Други въпроси ?
http://www.youtube.com/watch?v=chreIG-6NXo
И все пак струва ли си да даваме над 100 000лв. за VW
- Student_pravo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: И все пак струва ли си да даваме над 100 000лв. за VW
Други модели на Фолксваген с тези коне или над тях? Този лично като визия въобще не ме удовлетворява.Да приемем, че аз съм капризен чичко с много пари и искам ИЗБОР. Видях конкретния модел, дайте и други, за да мога да преценя кой ще си купя. Може и джипове, тъй като не се купуват само леки коли.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Student_pravo написа:Имам едно конкретно питане: Искам да си купя кола 600 конски сили. Моля, насочете ме към конкретен модел на Фолксваген, който така да си излиза от завода и да не пипам нищо по него - изкарвам го и под капака имам 600 коня?
Колегата ти показа конкретен модел на VW, така че не знам защо още мрънкаш. Продължаваш да пишеш малоумен след малоумен пост, при положение, че не си прав. Има VW с над 600 коня, ми земи спри да я ръбиш тая клавиатура и без това не ти се отдава. Нямаш кво повече да добавиш по темата, аз също нямам, така че точка

- Student_pravo
- Автомобил:
- Двигател:
Това, че моите постове не ти харесват, въобще не ми е през ....... ръцете
Всеки си има собствено мнение, възглед и позиция. АЗ не правя нищо нередно - просто си изказвам мнението и не се нахвърлям ПРЪВ на обидите. За съжаление и те не ти се отдават
А постовете ми дали са малоумни или не, не мисля че точно ти си обективният критерий за преценка. Изходът е лесен - като не ти харесва, защо продължаваш да четеш темата? А извода от твоите постове е - Фолксваген е номер 1 автомобил в целия свят по абсолютно всички критерий, които могат да му хрумнат на човек. Няма милиардер на земята, който кара друго освен нашата марка. Не знам защо другите марки са още на пазара...нямат си друга работа хората.
Ако уважаемите господа модератори преценят, че темата вече е в разрез с правилата на форума, нека предприемат съответните мерки, за да не се нарани крехката и чувствителна душа на капацитета с по-горния пост и да вземе да се разстрои, вместо просто да не посещава темата, като не му изнася.

Ако уважаемите господа модератори преценят, че темата вече е в разрез с правилата на форума, нека предприемат съответните мерки, за да не се нарани крехката и чувствителна душа на капацитета с по-горния пост и да вземе да се разстрои, вместо просто да не посещава темата, като не му изнася.
- cenitel
- Автомобил:
- Двигател:
Така,колеги това е форум за съвети,даване на мнения и помощ при даден проблем.Не виждам смисъл да се спори или да се разтягат локуми,темата е малко безсмислена и мисля,че е време някой да я заключи.Лека вечер на всички.
- arrougance
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ти си дървен философ бе момче. Нали ти отговориха на питанката за 600 коня VW, кво повече искаш ?????? И понеже нямаш как да отговориш на колегата, дето качи клипчето с голфа, веднага извлече някви умопомръчителни заключения от моите постове. Ай земи се стегни и стига си мранкосвал, щото си най-незапознатия и некомпетентния в темата. Искам да разбереш, че не разбираш за какво става въпрос ИЗОБЩО...
И ДА, ТЕМАТА Е В РАЗРЕЗ С ПРАВИЛАТА
И ДА, ТЕМАТА Е В РАЗРЕЗ С ПРАВИЛАТА
- Student_pravo
- Автомобил:
- Двигател:
Дай на 4000 регистрирани човека във форума горепосочените суми, и ти гарантирам че ако 1000 от тях изберат Фолксваген за тези пари, ще си отрежа главата. Като е в разрез с правилата темата, не я разрязвай още повече
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
И все пак струва ли си да даваме над 100 000лв. за VW
СТРУВА си но не и в България.
Ще почнете да ме ругаете но аз ще ви кажа според мен защо не си заслужава. (лично мое мнение, не ангажирам никой към него)
1.Значи когато дадеш 100 000+ за такава кола, 1-вото нещо което ще те сполети е или ще ти откраднат колата, или ще ти дойдат неканени гости когато идеш на сфатба някаде.
2. Когато си караш най-спокойно и не нарушаваш правилника, ще ти изкочи някой иГРач със Яка резачка тип Илиенски Тунинг и ще ти осере колата за 100+++++ лева. Ще кажете има Авто Каско! Да има но докато ти го изплатят ще поблееш и ще остарееш!
3. Толкова добри АутоБани имаме че да се чуди човек коя Кръпка е по-новата, от там идва проблема че неможеш да се отървеш от Сервизи и автомобила се армотизира доста повече.
4. (Няма какво да се лъжем тези коли не са за всеки, нека никой не се нахвърля реално погледнато е тъка. Ако караме всички скъпи и лъскави коли моргите и автосервизите ще умрат от глад. Но това е друга тема, Според мен НЕ СИ заслужава човек да си харчи парите за кола която не се знае утре дали ще е твоя или не.)
СТРУВА си но не и в България.
Ще почнете да ме ругаете но аз ще ви кажа според мен защо не си заслужава. (лично мое мнение, не ангажирам никой към него)
1.Значи когато дадеш 100 000+ за такава кола, 1-вото нещо което ще те сполети е или ще ти откраднат колата, или ще ти дойдат неканени гости когато идеш на сфатба някаде.
2. Когато си караш най-спокойно и не нарушаваш правилника, ще ти изкочи някой иГРач със Яка резачка тип Илиенски Тунинг и ще ти осере колата за 100+++++ лева. Ще кажете има Авто Каско! Да има но докато ти го изплатят ще поблееш и ще остарееш!
3. Толкова добри АутоБани имаме че да се чуди човек коя Кръпка е по-новата, от там идва проблема че неможеш да се отървеш от Сервизи и автомобила се армотизира доста повече.
4. (Няма какво да се лъжем тези коли не са за всеки, нека никой не се нахвърля реално погледнато е тъка. Ако караме всички скъпи и лъскави коли моргите и автосервизите ще умрат от глад. Но това е друга тема, Според мен НЕ СИ заслужава човек да си харчи парите за кола която не се знае утре дали ще е твоя или не.)
И все пак не си струва ,но струва си да
най -накрая.

аз па ако имах 100 000 си оставям тройката и се метам на куин мери 2 да си направя околосветско пътешествие, като почти завършил икономист знам че инвестицията в автомобили е пълна лудост и глупост
нема да им купувам ръждаците, аз ще инвестирам в приключения 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Като се регистрира някой със 100 000 лева, отделени за автомобил, и е решил да си купува VW, да ми пише ЛС, за да отключа темата.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”