Много ли са 6500лв за Seat Ibiza 1,9tdi 110 к.с. ?

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Сря 06 фев 2008 21:27

Абре пичове вземете идете на дупница да видите кви коли има, пък си представям колко по евтино ще ми излезне когато ми я вкара мой човек.
Стига сте говорили празни приказки само. Този сеат е взел дал. Тук не е от значение кво има по него какъв е дали е запазен или не на колко км и тнт.. ами има значение от годината. Всеки нормален шофьор ще предпочете по-новото.

Брех аз чаках читава кола 6 месеца хем много близък на мен човек зарежда половината горубляне и Дупница и пак не ми излезе 7000лв... През това време такива доста пообикалях по споменатите места и все не ги видях твойте изгодни оферти.
:) Иначе не личи много че с buletspeed сте приятелчета:) :lupe

за мен този сеат не си заслужава тези пари. защо? защото братт ми вкарва коли и на цената на този сеат ще се докара нещо бая бая пъти по-добро, но не искам да ви разубеждавам защото все пак трябва да има и балъци за да има и тарикати "както в случая тоя пич който е пуснал обявата" но мисълта ми е че тинко който го мислите за абсолютен глупак е на няколко места много прав за цената и за колата която може да се докара. другото което исках да кажа е че парво това сеатче не се води ево1 защото евото е с по-ниски прагове и е с малко по-злобен вид от това. по тази причина не пише ево1 просто пичът се е опитал да направи нещо подобно за цената от около 500лв. та да може някои балъци които виждам в тази тема да му се вържат и да му платят тази не мислима цена! та ако някой иска някаква количка просто може да ми звънне 0884612632 Геша. BMW forever! П.С извинявам се за правописа!

Той те брани с първото си мнение...
Е аз казах, че хората се смеят но нямаше кой да ме слуша.
То за това държавата е на това дередже. Шот секи си праи квот иска.

Относно този човек найстина може да разчитате на хубава и евтина кола!

Ти го препоръчваш със следващото си мнение
Но ако сега вие двамата с bulletspeed намерите за питащия една такава читава ибиза за 4500 си взимам думите назад и черпя бира!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 07 фев 2008 3:46

Ами вие не сте наясно с цялата тема май.

Все едно да си купя Е36 да я направя да изглежда като М-Пауър и да ви казвам да М-пауър е купувайте.

Трошете си главите давайте луди пари за ламарини и кокошарници и не ме знаимавайте. И все пак Дадох пример за дупница защото там найстина има коли на по-прилична цена, важно е къде търсиш. А цените на които аз мога да си взема няма смисъл да ви ги казвам щото накрая ще се влача до нас от алкохол. :lol:

Има един пич днес се здоби чрез мен с кола, кола която има 5 като нея в българия, тои а както и много други хора които знаят за тази кола ще прочетат темата и ще се сетят за какво иде реч и ще оценят моите мнения, а за такива дет се изхвърлят кат маимуна на мокър песък няма смисъл да си изказват мненията и критиките в подобни теми и да пълнят форума със спам!

Честито имаме си още една Г40 Безаварийно на собственика! :lol:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 07 фев 2008 3:51

:lock:

Потребителски аватар
maniak
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maniak » Чет 07 фев 2008 8:59

Ти наспами темата и сега искаш да я заключват.
Не отговори на това:
Но ако сега вие двамата с bulletspeed намерите за питащия една такава читава ибиза за 4500 си взимам думите назад и черпя бира!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Чет 07 фев 2008 20:18

Отговорих ама ти явно не си прочел.
Относно спама ми си казах моето мнение вие ме нахокахте тук цяло стадо, после аз съм я бил наспамил.
Ми в крайна сметка кой ви кара да ми се връзвате? :wink:
Като не ми вярвате си е ваш проблем!
Тези които ми вярват седят отстрани и си траят, а вие хокате излищни неща тук! :roll:

bobb2003
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobb2003 » Пет 08 фев 2008 16:30

Tinko написа:А цените на които аз мога да си взема няма смисъл да ви ги казвам щото накрая ще се влача до нас от алкохол. :lol:

Има един пич днес се здоби чрез мен с кола, кола която има 5 като нея в българия, тои а както и много други хора които знаят за тази кола ще прочетат темата и ще се сетят за какво иде реч и ще оценят моите мнения, а за такива дет се изхвърлят кат маимуна на мокър песък няма смисъл да си изказват мненията и критиките в подобни теми и да пълнят форума със спам!

Честито имаме си още една Г40 Безаварийно на собственика! :lol:

Пич,драсни едно ЛС - търся си Голф 4 ТДИ 98-2000г. от доста време и всяка помощ ми е добре дошла ;)

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”