Абре пичове вземете идете на дупница да видите кви коли има, пък си представям колко по евтино ще ми излезне когато ми я вкара мой човек.
Стига сте говорили празни приказки само. Този сеат е взел дал. Тук не е от значение кво има по него какъв е дали е запазен или не на колко км и тнт.. ами има значение от годината. Всеки нормален шофьор ще предпочете по-новото.
Брех аз чаках читава кола 6 месеца хем много близък на мен човек зарежда половината горубляне и Дупница и пак не ми излезе 7000лв... През това време такива доста пообикалях по споменатите места и все не ги видях твойте изгодни оферти.

за мен този сеат не си заслужава тези пари. защо? защото братт ми вкарва коли и на цената на този сеат ще се докара нещо бая бая пъти по-добро, но не искам да ви разубеждавам защото все пак трябва да има и балъци за да има и тарикати "както в случая тоя пич който е пуснал обявата" но мисълта ми е че тинко който го мислите за абсолютен глупак е на няколко места много прав за цената и за колата която може да се докара. другото което исках да кажа е че парво това сеатче не се води ево1 защото евото е с по-ниски прагове и е с малко по-злобен вид от това. по тази причина не пише ево1 просто пичът се е опитал да направи нещо подобно за цената от около 500лв. та да може някои балъци които виждам в тази тема да му се вържат и да му платят тази не мислима цена! та ако някой иска някаква количка просто може да ми звънне 0884612632 Геша. BMW forever! П.С извинявам се за правописа!
Той те брани с първото си мнение...
Е аз казах, че хората се смеят но нямаше кой да ме слуша.
То за това държавата е на това дередже. Шот секи си праи квот иска.
Относно този човек найстина може да разчитате на хубава и евтина кола!
Ти го препоръчваш със следващото си мнение
Но ако сега вие двамата с bulletspeed намерите за питащия една такава читава ибиза за 4500 си взимам думите назад и черпя бира!