелката си :027: mhihi и обяснявяше, че при колите на старо се гледа не толкова марката, колкото дали е свестна и поддържана конкретната кола :gruebel

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Нед 06 яну 2008 15:04

Този с Фиата му го купиха.... а и на кола за 2000 -3000 лв. е вярно това което казваш, но за 20000 - 25000 ..... помисли малко. И аз знам един дето си купи Кордоба с 4 години по-нова от един друг с Г3, ама Г3-то още го карат и не се е чупило... Имаше и един с Цитроен ZX дето беше още по-нов, ама сега е някъде паметник на културата... Тойота само нова.... на старо - VW, AUDI, Опел (евро кола) щото ако на великата тойота или хонда :D и с счупи нещо....
Чавоооо, стига спами темата на човека бре..... :D :D :D

Потребителски аватар
OldSchoolPassat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот OldSchoolPassat » Нед 06 яну 2008 23:21

Още нищо не съм решил. Не искам да взема нещо, дето ще го изплащам 3 години и накрая няма да си заслужава. Ще поразгледам и на старо, а сега един приятел каза, да съм изчакал лятото щяло да има разни промоции повече, ще видим. Почти се бях навил за Поло-то но нещо се разубедих :evil: От шкодите и сеатите някакви коментари ? Нали и те са VW-та реално :)

Потребителски аватар
kacho
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kacho » Нед 06 яну 2008 23:54

колега, пак добре те разубедихме за френските бангии, че как се чудеше дали поло, дали цутиенче, дали ренде. Френско НЕ :no-no , а този колеги със съвета за Ауди А3 е много, много прав за твоя случай, за Сеат-а четох, че Фолксваген искат да я продават тая марка, че нещо не им вървяла, незнам, колегите които карат Сеат-и да кажат. Що не вземеш една Голф 4, за 15 000 ще вземеш ебати изпълнението , 2002 примерно, хем ще се кефиш като си караш, хем и за чаветата ще има място. Иначе ако питаш мене, взимай един Пасат и решаваш всекви проблеми, а и Бат Бойко обеща нови паркинги :yeaha: :D :D :D

Потребителски аватар
drift
Автомобил: Skoda Octavia TDI
Двигател: AHF 1999

Мнениеот drift » Пон 07 яну 2008 10:42

Аз мога да предложа нещо което е по скъпичко от тези 20000лв,но наистина е семейна кола а не нещо само за градско!!Модела е морално остарял,но ако това не ти пречи е супер.Подръжката е като на Голф4-те са 1:1 с разликата че на Шкодата багажника е голям колкото цялото Поло което си харесал!Единственият минус е смяната на консумативите в сервиза на Шкода-просто си е скъпичко.Нашата е на 2 години и по нея нищо не е пипано,просто е уникален кеф,забравяш,че имаш кола.Според мен на тези пари кола от този клас не можеш да намериш.Затова преди години с баща ми се огледахме в нея,та тя новата Фабия струва вече колкото Октавията.

Но ако имаш парите в кеш и ти се дават в кеш!!!!!!Разгледай нещо на 2-3 години от горен клас.

Ето и конкретната оферта:

http://www.skoda-auto.com/NR/rdonlyres/ ... ctavia.pdf

Ето и самият модел:

http://www.skoda-auto.com/bgr/model/octaviatour/

Друго приятно за семейно е това:

http://www.skoda-auto.com/bgr/model/roomster/homepage/

Знам,че много хораще кажат мани ги тия Шкоди-ама да не забравяме,че все пак са си ВАГ.

Потребителски аватар
mladvampirTDI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mladvampirTDI » Пон 07 яну 2008 21:16

Всичко и е супер на Шкодата, ама нова кола от този клас без ЕСП :shock :shock :shock (в Европа май от тази година не може да се регистрира нова кола без ЕСП, но може и да се лъжа)
А и ти си прав, морално остарял е модела, виж моторите са от Г4. Иначе Октавия но от новите е оптималния за БГ избор но това е други пари вече.

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”