Голф 6 срещу новата Астра

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
leonardo_vd
Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
Двигател: AAA
Контакти:

Re: Голф 6 срещу новата Астра

Мнениеот leonardo_vd » Чет 23 юли 2009 17:35

Аз за това си карам МК1 и не се занимавам с глупости.
Опел никога не ми е харесвал.

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Чет 23 юли 2009 22:28

Абе не е баш така и аз съм голям фен на Мк1 голф ама Астра Ф ГСИ ако ми предложат няма да откажа. Е иначе ако ми дават голф 1 ГТИ голф 6 какъвто и да е и астра ф, мк1то си е сигурно ;)

chombe5
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот chombe5 » Пет 24 юли 2009 23:45

За мен голфа си е класа ,астрата има вид но и на мен ми прилича на италианка.До сега съм сменил 8 коли за 13 години в това число съм карал и опел вътре един безличен интериор сега гледам са го оправили но да видим след няколко години всички грешки ще излезнат на яве и тогава могат да се сравнят тези автомобили ,аз лично съм пристрастен към голфа сега карам
голф 4 от скоро и някак си като влезна вътре в колата и все едно съм в къщи някак си ми е кеф.Преди месец се возих на новата вектра и като я сравня с новият пасат карах го 200 километра с две ръце за пасата , за това казвам да мине малко време и ще видим коя по най иначе се радвам на немците хубави машини правят .

Потребителски аватар
marteca_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marteca_vd » Съб 25 юли 2009 7:46

Изчетох цялата тема понеже карам опел та ми стана интересно. Кво да ви кажа за Астрата при положение, че има мнения от сорта "има само една кола и тя е VW" Сравнявате астрата с много други коли, че е заимнствено от тях и т.н. е защо, факт ли и е, факт е, че астрата е хубава. Аз лично не виждам кой знае какви прилики с останалите автомобили, но и да има, не значи нищо пък и е очебиино че при астрата нещата са в пъти по изпипани. След като е има темата в форума, дайте да се дискутира безпристрастно, че да има някакв смисъл. Ще следя темата с интерес. Поздрави и дано не сам криво разбран :)

Потребителски аватар
cenitel
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот cenitel » Съб 25 юли 2009 7:49

Добре де колеги,вие ми кажете.Отидох да разгледам автосалона в Бургас,почнаха д ами предлагат коли,хубава ама може ли д ами предложат една астра от 36000 за 28000 с отстъпката.Колко струва тя в действителност,и аз като я гледах и пипах тя метал няма само пластмаса даже и капака имаше сплав.А за джипа им-няма такова сваляне на цени от 53040 на 38200 лв.Те какво да ги подаряват ли.А и добр ене е много зле колата има и хубави детайли,ама за 30-34 хилмога д аси купя много по-добра кола.Не говоря само за VW.Е може ли да се каже,че нмаистина са качествени коли и струват ли си парите??????

Потребителски аватар
shi187
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот shi187 » Съб 25 юли 2009 15:40

marteca_vd написа:Изчетох цялата тема понеже карам опел та ми стана интересно. Кво да ви кажа за Астрата при положение, че има мнения от сорта "има само една кола и тя е VW" Сравнявате астрата с много други коли, че е заимнствено от тях и т.н. е защо, факт ли и е, факт е, че астрата е хубава. Аз лично не виждам кой знае какви прилики с останалите автомобили, но и да има, не значи нищо пък и е очебиино че при астрата нещата са в пъти по изпипани. След като е има темата в форума, дайте да се дискутира безпристрастно, че да има някакв смисъл. Ще следя темата с интерес. Поздрави и дано не сам криво разбран :)

Добре де колега ти карал ли си тази астра, че да казваш, че е в пъти по изпипана от другите автомобили, с които е сравнявана? Имал ли си личен досег с нея? Как разбра, че е "факт", че е хубава. Не казвам, че не е, нито се зачждам, просто не ми стана ясно от къде изхожда мнението ти.

Потребителски аватар
marteca_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marteca_vd » Съб 25 юли 2009 22:35

shi187 написа:
marteca_vd написа:Изчетох цялата тема понеже карам опел та ми стана интересно. Кво да ви кажа за Астрата при положение, че има мнения от сорта "има само една кола и тя е VW" Сравнявате астрата с много други коли, че е заимнствено от тях и т.н. е защо, факт ли и е, факт е, че астрата е хубава. Аз лично не виждам кой знае какви прилики с останалите автомобили, но и да има, не значи нищо пък и е очебиино че при астрата нещата са в пъти по изпипани. След като е има темата в форума, дайте да се дискутира безпристрастно, че да има някакв смисъл. Ще следя темата с интерес. Поздрави и дано не сам криво разбран :)

Добре де колега ти карал ли си тази астра, че да казваш, че е в пъти по изпипана от другите автомобили, с които е сравнявана? Имал ли си личен досег с нея? Как разбра, че е "факт", че е хубава. Не казвам, че не е, нито се зачждам, просто не ми стана ясно от къде изхожда мнението ти.

Еми и аз като всички останали не съм колега, но за това се доверявам на очите ми......... Мнението ми идва от там, че дизайна по ми допада, централната конзола и други елементи са изработени със стил, поне това виждам а дали е така, ще видим като излезе.

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 26 юли 2009 9:05

е па супер са и двете ...за ежедневки

Zeroday
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Zeroday » Пон 27 юли 2009 18:18

StS написа:
jordanpar написа:Чудно как все още няма тема за цвят на кола.
:063: :063: :063: :063:

Така аз мога да добавя че, кой що годе кадърен на тема техника човек имащ 35к ще си купи нещо различно от Г6 !? При условие че гледаме кола от "Голф" класа.. Както и да го въртиме по-добър избор няма.. Все така си мисля. Но мога да призная едно "С" класата е по-добра от голфа, но онова е Мерцедес все пак и ценовия диапазон е лекинко различен...

Успех на Всички !

Астрата изглежда като китайско менте сделано в Турция от цигански табор..

Именно много добре казано..
Не обичам да коментирам, ама вие и ище 1-2 колеги казвате нещата такива каквито са..

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 27 юли 2009 20:02

И двете са супер зле,Астрата е ебати кича а Голфа от своя страна е супер безличен автомобил.Абсолютно нищо което да те грабне и да те накара да се обърнеш след него.Всеки ден една кифла минава по 3-ри,4-ри пъти покрай офиса където работя с новия Голф 6 и всеки ден се мъча да намеря нещо в тази кола което да ме накара да я харесам но уви :( :roll: :не:
Голф 4 за времето си явно е най доброто на което са способни,и петицата и сега шестищата са пълна излагация от гледна точка на дизайн.
Опел и дизайн-без коментар тях съм ги признал за най големите дърводелци !!!
Но спокойно,Субару се изложиха повече с новата IMPREZA по-голяма грозотия от тяхната май още няма :applause: :063: :horror: (ебати как го усраха)

Потребителски аватар
Caleb_meat
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Caleb_meat » Пон 27 юли 2009 20:26

forski написа:И двете са супер зле,Астрата е ебати кича а Голфа от своя страна е супер безличен автомобил.Абсолютно нищо което да те грабне и да те накара да се обърнеш след него.Всеки ден една кифла минава по 3-ри,4-ри пъти покрай офиса където работя с новия Голф 6 и всеки ден се мъча да намеря нещо в тази кола което да ме накара да я харесам но уви :( :roll: :не:
Голф 4 за времето си явно е най доброто на което са способни,и петицата и сега шестищата са пълна излагация от гледна точка на дизайн.
Но спокойно,Субару се изложиха повече с новата IMPREZA по-голяма грозотия от тяхната май още няма :applause: :063: :horror: (ебати как го усраха)

Абсолютно прав. Колкото повече се опитват да модернизират се получава обратна перспектива. Пълна мизерия дори Р32ка да мине покрай мен няма да я видя да не говорим за Астрата. Първата Астра и първия Голф това е :)

Потребителски аватар
marteca_vd
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот marteca_vd » Пон 27 юли 2009 21:02

Caleb_meat написа:
forski написа:И двете са супер зле,Астрата е ебати кича а Голфа от своя страна е супер безличен автомобил.Абсолютно нищо което да те грабне и да те накара да се обърнеш след него.Всеки ден една кифла минава по 3-ри,4-ри пъти покрай офиса където работя с новия Голф 6 и всеки ден се мъча да намеря нещо в тази кола което да ме накара да я харесам но уви :( :roll: :не:

Абсолютно прав. Колкото повече се опитват да модернизират се получава обратна перспектива. Пълна мизерия дори Р32ка да мине покрай мен няма да я видя да не говорим за Астрата. Първата Астра и първия Голф това е :)

Донякаде съм съгласен, но дайте да си говорим реално, поне за мен е очебиино че Астрата е по хубава на дизайн, колкото и да е накичена. В момента се сравняват двете коли, а не с Субару

Потребителски аватар
morfei1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот morfei1 » Вто 28 юли 2009 1:57

По кое точно превъзхожда Голф? Още повече Астрата се очаква 2010, докато Голф 6 излезна 2008. 2 години са страшно много време, през което Г6 ще се усъвършенства визуално, а и не само.

Volkswagen Golf VI

2010 Opel Astra

Потребителски аватар
rokera671
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rokera671 » Сря 29 юли 2009 20:42

Само защото е OPEL :не: Гнилочи!!!!Никога OPEL!!!Fen съм си на VW!!!! :D

Потребителски аватар
theraven
Автомобил: Golf Mk4 Sport Edition
Двигател: SDI
Контакти:

Мнениеот theraven » Сря 29 юли 2009 22:19

Някой по-мъдър човек от мен го е казал - една снимка е равна на 1000 думи...

Изображение

mhihi

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”