Дон Хуан Голфа написа::screwy![]()
![]()
p.s.
Утре си купувам един Г2 - то се е видяло ...ама без много платки и екстри
Понякога плодовете гният преди още да са узрели!
Дон Хуан Голфа написа::screwy![]()
![]()
p.s.
Утре си купувам един Г2 - то се е видяло ...ама без много платки и екстри
joker написа:Cherepaha написа:joker написа:.....и ние досущ като индианците са радваме на шаренкото и лъскавото без да виждаме колко хитро ни изработват.....
Нали. Друго си е да е спряно от призводство преди 20 години.![]()
![]()
Това никак!....ама съвсем никак не означава,че е спряно защото е по-лошо....пример ДВГ 1.8 ABS на ФВ....МК 2.....и т.н.
Много от тези модели са спрени именно заради изключително качествените и скъпоструващи суровини влагани в тях......
Суровината братко е основата,която определя качеството на автомобила...а не броя на силиконовите платки набутани под капака...
....И не си противоречете, защото сега трябва да кажете,че френските и италианските коли..умишлено не споменавам марки заради правилата на форума..... са много по-добри от Голфа заради повечето екстри!Хайде кажете го де?Ама пазарът казва друго!
maniak написа:Joker написаБла-бла-бла двигателя ABS бла-бла едвам я намерих без климатик щот точно такава търсих бла-блаТи си ми любимеца да знаеш.
joker написа:Лично аз с 28 години шофьорски стаж не мога да разбера логиката да тръшнеш луди пари за нова кола и да предложиш на тепсия навън на цялата тая сган от автокрадци,завистливи съседи,малоумни вандали и като добавка да я подложиш на "сладки целувки" от некадърни шофьори....да ме прощавате, ама особено в големите градове да ползваш лъскаво супервозило за предвижване е оправдано само с рекламна цел....останалото са комплекси и гъзария.Доказано е ,че с покупката на нова кола си вътре още в
лайномета написа:момци,всичко опира до това,за какво си се качил на автомобила - да си возиш задника на мекичко и удобничко или да шофираш.
аз лично ако трябва да избирам между кола с удачен обем на двигателя и кола с екстри,взимам големия мотор и въобще няма да съжалявам.
в автомобила задължителните неща за мен са абс,удобни седалки и по възможност хидравлика,останалото са глезотиики.
доста по-лесно ще преживея липсата на екстри,от колкото липсата на каквито и да е прояви на живот изпод предния капак на автомобила.
Питах и никой не ми отговори - със повече коне по-бързо ли се придвижвате в София или дупките прескачате по-бързо или тротоарите катерите по-бързо?
лайномета написа:Питах и никой не ми отговори - със повече коне по-бързо ли се придвижвате в София или дупките прескачате по-бързо или тротоарите катерите по-бързо?
а ти да не би да прелиташ над дупките благодарение на есп-то?
а случайно ел.стъклата да ти отварят портал в осмото измерение,през които се стига до черноморието за 15 минути?
и помисли над това - ел.джамци,климатик,салон и прочее винаги могат да се сложат на автомобила по-нататък сравнително лесно и бързо,докато смяната на двигателя е мисията невъзможна.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта